SELAM MİLLET! EVET BEN GELDİM :)

10/13/2014 02:27:00 ÖS

Herkese merhaba.

Kaç zamandır kumada panelimi açıp nereden başlayacağımı bilemediğim korkusuyla tuşlara basamıyorum.


Çınar ile günlerim hızla akıp gidiyor. Koca bir kış, koca bir yaz devirdik beraber. Ve yeniden kışı karşılayacağız. 11 aylık olduk artık. İlk yaşımızı kutlayacağımız için harıııl harıl doğum günü arayışlarındayım.

Oğlum beni çok değiştirdi. İçimdeki olgun kadını çıkardı. Artık daha çok dünya işlerinden uzak, naif, sakin ve soğukkanlı sakin biriyim. Kimseye kolay kolay kızmıyor, çok önemsemiyorum. Herkes iyi olsun isteyip kimsenin beni üzmesine yormasına müsade etmiyorum.

Önceliklerim değişti.


Çınar geçen ay ölçümünde 76 cm 11.850 gr çıkmıştı son durumu haftaya göreceğim. Büyümesi harika, çok şükür sırf anne sütü ile ilerliyoruz. Düzgün beslenme öğünlerimiz yok. Ne bulursam eline veriyorum. Kimi günler bir kase yoğurt ile geçiştiriyoruz. Yavaş yavaş besinlere alıştı. Her sabah 6- 6.30 arası uyanıyor parka gidiyoruz, arabalar, kuşlar,kediler derken 10.30 gelmeden saat hoop uyumuz geliyor. Sarıla sarıla uyuyoruz. her ne kadar yanınıza almayın deseler de ben çok seviyorum onunla uyumayı, Sonra 12 gibi en geç uyanıyor mutlaka birlikte oyun oynuyoruz. Sonra gün içinde dışarıda bir şeyler yapıyoruz. Haftada bir gün Gymboore gidiyoruz. ( bunu da detaylı yazıcam ) 3-4 arası tekrar bir uykusu oluyor. Fakat kısa yarım saat kırk beş dk civarı suren. Sonra tekrar birlikte vakit geçiyoruz. Bir bakmışız akşam olmuş, Gece uykumuz 10 u geçmez. Ama mutlaka 2-3 kere emip uyuyor. Onu hala bir rutine bağlayamadık.





Sonuç olarak hızla büyüdü. Hiç anlamadım.


1 Kasım 'da ilk yaşını kutluyor olacağız. 

Sizce de çok hızlı büyümüyor mu bu veletler?


Bunlar da İlginizi Çekebilir

10 YORUM

  1. Cino'yu her gün sabırsızlıkla takip ediyorum. Şimdiden Çınar'a musmutlu yaşlar ailesiyle birlikte :)

    YanıtlaSil
  2. Maşallah. Yerim o bıdığı :)

    YanıtlaSil
  3. oyy çok tatlı olmuş masallah zaman su gibi akıp geciyor hakkaten her anında yanında oldugun icin cok şanslısın sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. maşallah çok tatlı, seviyoruz cinoyu

    YanıtlaSil
  5. çok zeki yalnız tosuncuk , tüütüt maşallah nımocum ya :*

    YanıtlaSil
  6. Mahşallah Cino Baby'e. Sabahlarım hele ki moralim bozuksa açıp onu izlemeyi seviyroum, neşe vallahi!

    YanıtlaSil
  7. Maşallah çok tatlı:) hele 7. Ayda tam sıkıştırmalık.

    YanıtlaSil
  8. yaaa zaman bu kadar çabuk mu geçer? ne zaman doğacak derken 11 ay olmuş bile hey maşallah :) darısı bizlerin başına :D

    YanıtlaSil
  9. Merhaba sizi uzun zamandır takip ediyorum çınar çok tatlı maaşallah Allah bağışlasın benimde iki kız birde yedi aylık oğluşum var çınarın kıyafetlerini çok

    YanıtlaSil
  10. Beğeniyorum satmayı düşünürmüsünüz

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)