KARACA HOME 2014 KOLEKSİYON

11/05/2014 01:41:00 ÖS

Ev dekorasyonunu seven herkes son 5 yıldır türk firmalarının nasıl atağa geçtiğini gözlemlemiştir. Karaca markası bizim yıllardır güvenimizle büyüyen bir oluşum. Aynı kalite ile mağazalaşmaya başlayacak olan '' Karaca Home '' ile tanıştık tanıtım lansmanında!

Güler yüzlü ekip ile büyülü showroom harika vakit geçirdim. Öyle ki ne bulduysam eve götürmek istedim.







Angel, Winter, Romantic ve Sportive gibi dört ana temadan oluşan Karaca Home Kış Koleksiyonu, son tüketiciyi farklı kalitelerdeki ürünlerle buluşturuyor. Karaca Home Sonbahar/Kış Kreasyonunun genel dokusu, kış mevsiminin getirdiği sıcaklığın romantik yansıması olarak tasarlandı. İndigo maviler, su yeşili, uçuk pembeler ve de bu yıl koleksiyona yeni bir soluk getiren denim kırmızılar koleksiyonunun öne çıkan renkleri olacak. Karaca Home 2014-2015 Sonbahar/Kış kreasyonu, diğer koleksiyonlardan farklı olarak el çizim tekniklerini ön plana çıkararak ve Türk tasarımcılarının çalışmalarına ağırlık verilerek hazırlandı.






Eğer sizde Karaca Home ürünlerini hemen ziyaret etmek isterseniz, internetteki yetkili satı siteleri olan cookplus.com a uğrayın :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

  1. İstediğim halde katılamadım malesef. Merak ediyorum yeni koleksiyonu

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)