MAKYAJ *** ÜRÜN İNCELEME - PHYSICIANS FORMULA ORGANİC WEAR FAKE OUT MASCARA - ***

11/26/2013 03:40:00 ÖS

Çok büyük beklentilerle alınan ürünler beklendiği gibi çıkmayınca ne üzücü oluyor, değil mi? Yada bazen markalar ürünlerini sunarken çok abartmasalar keşke!


Çok ama çok sevdiğim Physicians Formula ile ilk defa bir hayal kırıklığı yazısı yazacağım. 


Bu maskarayı hamilelik dönemimde almıştım. Organik ve temiz içeriğe sahip diye. Vaat ettiği takma kirpik etkisiyle alınıyorsa o zaman büyük hayal kırıklığı olacaktır.

Benim allahtan böyle bir beklentim olmadığı için fırlatıp atmadan kullandım, hala kullanıyorum. 



Zaten bu tip fırçalarla pek anlaşamıyoruz. Kirpik yapısına göre maskara memnuniyeti de değişken ama bu ürün ile ilgili herkesin yorumu aynı olunca bende bira bahsetmek istedim, alırken beklentilerinizi yüksek tutmamanız açısından.


Dedim ya alırken benim için tek etken içerik idi tabii şöyle dolu dolu, uzun, dolgun kirpik etkisi verse fena olmazdı ama, olsun, gerçekten ilk günden beri her gün bunu kullanıyorum. Eğer sizinde temiz içerikli bir maskara arayışınız varsa bu fiyata alınabilecek en iyisi. Hemen kuruma sorunu beni rahatsız sadece, tek sevmediğim yanı bu.

Bu tarz postlarda ben hep duruşunu merak ederim o nedenle sizinle de önce-sonra paylaşmak istedim. 



Sadece boyuyor, oldukça doğal bir görüntüsü veriyor.
Sizce nasıl?

İçinizde bu maskarayı kullanan var mı, lütfen yorumlayın?!

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. Kirpiklerin zaten dolgun canım daha ne olsun maşallah :) Bitkisel renkli kozmetiğin kokusu pek güzel olmuyor. Alterra diye bir marka var Rossmann'da bitkiselmiş denedim ve tüm gün kokusundan işkence çektim bu yüzden çekiniyorum organik maskaralardan

    YanıtlaSil
  2. Ben de bu maskarayı birkaç ay önce temiz içerikli ürünlere geçme adımı olarak alıp kullanmaya başladım. Tombik fırçalarla zaten pek anlaşamıyoruz, beklediğim dolgunluğu da bulamadım. Sanırım sadece temiz içerik için kullanmaya devam edebilirim, tabi günlük kullanımda doğal görünüm için.. Özel günlerde yoğun bakışlar için yetebileceğini düşünmüyorum. Tabi bi de doğal ürün kullanımının yüksek öncelikli olduğu dönemler var değil mi ;) ve buna değer eminim.. sende çok daha güzel sonuç vermiş. Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  3. Ya ben de şimdi alayım istiyordum iyi içerikli bir rimel, ama gerçekten yalnızca boyamış... pofff... diğer çeşitleri nasıl acaba, merak ettim...

    YanıtlaSil
  4. gün içinde alt kirpikte akma dökülme yapılıyor mu? cıkarması zor mu?

    YanıtlaSil
  5. Ben genelde iki kat kullaniyorum, daha iyi sonuc veriyor...

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)