MAKYAJ *** MAC DIVINE NIGHTS WARM FACE PALETTE ***

2/11/2014 02:18:00 ÖS

Aylardan Şubat, ben şimdi size MAC yeni yıl için çıkardığı koleksiyondan yüz paletini yazacağım. Pehh! Eskiden olsa en güncel, en hızlı olsun diye didinirdim. Zalımsın zaman zalımsın Çınar demek istiyorum.

Şimdi gelelim konumuza. Evet bugün blogta Mac Divine Night Koleksiyondan Warm paleti konuk edeceğim :)

mac divine night



mac divine night

mac divine night

mac

Yüz paleti soğuk ve sıcak olmak üzere iki ayrı çeşit. Bendeki sıcak tonlu olan. Evet sıcak tonları daha çok seviyorum. oldukça beyaz tenli olduğum için cildime daha belirgin ifade verdiklerini, tarzıma daha yakın olduklarını düşünüyorum. Bu nedenle tercihim bu palet oldu. 3 far, bir bronzer, iki ruj ve bir göz kaleminden oluşuyor. Tek tek alınmaya kalkılsa kesinlikle bu fiyata gelmezdi. Bu nedenle koleksiyon paletlerini seviyorum.

İncelemek gerekirse paletteki renkler şu şekilde,

Kahve-şeftali tonlu benim bronzer, bazı bazı allık olarak kullandığım pudra şöyle,


Eğer cilt tonunuz esmer ise bu ürünü pudra olarak bile kullanabilirsiniz. Değilse bile yazın kullanılabileceğini düşünüyorum. Allık olarak kullanıldığında epey hafif doğal bir bitişi oluyor.

3 lü farları incelemek gerekirse,

mac eyeshadow

Kemik rengi, şampanya ve koyu mor renklerinde. fakat bu paletteki farlar biraz tozutuyor ve baz olmadan çokça kalıcı değiller. Özellikle ortadaki şampanya rengi favorim. Yine siz bu paleti aldığınızda bu üç renk ile harika bir gece makyajı yapabilirsiniz.

Vee rujlar!

mac lipstick


İşte bu palette en sevdiğim! İki renkte birbirinden benlik... İkisi de hem gece hem gündüz makyajına uygun renkler.

Ve göz kalemi!



Oldukça koyu tonlu bir çikolata kahvesi. Bu renklerde yapılan makyajlara kesinlikle siyahtan daha yakıştığını düşünüyorum. Kalıcılığı oldukça iyi ve suya dayanıklı. Sürümü de yumuşacık!

Tüm bunlarla bir örnek makyaj yaptım. Bence hem gece hem gündüz için uygun. Koyu ruj ile gece açık tonlarla gündüze uyarlanabilir.Ben sevdim. bakalım siz nasıl bulacaksınız...



Paletin fiyatı 150 TL idi ve sanıyorum şu an satışta yok. Bu bilgiden çok emin değilim gerçi, bilen gören olursa yorum bırakabilir.

Nasıl buldunuz?


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. nimocum sana hersey yakısyor bence ve cok sanslısın ne güzel urunler deneme fırsatı buluyorsun ben en son far nezaman sudurm bılmıyorum cınar herseye değer dun vıdeosunu ızledım benımyerıme öp onu lütfen sağlıcakla kal tatlı m *-**-*

    YanıtlaSil
  2. swatchlar avuç içinde hiç belli olmuyor, kol içinde daha iyi anlaşılır

    YanıtlaSil
  3. swatchları pek anlayamadım ama göz makyajına bayıldım :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)