BU BİR SİTEM PAYLAŞIMIDIR ***

1/25/2011 01:18:00 ÖS

Uzun zaman sonra yeniden merhaba diyorum sana :)
Döndüm ama biraz kırgın...
Biraz sitemkar bir yazı ile...
Her zaman kötü enerjinin insan ve çevresinde kötü bir etki bıraktığına inanmış biri olarak, üstelik blogumu hiç bu tarz konularda kullanmayı sevmeyen biri olarak, sanırım kendimle çelişeceğim....Olsun...Paylaşılmalı, ders alınmalı, en azından tekrarlanmamalı...İnsanların kırılabileceği düşünülmeli...
Bir çoğunuz blog sahibi geri kalan kısım ise sadece izleyici..Beni en çok blog sahipleri anlayacak, biliyorum...Ama sitemlerin sebebide aslında ''benim gibi'' blog sahipleri...Hepimiz farklı dallarda yazıyoruz...Hepimiz anılarımızı, günlük hayatlarımızı, sevinçlerimizi, duyduğumuz bir çok haberi paylaşıyoruz değil mi? Bunun için zaman harcıyoruz...Emek harcıyoruz...Hepimiz bu işi önemseyerek yapıyoruz ... Dediğim gibi herkesin alanı farklı.. Hepimiz kendi alanlarımıza dair bir çok soru alıyoruz elbet ki... '' Bu nasıl olur?'' ''Bunu nerden aldın?'' ''Şunu nasıl temin ederim?'' vs... vs.. vs.. gibi... Her gün en az 2 yada 3 mail alırım..Ve inanın seve seve hepsine dönüyorum en kısa zamanda...Hiç üşenmeden, isteklice, özveriyle soruları cevaplandırıyorum..Herkes gibi...Ama karşılığında bir teşekkürü hakediyoruz be dostlar.....Üstelik ben, geriye dönüş yapılmadığında, SAFÇA mailin gitmediğini düşünerek, tekrar tekrar yazıyorsam, bilinmeli ki bir cevap bekleniyor...teşekkürü de geçtim, bir cevap...Sonra kalkıp blogunda, ''bu konu ile ilgili mail attım sadece ''şu'' dönüş yaptı , çok teşekkür ederim, aradığım şey buymuş !'' gibi bir post hazırlayıp, içinde ismimi geçirmiyorsan, hadi geçirmedin diyelim, attığım maillere teşekkür etmeyip cevap vermeye bile tenezzül etmiyorsan, lütfen bir daha yazma bana! Amacın ''BENİM'' fikrimi almak değilse sahiden, sadece bilgi koparmak ise, lütfen....!!!
Lütfen kendine saygı duy...
Bir çok arkadaşım hatta dostum oldu blog dünyasında...Ben hiç birine kirli emellerimle yaklaşmadım, kimsede bana...İşte bu yüzden isimlerimiz baki kalacak....
Amacı kimseyi incitmek olmayan biri olarak, bu yazımın gereken yere gitmesini, verilmek istenen mesajın alınmasını temenni ediyorum sadece...
Biz birlikte, sırt sırta verdiğimiz sürece var olucaz ''BLOGGER''lar olarak...Kimse tek başına hiç birşey değil !!
Lütfen kötü enerjileri kovalımm :P
Çok sitemkar oldu hiç benlik değil ama, bir haftadır bu olaya çok gerildim. Herkese küstüm, ne post girdim ne post okudum ne kimseye yorum yaptım..Bunun acısını tüm blogosferden çıkardım..
Şimdi iyiyim, rahatladım :)
Ve geri döndümm :)
Herkesii çok seviyorum :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

13 YORUM

  1. Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum bugüne kadar hiç böyle bir durum ile karşılaşmadım ama karşılaşsam bende en az senin kadar kırılırdım...Ama sen yine pozitif ol,kov gitsin negatif enerjiyi : )

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok hak veriyorum sana.Duygularıma tercüman olmuşsun. Bizim e-maillerimiz gibi olsa keşke aldığımız cevaplar. =)

    YanıtlaSil
  3. kıyamam ben sana kim sinirlendirdi seni böyle...Cnm yazdıklarına tümüyle katılıyorum ne yazıkki benim başıma da buna benzer iki olay geldi bi de kendi tasarladığın şeylerle ilgili olunca insan daha çok üzülüo sanırım ama sen sıkma canını bu tür insanlar var ve hep olacaklar sen pozitif enerji yayan insanları yanında bulundur diğerlerine de kulak asma...gülen yüzünü tatlı yazılarını mahrum etme bizden:)kocaman öpüyorum seni nimom benimm cupcakeim:)

    YanıtlaSil
  4. gösterilen hasassiyeti ve iyi niyeti algılayamayanlar yada ''işim görüldü nasıl olsa'' deyip ,kulak arkası edenler ve seni görmezden gelenler hep ve her daim olacaklar ne yazık ki nimo:( her yaklaşım-duygu samimi değil,anlık!ne sana ne verdiğin emeğe saygı duyabilecek duyarlılıkta değil karşındaki her kişi,..bende durum böyle olunca,üzülmüyorum işin aslı,benim kadar hassas ve ince düşünen bir ruha sahip değilmiş deyip ,onun adına üzülüyorum:) senin içinde aynı durum geçerli ,senin davranışın karşısında,duyarsız kalabilen kişiye üzüldüm..

    YanıtlaSil
  5. aman daa üzdüler mi seniii :)) üzülme minnoşum ben döverim onları :p

    YanıtlaSil
  6. HERKES ne yazık ki senin gibi düşünemiyor.Sözlerinde o kadar haklısın ki her zaman derler emeğe saygı diye.Ama sen gönlünü ferah tut çünkü ardında bir sürü kişi var.Ve bu konuda hassas olanlar var.

    sen canını sıkma tatlım boşver
    yüzün gülsün :)

    YanıtlaSil
  7. SEVGİLİ BEBEK KEDİ KIZ :)
    -Umarım senin izleyicilerin sana bunu yaşatmaz tatlım...Yaşamamış olman güzel birşey, bende ilk kez bu duyguyu yaşıyorum..ama kovdum gitti bile canımsın , sağol :)
    SEVGİLİ LOVEBUG :)
    -Ahhh ahh dimi hatunum biz 100 küsür tane mail atmıştık karşılıklı, bir blog teması muhabbetine :) Nerde eski bloggerlar mı diyeceğiz yakında ne :D
    SEVGİLİ GİZZY :)
    -cup cake sensin bi kerem :) Rolleri değiştirmek yok, olsa olsa benden kara bir browni falan olur :) Çok haklısın gizicik, benimde tasarımsal bir konu mevzuu bahisti zaten...Ama benim uzun uzun anlatışım sonunda geri dönülmemesi ve blogunda yazılan yazı,çok terbiyesizce, emeğe duyulmayan saygısızlık üzdü beni...Yoksa negatif enerjiden hep kaçarım :) Ama yazdım rahatladım oda okudu yada okuyacak elbet :)
    SEVGİLİ NİL :)
    -Evet sen çok haklısın,her daim olacaklar hayatımızda ama blogosfer dünyası yutar onları..O dünyada daim olamazlar...''İşim görüldü'' mantığı sadece bir yerde oluyor ama şimdi söylemeyeyim,gerilmeyelim :P Çok tşk ederim fıstığım, çok haklısın çoook :)
    SEVGİLİ RUKEN TURGUT :)
    -Üzdüler benii bebeğim :( Biraz kırdılar.Amam geçti, bir hafta kapatınca kendimi iç dünyama, yazıp rahatlama kararı aldım, yazdım ve rahatladım ;)

    YanıtlaSil
  8. woo00ooo.senin gibi neşeli bir kızı kim küstürdü?bu postla ne halt ettiğinin farkına varmıştır herhalde=)
    bende o kadar güzel şeyler yapıyosun ki isteklerden,işlerden başını kaldıramayıp post yazamıyosun zannediyordum.çoğumuzda öyle sanmışızdır kesin.;)
    son olarak emeğe saygı diyorum başkada bişi demiyorum!

    YanıtlaSil
  9. <3 gayet net... eminim mesaj yerine ulaşmıştır:)

    YanıtlaSil
  10. SEVGİLİ SSDESİGNBUTİK :)
    -Haklısın emeğe saygı yokta kişisel yardıma olmalı be canım..Yani kalkıp herkes birbirini çıkar uğruna kullansa, aynı onun yaptığı gibi blog dünyası bu kadar büyüyemezdi..bende zamanında çok yardım aldım hala aldığım insanlar oluyor..O en gözde bloggerlar bile içtenlikle dönüyor ve her maile cevap yazıyorken , sen kimsin??Haa yaptın yaptın da neden post yayınlarsın be arkadaş ve içinde neden benim adım yok ben sana cevap gelmemesine rağmen 3 kez mail attım :( neyse yine gerildim :( ooff :(
    SEVGİLİ MÜHENDSHİ :)
    -Cansın :) Sağol kuzum desteğin için :) Büyük çoğunluk öyle sandı..İnan doğru düzgün bişeyde yapmadım..Kırıldım çok, herşeyden çıkardım bu kırgınlığın acısını :)

    YanıtlaSil
  11. SEVGİLİ HANDE :)
    -Bilmiyorum ulaştı mı?? Umarım ulaşmıştır..Ben kimseyi kırmak istemeyen, her daim problemlerin konuşarak çözülmesinden yana olan biryim fıstık..Kalkıp içimdekileri ona direk yazsaydım, üzerdim, belki kırardım...Ama böylesi daha iyi oldu...Haklısın..Gayet net ;)

    YanıtlaSil
  12. Şekerim son günlerde çok gerginsin,moralin düzelsin,yanındayız demek için foruma da yazdım ama seni bi güzel spa'ya göndermek şart oldu.:)Boşver herşeyi herkezi;tasarım dünyasında boğul:)Bana en iyi gelen ilaç oturum tasarım yapmak,eminim sana da iyi geliyordur.Ciddi anlamda her konuda yozlaşma var,evet mücadeleyi bırakmayacağız ama arada bi şu kırık gönlümüzü de dinlendirmek gerek:)))

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)