aylik rutin sac bakimim

2/17/2017 03:55:00 ÖS


Nasıl ki " su icsem yariyor! " durumu yuzde elli abarti ise bence sac olayi da ayni dikkati ve ozeni istiyor. Bakarsan bag bakmazsan dag oluyor.

Nasil ki, yapisal olarak zor kilo alan insanlar var evet sac konusunda genetik olarak guclu saclara sahip insanlar var. Ancak ' bende var nasilsa ' deyip kulak ardi atmak cok yanlis.

Kilo konusunda ayni ozeni gostemesem de saclarım konusunda genetik sansim olmasina ragmen cok ozenliyim.

Haftada bir mutlaka hem sac derime hem saclarimi yaglamayi ihmal etmem 💆

Bugun yine bakim gunu 🌼🌼

Peki neler kullaniyorsun derseniz son bir yildir artik rutin haline gelen haftada 1 bakimimi anlatmak istedim.



Sac diplerime Supergro suruyorum. Dax markasinin bu bakim yagini sadrce ve sadece diplerinize yeterli miktarda masaj yaparak uyguluyorsunuz. Sacin saglikla ve hizla uzamasina, sac derisinin beslenmesine, sacta fark edilir yumusaklik ve canlilik kazandirmadina yardimci bir formul. Icinde avokado ozu, badem yagi, jojoba yagi, aycicek yagi, susam yagi, bugday tohumu ozu, aspir yagi, pamuk tohumu ve minareller var.  1 saat bekletmeniz yeterli.

Bu arada hazir bekliyorken ben sac uclarima da hindistan cevizi yagi suruyorum. Ayni anda hrp dip hem uclarima bakim yapmis oluyorum.



Evet arindirmasi azicik zor ama 1 aya farkini hissedeceginize garanti ederim!

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

  1. Dax Supergro haftada bir gün kullandığım ürünlerden ve çok memnunum. Bu arada takibe aldım, bana da beklerim. :) https://ladyoflochaber.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)