Denizin Gizemli Dünyasına Davetlisiniz

9/01/2016 11:37:00 ÖS

Çınar hep hayvanları çok seven, doğayı keşfetmekten büyük haz duyan bir çocuk idi. Hiç araba süren, otopark kuran, vuran kıran bir erkek değilde daha narin bir çocuk mesela...















Akvaryuma ilk götürdüğümde onu sanıyorum 1 yaşında yoktu henüz. Pek bir şey anlamasa da şimdii kadar çok heyecanlanmıştı. Çünkü Çınar 9 aylıkken temel bir çok hayvanı tanıyan, seslerini çıkarmaya çalışan bir bebekti. İşte bu nedenle yaş aldıktan sonra ben onu hayvanat bahçeleri, akvaryumlar, sirkler vb yerleri, çocuktur ne anlar demeden hep taşıdım. 




Sea Life bu üçüncü gidişimiz desem komik olur mu?
Çocuklar için bir kere gittik tamam demek çok yanlış çünkü Çınar 6 ay sonra gitmiş olsak dahi ilk defa giden bir çocuktan farksızdı bu gidişimizde. Ve 3 yaşa yaklaştığı için o kadar ince ince, her bir ayrıntıyı sorgulaya sorgulaya öğrenme telaşında idi. Hal böyle olunca belki içinizde keşfetmeyen, erteleyenler varsa ona ne büyük bir iyilik yapmış olacağınızı görün istedim.




Tüm bu doğanın bize armağan ettiği güzelliklerin yanında bir de çocuklar için harika bir deneyim platformu yapmışlar. Kağıt kalem ile deniz canlılarını boyuyorsun ve hoop birden senin boyadığın resim suda yüzmeye başlıyor.






Tüm detaylı bilgileri https://www.visitsealife.com/istanbul/ adresinden alabilirsiniz!

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)