SALLY HANSEN '' MİRACLE CURE '' SONUCU ****

8/19/2011 09:27:00 ÖS

Selam Bayanlar :)


Daha önce size şu yazımda bahsettiğim sorunsalı tırnaklarım için aldığım, Amerika'da satış rekorları kıran ''Sally Hansen Miracle Cure '' nin sonucunu anlatmak için geldim :) 
Hoşbulduk :))



Bugün parmak hesabı yaparsanız 3. günüm idi...  Bu kür'ü 3 günlük bir süreçte tırnaklara , her geçen gün 1 kat daha olmak üzere uyguluyorduk... Benim hesap tamam :) 

Ojelerimi heyecanla çıkardım, ilk tırnak şahane , sonrasııı, sonrasıııı ve sonrası .....
Keşke kullanmadan öncesi diye bir fotoğraf çekseydim de arada ki farkı daha iyi anlatabilirdim görsellerle...
Tırnaklarımın yaklaşık 7-8 tanesi soyulmuş, kat kat açılmış durumdaydı ... Şuan ise bu rakam 2 'ye düştü :) zaten ''Miracle cure'' %50 onarım garantisi veriyor, %100 değil.. Bu nedenle ona çook kızmadım ki bu %50'ninde üstünde bir başarı...İlk 3 günlük sürecin sonunda istenilirse bir 3günlük daha kür yapabilirsiniz ki önerilen de bu zaten... Fakat ben daha fazla ojesiz kalmayı başaramadığım için bugün ojemin altına baz olarak uyguladım :) 

Konuştuğum bir kaç kişi, gelen yorumlar , mailler, mesajlar , atılan twitler neticesinde şuna karar verdim, bu kür bazı kişilerde mükemmel sonuç verirken bazılarında hayal kırıklığı yaşatmış... Ben şanslı olanlardanım, işe yaradı... Birazda bu durum turnakların vahimlik oranı ile ilgilide olabilir yada vitamin , kalsiyum eksiliği ile ilgili de .....

Yinede bu kötü görüntü yerine ben şansımı denemeliyim diyorsanız alın, ben sevdim :) Kaldı ki bu kürü bir 3 gün daha yapsaydım son 2 tırnağımda düzelebilirdi ....

Sevgiler :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

  1. bi 3 gün daha mı yapsam diyorum :))

    YanıtlaSil
  2. şimdi bu sally hanseni deneme sırası bende demektir :D sağol nimoo :)

    YanıtlaSil
  3. süper bi ürünmüş. oje kullananlar için vazgeçilmez olmamlı. süreklü sür çıkar yıpranır tırnaklar. bununla çok güzel bi onarma yapılır.. :) tırnaklarının iyi olasına sevindim

    YanıtlaSil
  4. Merhaba.. benim de tırnaklarım feci durumdaydı, denemediğim şey kalmamıştı. artık hep öyle kalacak zannediyordum. en son bu ürünle 3 günlük kür yaptım, sonra bi 3 günlük daha yaptım ve hiçbir problem kalmadı. şu an tırnaklarım oldukça sert ve artık soyulmuyor. bu durumdan oldukça memnunum.. :)) bence hayal kırıklığı yaşayanlar da moral bozmayıp devam etmeliler..

    YanıtlaSil
  5. Demek ki neymi$ bayanlar once inanip, pes etmeden kullanmamiz gerekiyor :)

    YanıtlaSil
  6. Bende aylarca kullandım bu ürünü ama hiç bir fark göremedim bence vaad edilenin yarısını bile yapmıyor

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)