NİMO' NUN SEÇİMİ * BUYUK BEDEN BİR TIK UZAĞINIZDA

5/14/2016 01:39:00 ÖÖ



Büyük beden olmak eskiden zordu. Ne aradığını bulabilirdin ne de bulduğun içine sinerdi. İçine sineni bulsan bu defada fiyatı çarpardı seni. Kendine kızardın, satıcıya kızardın ama ya alırdın ya da sadece bakar kalırdın. Sanki tüm dünya seni görmezden geliyormuş gibi hissederdin. Başlardın perhize küçük beden olacağın ve istediğini giyebileceğin günü hayal ederdin.


Artık Türkiye’de büyük bedene karşı olan bu tutum değişiyor. büyük beden bayan giyim ürünleri satan butiklerin sayısı arttı. Bunu sosyal medyadan da görebiliyorsunuz. Sadece bayan büyük beden ürünlerinin yer aldığı Online alışveriş siteleri kurulmaya başlandı. Var olanlar da yıllardır görmedikleri büyük beden bayan giyim ürünlerine sitelerinde yer vermeye başladılar. Bunlardan biri de www.modagld.com . Büyük beden bayan giyim hakkında internetten yeni neler var diye gezinirken fark ettiğim bir site, mağazacılık sektöründe uzun zamandır yer alan Gül’ün Dolabı, ürünlerini internet sitesi sayesinde tüm ülkeye yaymak istiyor. “Büyük Beden Bayan Giyim’de Kalite ve şıklığın adresi” slagonuyla yola çıkan marka bu konuda kalitesi ve fiyat aralığı ile vazgeçilmez olacağını düşünüyorum. Fiyatları kalite ile kıyaslandığında makul seviyede. Büyük beden olarak kendinize yeni bir şeyler almadan önce mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim.





Biliyorum büyük beden olarak genelde denemeden almam mantığı içinde düşünüyorsunuz. Haklısınız da siteden denemeden sadece fotoğrafına bakarak aldığınız ürün üzerinize olmadığında ya da resimdeki gibi değilse nasıl iade edeceksiniz? Bu sitede bu tür sıkıntılar aşılmış durumda beğendiğiniz ürün hakkında tüm merak ettiklerinizi arayarak ya da WhatsApp üzerinden sorabilirsiniz. Ürünün kalitesi ile ilgili bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Benim aldığım ürünlerin tamamı tam olarak üzerime oturdu. Büyük firmaların beden ölçülerinde değişiklik yaptıklarını biliyoruz. Genelde bir büyük bedene bir küçük beden numarasını yazarak psikolojik olarak kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyorlar. Normalde siz 48 beden iken 46 beden giyiyorsunuz. Aslında değişmeyen tek gerçek sizin 48 beden olduğunuz. Eğer büyük firmalardan ürün aldıysanız. www.modagld.com ’dan bir beden büyüğünü isteyin. Böylece kalitesinden sıkıntı yaşamayacağınız ürünün tam olarak bedeninize oturduğunu göreceksiniz.


Bu arada sosyal medya her an elimizin altında, instagram sayfası @modagld’yi takip edebilirsiniz. Bütün yeni ürünlerini site ile aynı zamanda instagram sayfasında da yayınlıyorlar. Böylece bedenleri tükenmeden alma şansını yakalayabilirsiniz

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)