ÇOK SEVDİĞİM SAÇ ÜRÜNÜM - REVOX AT KUYRUĞU ŞAMPUANI

3/24/2015 10:41:00 ÖS

Merhabaaa!


Benim nicedir tembelliğime denk gelen bir konu şu '' at kuyruğu şampuanı'' . Aslında burada yüzlerce ürün var anlattığım. Belki de içinde en çok övgüyü hak eden o. Ama instagram da çokça post edince zaten çok kişiye tavsiyem ulaştı mantığı ile bloga yazmayı erteliyorum. 

Hep diyorum, kullanıp ta sevmeyeni görmedim. Revox at kuyruğu şampuanı bir çok artısıyla mutlaka sizinde bir sorunuzu çözecek. Eminim.

Çınar 6 aylık idi bu şampuan ile tanıştığımda. Şimdi 17 aylık. O gün bugün, bir başka ürün ile aldatmadım. O beni bırakana kadar ben onu bırakmam :)



Doğum sonrası tüm dökülen saçlarımın yerine bebek saçları hızla getiren, saçlarımı güçlendiren, yine doğum sebepli yağlanan saçlarımı düzene sokan, ilk zamanlar saçı kurutuyormuş hissi verip zamanla saç kremi ile bile vedalaşmamı sağlayan, hızla saçlarımı uzatan, dökülmelerimi azaltan, daha ne olsun şampuanım !!!

Çok seviyorum!

Özet cümle bu!

Gidin, alın, deneyin. Teşekkür edeceksiniz :)



RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. Kremi bırakmışsınız, çok mu yumuşatıyor ? Benim saçlarım aşırı cansız, ince ama kıvırcık. Yumuşatma ayarım biraz kaçınca bukleler bozulup tüy tüy duruyor. O yüzden fazla krem de süremiyorum, maske de yapamıyorum. Şampuanda nasıl olur kestiremedim, ne dersiniz ?

    YanıtlaSil
  2. Çok zamandır aklımda bu ilk fırsatta denemek istiyorum ^^

    YanıtlaSil
  3. canım dökülmeye iyi geliyor mu? Saçlarım yumak yumak dökülüyor :(

    YanıtlaSil
  4. hic duymadiğim bir marka ama araştiricam

    sevgiler http://tuubalicious.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)