MAKYAJ *** ÜRÜN İNCELEME - BENEFIT STAY FLAWLESS 15 HOUR PRİMER / MAKYAJ BAZI - ***

1/07/2014 12:00:00 ÖS

Minik süreli bir aradan sonra merhaba!

Bugün size çok sevdiğim, es geçmek istemediğim bir ürünü yazacağım. Gerçi ürün çok yeni değil ama malum bebekle ben biraz geriden geliyorum. Yorumlarımı merak eden varsa buyursun yazıya ;)



Benefit 'in 15 saat kalıcılık vaad eden makyaj bazı Stay Flawless bahsediyorum. Aslında öyle çok cilt makyajı insanı değilim ben. Göz makyajına dair ne varsa merak eder, satın ve kullanırım ama cilt makyajına ya ince bir pudra yada bb kremle işi bitiyorum. Fakat böyle özel günler için elimin altında dursun zaten cildim hemen makyajı kusmaya pek meraklı diye aldım Benefit Stay Flawless . İyi ki almışım çünkü sadece özel günler değil, normal zamanlarda da elimin altında!



Ciltte yağlanma yapmadığı gibi, gözenekler probleminiz varsa, az da olsa etkisi var. Yani bu yönü benim gibi yağlı/karma cildi olanlar için artı!

Üstelik ürün ömürlük. Öyle stick gibi her yerinize sürmenize gerek yok. İster sorunlu bölgelere ister tüm yüzünüze elinizle uygulayabilirsiniz. Ben elimle uyguluyor yeterli oluyor.


Stay Flawless 15 saat kapatıcılık vaad ediyor ama hiç o kadar uzun süre makyajlı gezmediğimden ancak ben onu 6 saatlik makyajımda deneyimleyebildim. Sadece bir fondöten sürüp çıkmak ile bu bazı sürmek arası epey epey fark var.  Paraben içermediği içinde makyaj çekmecelerinize gönül rahatlığı ile ekleyebilirsiniz. 99 TL ama başta dediğim gibi ömürlük. Sephora mağazalarından satın alabilirsiniz.

Fakat söylemekte yarar var, makyaj bazı kullandığınızda cildinizi çok iyi temizleyin olur mu?


Sizin de severek kullandığınız bir makyaj bazınız var mı?


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. Bende bu aralar Guerlain L'or Altın Parçacıklı Bazı kullanıyorum gayet memnunum. Bunu da denemiştim ama alıp almama konusunda kararsız aklmıştım.Güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık.Bu arada İzmirlisin diye öğrendim.Bende İzmirdeyim.Ayrıca memnun oldum :)

    YanıtlaSil
  2. Ben bu ürünü o kadar seviyorum ki birini bitirdim ikincisini aldım bile. Makyaj yapacaksam bu ürün olmadan yapamıyorum artık, stay flawless ile fondöten daha bir başka görünüyor cidden, normalde olsa cildim 2 saate kusar fondöteni, bu ürünü en fazla 9 saat denedim tek sorunu parlamaya engel olamaması bence, onun dışında mükemmel :))

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)