SEZON SONU İNDİRİMİ GANİMETİ BANT ETEĞİM****

8/25/2011 04:29:00 ÖS

Az fotograflı bir ''Ne giydim'' postu olacak :( Birden pat diye makinanım şarjı bitince, '' aaa iyiydik böyle neden atar yaptın ki '' şimdi dedim :(

Kalem eteğimi çok severek hatta mağazada  '' bunun bedeni var mıııı ? '' diye satıcıların peşinsıra koştuğumu bilirim :) Hem modeli acayip güzel, 3 boyutlu hemde etıketin yarısıııııııııı !!! Alınasııııı :) Fiyatını yine fotoğraflardan sonra söyleyeceğim... Ama bu eteği sezonda görmüş olsaydım yine alırdım etiketine bakmazsınızın ! Bu arada siz yine '' bu kadar mı? , şu kadar mı? '' diye tahim yürütün :)





Neler geçti aklınızdan ??? Sakın '' Kilo aldın Nimo'' gibi birşey olmasın vallahi gebertirim !!! :) Onu demiyorum fiyat fiyat ??? :))
Neyse ben söyleyeyim en iyisi 19.90 diye tabir edilen bildiğimiz 20 TL :) Tabii siz sadece eteğin duruşu , modelini görüyorsunuz.... Birde kumaşın kalitesini harika dikişleri görebilseydiniz '' yok artık!'' derdiniz :)

Sezon sonu en sevdiğim mevsimlerden.. hatta geçen dostlar arası abuk bir muhabbette en sevdğin mevsim konusu olunca ben ''sezon sonu'' dedim, güldüler... Aman gülünecek ne var en tatlı mevsimdir o=) Candır can :))

 Buarada alakasız biliyorum ama ''Nimo Stylo'' sevenler eba design shop 'da SUMMER BLOCK KOLEKSİYONU'ndan bir kaç parça  ve yepyeni ciciler yola çıktı ....

Bunlar da İlginizi Çekebilir

7 YORUM

  1. Yandaki bant görünümü gerçketen çok güzel duruyor :)
    İyi günlerde kullann :)

    YanıtlaSil
  2. etek çok yakışmış şekerim güle güle giy kalem etekleri iyi taşıyorsun seenn.. vee itiraf etmek gerekirse; aa nimooo cerenciiimmm sen kilo mu VERDİN? dicektim.. =)

    YanıtlaSil
  3. etek güzelmiş..bu sefer 15 lira diye tahmin etmiştim:)

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Aysun :)
    - Degil miiiiiii ? Birde onlar kat kat yani nasil anlatsam siyah zemin uZerinde kat kat acilan katlardan olu$uyor :)
    Sevgili Seda :)
    - Ya sen beni mest ediyorsuun kizim :) Nolur muuu niiic, kilo aldim hemde 3 - 4 kiloo :) Senin guzel baki$larin gormuyor, dicem ama azarlarsin diye korkuyorum yine :)))
    Sevgili Derya;)
    - Bu sefer de tutmadi yaaa , tuuuh :D

    YanıtlaSil
  5. ahaha :D kuzum ben ikizler burcuyum tmm sinirliyimdir biraz ama genelde sevecen güler yüzlüyümdürr.. hem sana kıyamam ki ben be güzelim :) baksana oyyy yerim seni ne tatlı bakıyorsuuuunn :)

    YanıtlaSil
  6. vay buda çok ucuz yaffff. gidip buluyon heee :) ço güzel olmuş.hiçte kilolu değilsin :)

    YanıtlaSil
  7. takıntılı olanlar der "kilo almışsın" diye. bence gayet de taş gibisin maşallah :)

    http://minikkus.blogspot.com/

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)