the ordinary . Niacinamide 10% + Zinc 1%

8/14/2017 02:44:00 ÖS


Yaz boyu kendime cildime makyaj urunu kullanmama sözu verdim. Eve makyaj yapmayı ihtiyactan ziyade seviyorum ama biraz mola her zaman iyidir ✌

Bu süre zarfında en iyi cilt bakım urunlerini edindim ve bu yaz cildime yatırım yapıyorum diyebilirim... Yabancı blogger öve öve bitiremedigi marka olan The Ordinary artik Turkiye 'de yurtdısı markaları satan bir cok hesapla ulasmak mümkün. Hal böyleyken bana hem mevsim hem cilt tipim icin en uygun olan Niacinamide 10% +Zinc 1% kullanmaya karar verdim.




Benim cilt tipim karma, kızarıklık gözenek ve siyah nokta sorunu olan bir cilt.
Niacinamide sebum dengeleyici bir B vitamini. Çinkonun da cildi yatıştırıcı ve iyileştirici etkisi var.  Sebum dengeleyici bir içerik olmasına rağmen niacinamide aynı zamanda nemlendirici bir etkiye de sahip. Cildi kurutan ve matlaştıran bir ürün kesinlikle değil yani. Ürünün sivilce lekelerini azaltma gibi bir etkisi de olduğu söyleniyor dolayısıyla bu ürünü özellikle sivilce problemi olanların çok seveceğini düşünüyorum. Burda dikkat etmeniz gerekn en önemli şey Niacinamide ve C vitamininin birlikte kullanılmaması tavsiye ediliyor. Ben de bazi günler gece/gündüz bazı günler sadece gece kullanmayı tercih ediyorum.
 Tek sevmediğim yanı yapısı oldu. Biraz yapış yapış ama ona da etkilerini gördukçe katlanıyorsunuz 👌

@trendyonair temin etmistim ben. Bu markanın sizin cildiniz olan ürünleri hakkinda hesaptan bilgi alabilirsiniz!


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)