Dior Forever Fondoten

1/15/2017 01:20:00 ÖS


Herkese merhabalar. Bugün size bir aydan fazladır kullandığım fondoteni anlatmak istiyorum. Özetle soylemem gerekir ki Çınarın dogumu ile yaklaşık 2 sene cildime renkli nemlendiriciden başka bir ürün kullanmayışım her şeyi kusan, inatçi bir cilt tipine sahip olmama neden oldu. Ne sürersem süreyim yarım saat içinde cildim dısarı veriyor, gözenek gözenek kabarıyor. Sonra Tekin Acar da satış temsilcisi arkadaş bana Dior Forever denediniz mi dedi. Uygulamak istedi, kabul ettim. Ancak tabii hemen almayıp tüm gün gezdim. Çok şasırtıcı şekilde klasik reaksiyonları göstermedi ve cildimi harika kapattı. Yapısı incecik beni rahatsız etmedi.


Üstelik spf 25 oluşu yaz kış cildimi güneşin zararlı etkilerinden korumak demek ki bu da artı ürüne ihtiyaç duymamaktır.

Kadife görünüm diye bir şey varsa işte o da bu fondötenin vaat ettiği ve yerine getirdiği şeydir. cildiniz yağlı değilse uzun süre sürdüğünüz gibi durması incecik yapısına rağmen fazlasıyla kapatıcı olması, mimik çizgilerine dolmaması da büyük avantajları icinde.



Bendeki 20 numara. İlk fotografta hic bir şey yok. İkinci fotografta sadece fondeten üçüncüde allık ve ruj kullandım. Güncel fiyati 190 TL ama uzun sure gider cinsten.

Mutlaka sans verin !

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

  1. çizgilere dolmayan lazım bana da, malum yaş itibarıyla, denesem mi ne dersin canım?

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)