BİR KADIN NASIL DEĞİŞİR ?

4/08/2011 11:57:00 ÖÖ

Facebookta eski, çook eski fotograflarımı kurcalarken denk gelince ''ben dahi şok oldum''... Hadi sizde olun :)
Üniversite mezuniyet partisi :) Gothıc bir hatun...Parlament mavi tütülü elbisem ve 86 kilo bir ben :)))))

uzun bir süreç tabii bu. Yaklaşık 4 sene... Ama her şeye bir anda karar veriyor insan... zayıflayacağım dedim ve orada bitti olay... 86 kilodan 63'e kadar düştüm arkadaşlar... Aradaki farkı hesaplayın, 23 kilo... Az mı? =)
O zaman kendi gözlerinizle görün hadi :P


Nasıl ama :) Şok oluacak kadar var mı?
-Olmaz mııııı? Aboowww :P:P

Şimdi ben bile hayretler içerisinde bakıyorum eski fotograflarıma :D Bu süreç içerisinde olmama rağmen :)
Herşey beyinde bitiyor aa dostlar.. Görüntü bir yana dursun sağlık açısından da öyle tehlikeli ki kilo... Öyle 5-6 kilo fazlanız varsa demiyorum elbet ama kilo zarar... Hareketleriniz yavaşlıyor bir kere, görüntüden de öte :S

Peki bu kadar kilo nasıl verilir?
Öncellikle lütfen kulaktan dolma şeylere kanmayın... zaten herşey açık ve net.. Ne kilo aldırır ne kilo açısından kötü döner bize? Hayatınızdan sağlıksız görünen herşeyi kaldırın :) Ve bol bol su için.. Ben suya borçluyum herşeyi... Daha önce, çoook önce  BUARADA yazmıştım ben :) Tüyoları burdan alabilirsiniz ;) Yazmayı unutmuşum ama greyfurt, ananas, armut yiyin bol bol ;) Çok işe yarıyor :))

Bunlar da İlginizi Çekebilir

14 YORUM

  1. Canım ben bilmiyordum bu kadar kg.verdiğini . Valla bravo ! Ben de 16-17 kg.verdim 2 seneye yayılan bir süre içerisinde ama sen daha iyi iş çıkarmışsın valla 23 kg. süpermiş ;) Ağzını tutmak en önemlisi işte,kg.ları verdiğini gördükçe gerisi zaten geliyor :))

    YanıtlaSil
  2. SEVGİLİ JUNKHEAD :)
    -Nasıl güzel söyledin.. Şu boğazları bir tutsak zaten gerisi geliyor... İnsandan fazlalıklar gittikçe gaza geliyor... Kaldı ki bu süreçte beslenme alışlkınlığın oturuyor :) Seninkide fena değil 17 kg ellerinde taşısana... Kolların kopar... Ne büyük bir yük insan vucuduna değil mi?? :)

    YanıtlaSil
  3. Tabi canım benimki de az değil düşününce :) Bir de senin boy uzundu sanırım,o avantajın varmış ama benim boy da kısa . İyice topaç görünüyordum kg.luyken yahu . Resmen üzerimden yük kalktı gerçekten . İnsana garip bir rahatlama geliyor,hafif böyle daha güzel mutlu hissediyorsun . Anca yaşayanlar bilir tabi bunu :D

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle öylee :) Boy uzun olsa ne olur bak işte görsel ortada :)) Yine topiçtim yahuu :)) hareketlerim hızlandı birden :)

    YanıtlaSil
  5. canıımm azmine hayran oldum,gercekten tebrikler:))tamam o zaman da çok güzelmişsin ama yeni halin muhteşem yaffuuuu :))

    YanıtlaSil
  6. gerçekten harika bir şey başarmışsın tebrik etmeden geçemeyeceğim :) incecik halinle aynı değil sadece uzaktan akraba gibisiniz..

    YanıtlaSil
  7. Azmin zaferi nimocum:)Bayağı kilo vermişsin..bende 68 den 58'e düştüm
    plates sayesinde birde tatlıyı azalttım..gerisi zaten oturuyor..dikkat edince aynı kalıyorsun..sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. tatlımm benden sana tavsiye çok güzelsin hoşsun bir kaç tüyo ile çok daha güzel duruş yaparsın geç aynanın karşısına pos ver ellerine kalça kemiklerinin üstüne çıkar tam beline yerleştir dört parmağını göstererek belini kavra bu tüm modellerce ve styling uzmanlarınca bilinen küçük bir hile dir beli inanılmaz ince gösterir ve sihir etkisi yaşatır bana güven yada denemesi bedeva dimi ;) dene yorumunu beklerim mucuklar olsun sana

    YanıtlaSil
  9. Canım resmi göremiyorum ama yazdıklarında çok haklısın.Bende 78 kiloydum eskiden aynı şekilde kilo verdim.Mutlaka bu işin uzamanına gitmeliler ve gerçekten ananas bir mucize:) Eve gidince artık görücem resmi ona göre şok halimle msj atıcam:))

    YanıtlaSil
  10. owwwwwww şok oldum canım,tebrik ederim azminden dolayı!:D

    YanıtlaSil
  11. Büyük başarı! muhteşem olmuşsun, resmen güzelliğin daha da ortaya çıkmış :))
    tebrikler valla, azmini kutluyorum :)

    YanıtlaSil
  12. Süper yaa :) gerçekten şok oldum . vede azmini takdir ettim . Ne güzelde söylemişsin sağlıklı beslenme :)

    YanıtlaSil
  13. Waaawww, gercekten buyuk bir degisim yasamisin... Azim edince hersey yapilabiliyor... Ben de su siralar kilo vermeye calisiyorum, darisi benim basima :DDD ;)) xxx

    YanıtlaSil
  14. MRB AMA BURADAN DEDİĞİN YERDE LİNK BULAMADIN CNM YAA OKUMAK İSTERDİM

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)