STARBUCKS FRAPPUCİNO İLE YAZI YUDUMLAYA HAZIR MISINIZ?

6/18/2014 02:48:00 ÖS

Kahve içmeyi, özellikle de latteyi çok seven ben hayatıma bebeğim girdiği andan itibaren tamamen unuttum diyebilirim. hamilelik dönemi biraz kapalı kutu olduğundan kafein bebeğe nasıl zarar verir bilimsel bir netliği yok. Eskiler '' kahve içme bebek kara olur '' derlermiş ya, onlarda zarar verirse korkusuyla anne adaylarını böyle uzaklaştırdı sanırım. Hiç içmedim akça pakça bir oğlum oldu :) Emzirme döneminin ilk 6 ayı ise kafeinsiz kahve tükettim. Hala emziriyorum ama artık az az eski kahve düzenime dönüyorum.

Starbucks bu anlamda benim için çok özel. hamile olduğum dönem devam eden eğitim sürecimde, derse girmeden mutlaka Starbucks uğrar kahve alırdım. hamile olduğumu öğrendiğim anda her gün yine Starbucks taze portakal suyu almaya başladım. İçtiğim içecek değişti ama bu bebe Starbucks bardakları ile büyüdü :)

Eee hal böyle olunca lansmana onu götürmemek olmazdı.













Starbucks yaz içecekleri her zaman insanı hem dinç tutup hem serinletiyor. Bende yeni keşfettiğimi Mocha Coconut Frappucino yu her dışarı çıktığımda mutlaka alacağım.Unutmadan 27 Hazirana kadar sizde #yaziyudumla yazıp içtiğiniz kahveyi paylaşırsanız size lezzetli bir sürprizleri olacak...


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. :)) Hımm güzel bir etkinlik olmuş kahve farklı sunumları ve karışımlarıyla hangimizin baştacı değil ki:)) Frappuccino'yu da denemek isterim doğrusu.. Bu arada o akça pakça oğlunuzu öpüyorum yanaklarından, büyümüş de etrafı incelermiş;) yakışıklım:)). Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Mocha Coconut Frappucino'ya bağımlı oldum desem?
    Ben ki hindistan cevizli şeylere temkinli yaklaşırım, pek sevmem bu kahvenin müptelası gibi bi şey oldum. Hemen hemen her gün i çıkışı ofise yakın starbucksa uğrar oldum.
    Ayrıca o beybinin yanaklarını benim için mıncır lütfen! :)

    YanıtlaSil
  3. blogunuzu beğendim ve takibe aldım :)
    bende takibe beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Bebiş büyümüş bile maşallah :) Canım emzirirken kahve içmenin bebeğe olumlu etkisi oldugunu okumuştum bir dr un yazısında. Hatta emzirmeyi bırakmaya yakındı ve tühh yaa demiştim.
    Ben de sizi öptüm ;) öpücük iadesi

    YanıtlaSil
  5. baya eğlenceli olmuşa benziyor :) benimde bir arkadaşım uzun bir süre starbucksta çalıştı ve ben her gittiğimde ikram niyetine bir içeçek hüpletiyordum :) beklerim bende www.beauthingsforme.blogspot.com

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)