YEMEK SECEN COCUK

11/17/2016 10:20:00 ÖÖ



Dun gece bildiginiz ac yatti bu velet!



Vallahi aç 😥

Cinar yemek secen bir cocuk. Ozellikle sebze ile arasi cok kotu. Duzelir, duzelir dediler hic gelisme yok. Her seyi denedim. Zorla yedirmeyi, bi sure hic ustelemeden sevdigi seyleri vermeyi. Konusarak anlatmayi. Ama yok! Daha ek gida seruvenimizin ilk basladigi gun havucu bile ogg bog yapip atan bir cocuk bu. O minnak hali ilr asla yemedi.Bir seyler yapmam gerekiyordu bende dun itibariyle radikal bir karar aldim ve evde be varsa onu koyucam onune. Ona ozel yemek yok!!! Dun taze fasulye vardi mesela. Yumusak gecis yapabilmek adina pilavin icine kucuk kucuk dogradim, inanin eser miktarda. Ama inat ya, yemedi. Tamam dedim kalk o zaman sofradan sen bilirsin. Sonra anne aciktim dedi. Mutfakta ayni tabagi koydum onune. Yemem dedi. Faydalarini anlattim, surekli ayni seyi yemegin hasta yapacagini anlattim. Yok! Bana misin demedi. Aradan zaman gecti, ac karni cunku. Sade pilav istiyirum diye agladi. Olmaz dedim. Ve oylece ac yatti.
Anne yuregi iste, oyle uyudu ya panik oldum. Ya uykusundan sekeri duserse bir sey olursa diye doktorumuza sordum. 3 gun yemek yemesin bir sey olmaz siz sadece kararli olun ama inatlasmayin dedi.

Bakalim bu gun bizi neler bekliyor? 🤔🤔

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. Çınar gibisinden bir tane de bende var 6 yaşımızı geçtik, ilkokula başladık hala yemek seçiyoruz.
    Halen daha aç yattığımız çok oluyor ama bende inatla ona özel yemek yapmıyorum sanırım bizimkisi aç yatmaya alıştı.:D
    İnşallah senin ufaklığın inadı bir zaman sonra kırılır ve daha az yemek seçer hale gelir.

    YanıtlaSil
  2. Cidden okuyunca gözün korkttu valla..Ama siz kararlı olursanız elbet pes edecek diye düşünüyorum. Bu konuda yalnız değilsiniz. Çevremdeki çocukların çoğu aynı tepkiyi veriyor.

    Sevgilerle

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)