SAÇ DÖKÜLMESİ SORUNUN İSE VICHY DERCOSNEOGENIC

3/07/2014 02:26:00 ÖS

Saç dökülmesi erkeklerin çoğunlukla en büyük kabusu. Mevsimsel, dönemsel olarak kadınlarında sorunu olabiliyor.

3 aylık bir kür kullanımın 1700 yeni görülebilir saç teli iddiası ile satışa sunulan Vichy Dercos Neogenic , onbinlerce kutu satış ile son yılların en çok tercih edilen dermokozmetik saç bakım ürünü olmaya doğru hızla koşuyor.
Ürünü 3 ay düzenli kullananların sayısı arttıkça olumlu yorumların çokluğu dikkati bu ürüne çekmeye yetti. Saç Bakım serumu Vichy DercosNeogenic %5 Stemoxydin adlı bir yeni molekül içeriyor.
Stemocydin şu şekilde etki ediyor :



Her bir saç kökünün yeni saç teli üretmek , bu saç telini uzatmakla başlayan, sonunda bu saç telinin ömrünü tamamlaması ile biten ve bundan sonra bir dinlenme süresi geçirmesi ve tekrar yeni saç teli üretmeye başlaması şeklinde devam eden bir döngüsü var. Bu aradaki dinlenme süresinin zamanla uzaması , saç kökünün zayıflamasına yol açar. Bu durum bir çok etkene bağlı olarak gelişebilir. Erkeklik hormonu , genetik faktörler, stres, olumsuz koşullar ve dengesiz beslenme bu etkenlerden bir kaçı.
İki döngü arasındaki sürenin aşırı uzaması sonucu ölüm uykusuna yatmış saç köklerini uyandırmanın yolu ise, Stemm Cell denilen , saç köklerindeki kök hücreleri yeniden aktive etmekten geçiyor.


İşte Vichy Dercos Neogenic bu şekilde etki ediyor. Neogenic saç bakım serumuna %33 indirim ile ulaşmak mümkün. Aynı ürünün bir de şampuanı var ve beraber kullanımında başarı oranı daha da artıyor.  






RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. Merhaba :)
    Maalesef böyle ürünleri kullanıma 2 çocukla zaman ayıramıyorum , bende nette bulduğum şampuana doğum kontrol hapı yasminin yarısını ve Demir hapının yarısını 7-8 damla suda eritip, kullandığım şampuana karıştırıp 1 şişe kullandım ve kuaförüm inanamadı, bir sürü yeni saç çıkmışdedi, hatta fön çekerken hepsi ayaklandı bende görmüş oldum. Hem zaman olarak, hemde kısa sürede etki açısından ben başarılı buldum :) Bu dertten muzdarip olanlara tavsiyemdir.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sampuanin degdigi baska yerlerde de tuy cikmaz mi ?

      Sil
  2. Ben de bu tür ürünleri şampuanıma katıyorum. Yaşasın üşengeçlik :>

    http://fashiongurusu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)