MAKYAJ *** NAKED 3 PALET İNCELEME VE ÖRNEK MAKYAJ ***

1/31/2014 12:00:00 ÖS

Happy Friday!

Çok seviyordum Çınar doğmadan önce Cuma günlerini. Ama artık benim için hafta sonu-tatil gibi kavramlar yok. Her gün sabah 5te uyanmalıyım, hatta bazen gece 4 ten sabah 10 a kadar onunla oyun oynamalıyım! Zaten gün kavramım bile iyice uçmuş gitmiş durumda ya! Olsun.. Tosunuma değer :)

Gelelim başlık konusuna. . .
Naked 3 alalı yaklaşık bir ay olacak. İnstagramda çok severek takip ettiğim bir arkadaşın eşi yurt dışından getireceğini duyunca jet hızı ile mail atmıştım. Benim içinde bir tane geldi. Hep olumsuz yorumlara denk geldiğim o paleti elime alınca " iyi ki!" dedim...




Gerçekten sevmeyenlerin neden sevmediğini anlamak zor. Sanırım daha kahve, daha gri tonlarda makyaj seviyor olmamalılar. Ben pembe, şampanya, somon ve kahve tonlu farları pek sevdiğimden bu palet benim kesinlikle gözümün nuru olmaya aday oldu.



12 rengin sadece 3 ü mat yapılı. Klasik Naked tozutma sorunu daha az ama yine mat olanlar ne yazık ki tozutuyor. Sık sık paletin kenarlarını temizlemeniz gerekiyor. Olsun, gülü seven dikene katlanır hesabı! Ayrıca içinde normal ve gölge uygulaması yapabileceğiniz iki taraflı fırça çıkıyor.


Renkler, pigmentasyonlar şahane! Palette şunu sevmedim dediğim renk ya 1 ya 2!
Sıra ile göstermem gerekirse,





Aslında bu palet hem gündüz hem gece makyajlarına uygun. Hatta benim fikrim bu paket ile şöyle farklı 5 makyaj yapmaktı. Ama bebek olunca hayat gerçekten yavaşlıyor. Şimdilik biri gündüz biri gece kullanım için iki ayrı makyaj örnek olsun daha sonrası da sözüm! :)

naked

naked


Naked, 1-2-3 , hangisini bana uygun derseniz kendinize bir takım sorular sormanız gerekiyor. Mesela en önemlisi " ben en çok hangi tonları kullanıyorum?" Naked daha gri, koyu tonlarla harmanlanmış, daha dumalı makyajlara uygun, Naked 2 tam bir kahve palet. Naked 3 ise içinde pembe tonları bulunduran romantik bir seçim.

Karar sizin!
Ama benim favorim içinde kahve tonlarda olduğundan açık ara Naked 3 kesinlikle!

Siz nasıl buldunuz?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

13 YORUM

  1. makyajı sen mi yaptın canım süper renkleri çok güzelmiş tam benlik çok beğendim fiyatı ne kadar

    YanıtlaSil
  2. makyajın harika görünüyor ;)

    YanıtlaSil
  3. Harika duruyor fotoğraflar :O

    YanıtlaSil
  4. O eyeliner i nasil cektin bacim ya! Masallah sahane makyaj bayildim cok guzel olmus :) ahh bir naked3 um olacakta ben boyle makyaj yapacam daa peehhh :) operim cok

    YanıtlaSil
  5. 190 tl verip alamadım ama uygun fiyata bulursam hemen edineceğim bir palet:)

    YanıtlaSil
  6. Naked paletler içinde beni en çok heyecanlandıran bu oldu.Sana da çook yakışmış güzellik !!!

    YanıtlaSil
  7. kapak resmı gıbı olmuş gözlerin maşallah *-*

    YanıtlaSil
  8. Makyajın ne güzel olmuş, özellikle ikinci <3 Ben de severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Çok hoş olmuş super anne °•° :)

    YanıtlaSil
  10. Ucude favorim bu arada makyajlarin super olmus ama ilk fotograftaki eye linerin surulme tarzina bayildim eline saglik:)

    YanıtlaSil
  11. Makyajına bayıldım Nimo Harika yansıtmışsın!

    YanıtlaSil
  12. Her iki goz makyajına da bayıldım yalnız far renklerini elinizin değilde bileğinizin icinde gösterseniz cok daha anlaşılır ve görsel olarak hoş olacak sevgiler

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)