TEMİZ İÇERİKLİ DİŞ MACUNU ÖNERİSİ *** DOGALBEBEGIM.COM JACK 'N JILL ***

10/20/2017 04:49:00 ÖS

Çınar'a hamileyken hayatımdan tüm kimyasal içerikli şampuanları, kremleri, makyaj ürünlerini çıkarmıştım. Yani her anne dikkat ediyor buna eminim ama doğup şöyle palazlandıktan sonra peki?

Genel bakım, temizlik çocuklara öğretmemiz gereken en önemli değerlerden. Ağız ve diş bakımı, sağlıklı yaşamanın hastalıklardan korunmanın olmazsa olmazlarından.
Allahtan bizim ki diş fırçalamayı seviyor .




Peki diş macunlarında içerik?

Florürlü diş macunları özellikle küçük çocuklarda pek çok sağlık riski yaratır. Bunun için de FDA, USA’da satılan florürlü tüm diş macunlarının tüplerinde bir zehirlenme uyarısı bulunmasını şart koşmuştur.
Florürlü diş macunlarının yutulmasıyla kalıcı diş renk bozukluğu (dental florozis), mide rahatsızlıkları, akut zehirlenme, deri döküntüleri (perioral dermatit) ve glikoz metabolizması bozukluğu ortaya çıkar
Bizim diş fırçalama sürecimiz başladığından beri çok sevdiğimiz markamız Jack'n Jill önermek isterim size mesela. Zaten kullanan bir çok anne eminim bana katılacaktır.




1993’ten bu yana toksik ürünlerin insan hayatından çıkarılması için mücadele eden Amerika merkezli Çevresel Çalışma Grubu - Enviromental Working Group (EWG),Bünyesinde oluşturduğu Skin Deep* projesinde Jack and jill kids ürünlerini güvenli ve etkin ürünler kapsamında birinci gelmiştir.

Diş etleri rahatlatıcı Organik Aynısafa bitkisi özleri içerir.

Yani işin özü içiniz rahat ederek yavrularınıza kullanacağınız diş macunu arıyorsanız başka bit macera aramayın!
Buradan tık tıııkk ürünü inceleyebilir hatta direk satın alabilirsiniz.


dogalbebegim.com yıllardır organik ürünlere önem veren bunu ticaretin dışında önceligi yaşam biçimi olan bir ailenin kurduğu platformdur.

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)