GELDİM, ANLATTIM VE KAÇTIM

7/06/2015 12:29:00 ÖS

Heey, herkes çok iyi mi bakalım?

Çınar uyuyor ve benim yapacak hiç bir işim yok. Eski dostum bilgisayarımı ve blogumu açıp bir kaç kelime dökeyim dedim. Öyle sohbet edelim, anlatacak bir şeyim yok!

Yaz geldi. Havalar ısınıyor, bu kız hala kilolarını vermek için adım atamıyor. Tabiri caisse '' basıretim bağlandı '' çok mutsuzum ama düzelmek için adım atamıyorum. Sonracıma Çınar çok haraketli, tam bir oyun bebesi. Hep ilgi, hep oyun, hep onu dinlememi istiyor. İşe bakın, bizim ev sahibinin oğlu evlenecekmiş ( hee canıım he ) taşınma işi çıktı. Düşünsenize 20 aylık kudumuk bi bebek, çarman çurman ev, annem desen gelemiyor çünkü alzeimir anneanneme bakıyor. Daha ev de bulamadık. Kiralar x2 olmuş. Bulsam nasıl toplanır yerleşirim bilmiyorum.

Yeni ev, yeni bir ben demek istiyorum!
Enerji, dua...
İhtiyacım var, esirgemeyiniz!

Çok öptük
 ^_^



Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 YORUM

  1. Allah yardimciniz olsun. Tasinmanin zorlugunu bilirim. Cinar bebesi cokk tatli gelin acibademe tasinin parklarda rastlayayim seveyim olmaz mi;) ) kolayliklar diliyorum isiniz rast gitsin. Ayrıca kafanıza takacak kadar kilonuz yok gayet guzel gorunuyorsunuz

    YanıtlaSil
  2. Umarım güzel bir ev bulur, kolayca taşınırsınız:) şimdiden kolay gelsin, Çınar'ın tatlılığı motivasyonunuz olsun!

    YanıtlaSil
  3. Anne - Oğul o kadar tatlısınız ki severek takipteyim :) Taşınmak her türlü zor , ev fiyatları almış başını gitmiş uçuk kaçık rakamlar Allah kolaylıklar versin inşallah . Siz bu pozitif enerjiyle herleyin ğstesinde gelirsiniz . :)
    Sevgiler .

    YanıtlaSil
  4. ah be nimom bunalma..kilo bende de aynı o yüzden kelin merhemi olsa başına sürermiş dicem ve yorum yapamicam :) taşınmayı da büyütme gözünde, biz de arin 9 aylıkken taşınmıştık oluyo bitiyo..iyi düşün iyi olsun, süper bir ev bulmanızı diliyorum :) yeni ev belki de çok iyi gelecek size :)

    YanıtlaSil
  5. 1 ay önce de biz taşındık. 8 yaşında bir kızım 19 aylık da bir oğlum var. Gerçekten çok zor. Ben de tek başına halletmeye çalıştım ama son zamanlarda ağlarken buldum kendimi hep 😐 bir şekilde oluyor ama özellikle bu süreçte çocuklarla yeteri kadar ilgilenemediğiniz için daha da huysuzlaşıyorlar. Benim de annem rahatsız olduğu için yardım edemiyor. Ama artık yerleşirken kayınvalidemi çağırdım şehir dışından. O geldi de yerleşmek daha kolay oldu. Allah kolaylık versin size de. Çınar'ı öpün benim için.

    YanıtlaSil
  6. Pozlara bak hele eşşek sıpası!! yakışıklı bir bebee olcak gözünden anladımm, inş.herşey istediğin gibi olur nımo ablacım :) Sevgiler :*

    YanıtlaSil
  7. Yerim o Çınar'ı ben :)
    Ne kadar da büyümüş ben bir yıldır blog dünyasına uğramayalı.

    Ramazan günü kalbinden geçen tüm dualara eşlik ediyorum Nimo'cum :)

    Yeni bir sen, istediğin ve mutlu olduğun sen en yakın zamanda gelsin inşallah :)

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Allah yardımcın olsun , bunlar da bir süreç dilerim kolaylıkla atlatırsın ^^

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)