SAHTE BLOG DÜNYASI İÇİNDE YEDİĞİM KAZIKLAR !!!

9/26/2011 04:48:00 ÖS

Bu yazı nicedir kendi iç sesimim benim yaptığı bir diyologtur aslında....

Çok uzun olacak yada olmayacak , bilmiyorum... Fotoğraf yok, anı yok; moda yok .... !! Sadece İNSANLIK nedir konulu bir yazı ne kadar ilginizi çeker onu da bilmiyorum... Okunsun diye değil, içimde büyüyen nefreti, iç sesimden uzaklaştırmaya yarar belki diye yazıyorum!i$in kotusu kizginlik degil hissettigim b Bu yaziyi  hayal kirikligi ve gozya$larimi cesurca akitarak yaziyorum !

Blogger dünyasına yeni adım atanlardan mesaj mail çokça alıyorum.. Her seferinde okuyup, '' hadi bakalım , hayırlısı '' diyorum çünkü; bu dünya berbat bi yer ! Haaa , sadece blog dünyası mı berbat, tabii ki değil !
İnsan bir hevesle atıldığı bu dünyanın içine kumanda panelini elinde kahvesiyle , her posta yorum bırakarak, neşeyle yazılar hazırlayıp , heyecanla paneline girip ''yorum var mı acaba'' diye heyecanla açarak başlıyor ...

Lakin işin içine hırs, para ve başarı girince alt üst oluyor ! Herkes mi böyle , tabii ki değil.. Bu dünyada ''iyi ki varlar '' dediğim, önceki '' iyi ki varlar'' dediklerimi hatırlayınca, aslında demeye korktuğum bir kaç insan var ...

Ben bu sürece gelebilmek için bazılarına göre biraz, az biraz daha zorlandım.. Çünkü '' Manisa '' gibi ufak bir şehirde ''blog mu? o ne '' diyen insanların ortasında, aradığını hiç bir zaman bulamayan ben bi anda ''Nimo'ya '' dönüştü... Kimsenin hikayesi kolay değil muhakkak ama kimisi de şanslı doğar.. Hiç bir zaman channel çantam, Nine West ayakkabım, bir dolap dolusu kıyafetim olduğu için sevilmedim ...

Önceden sana yorum yazan blog dostların bir anda ortadan kaybolabilir... Yada piyasaya yeni girdiklerinde '' şunu nasıl yapalım '' '' aaa buaraya ürün versem mi'' gibi fikir alışverişinde bulunan, seni yerlere göklere koyamayan bloggerlar bir anda, kendilerine başka çevreler edinince cuvaldızı kendinden önce sana batırabilir !!! Yada işin içine hırs, para girince birden patlamaya hazır bir mayın gibi, açığını yakalmaya çalışan avını sinsice takip eden bir aslan gibi olabilirler !!!


Bana ulaşan herkes iyi bilir, bir kere kimseyi geri çevirmişliğim yoktur... Yardım, öneri isteyen insanlara malzemelerimi aldığım yere kadar söylerim, gocunmam !! Kaç kişiye oturup , blog açmışlığım var ! Çünkü canım ablam Sesiber ' den öğrendiğim en güzel şey ile çok iyi bilirim ki '' herkesin ekmeği ayrıdır... ''


İddia ediyorum şu yaşadığım şehirde yaşayıp benim kadar ilerleyebilecek insan bir elin parmağını geçmez !!! Bu zamana kadar en dibe vurduğumda, ayağa kalkışım hep içimdeki '' iyi şeyler olacak '' inancıdır !


Şimdi ne durumdayım, hemen anlatayım sizlere... Bir kaç blogger/tasarımcı arkadaş butiklere ürün vermemi engellemiş ! Peki '' neden ? '' Bir insanın ekmeği ile oynayan bir grup ne kadar ayakta kalabilir sorarım size! Yada bu hırs insanı gün geçtikçe tüketmez mi? Ben blog ortağım beni yarı yolda bırakıp, sessiz sedasız gittiğinde ( ki kendisi de tasarımcıdır ) asla bunu yapmadım ! Kinse kin, en baba kin bende idi o dönemler !!! Ona yaptığım koleyeyi küpeye dönüştürüp sattı, ses bile çıkarmadım ! Ben nasıl ortak çalıştığımız butiğe gidip '' şundan ürün alma '' derim yada bunu yaptıktan sonra nasıl uyurum !!!


Ama diyorum ya herkes böyle değil elbet...


Bu yazıyı , bu dünyaya adım atmak isteyen yada yeni adım atmış arkadaşlar okuyorsa kulaklarına küpe olsun... Ziraa canım çok yandığı bir gün sevgili Tuğba Tunçkaya dedi ki '' İnsanlara neden bu kadar iyi davranıyorsun ki , bırak onlar sana iyilik yapsın !! ''   Benim en büyük hatam herkese '' aman iyi olsun, aman şu da tanınsın, aman yardımım dokunuyorsa ne ala '' demem oldu, şimdi biliyorum !!!


Arkasından konuştuğu insanın yüzüne gülen, hırsına kapılıp giden, hiç korkmadan dinlemeden insanları yeren bir çok kişi tanıdım !!!


Ben her zaman ustaların elini öpmeyi bildim .... Bana bunu öğretti ailem ! Çocukluğumu kreşlerde geçirmiş biri olarak paylaşmayı da çok iyi bildim.. Ama bu dünyada öyle dönmüyormuş maalesef.. Herşey al gülüm ver gülümmüş , ne acı !!!


En büyük kırıklıklarım hep bu sebebten gelir başıma, ben herkesi kendim gibi bilir yaklaşırım...İçlerinde saklıymış amansız kini, para olmuş hepsinin dini !!! ben yükseldikçe parmaklarını gözüme sokmaktan hiç çekinmediler, yoluma taş koydular... Bütün bunların hepsi anlık hevesler işte, şükür yiyecek ekmeğim, ailem var...


İNSAN MI SAHTE PARA YAPAR YOKSA PARA MI İNSANI BU KADAR SAHTE ???
insanların yaptığı sahte paralar kadar , paranın da yaptığı sahte insanlar varmış demek ki bunu öğrenmiş oldum !! Olsun ... Hayatta herşey tecrübe ile sabit! Nasihat kesmiyor kimseyi ...

Bunlar da İlginizi Çekebilir

37 YORUM

  1. aaa canım beniimm şekercanımm boşver güzelim senin yüzün kadar kalbinin de güzelliğini biz biliyoruz ekmeğinle oynayanları Allah'a havale et.. bırak onlar yesin haram lokma yemiş olacaklar çünkü! sen her daim başarılısın her daim kazanırsın.. sevgiler cnm :)

    YanıtlaSil
  2. Sen hep mütevaziliğinle, doğallığınla, kibarlığınla ve yaptığın güzel işlerle tanındın güzel Cerenim. Kim üzdü seni bilmiyorum ama bu kadardolduğuna göre çok canını yakmış. Nolur üzülme her zaman olduğu gibi yanındayım,arkandayım... Bazen ön planda olmak için arsız olmak, edepsiz olmak, kırıcı olmak gerekiyor bunu çok iyi biliyorum. Sen sessiz ve derinden gidenlerden ol. Dönüşte yolunu kaybetmezsin bu şekilde...

    YanıtlaSil
  3. Blog dünyasında yeni sayılırım ben de..Yazdıklarınızdan oldukça etkilendim..Haklısınız dikkatli adımlar lazım. Ama yine de sizi farklı yapan paylaşımlarınız, insanlığınız sanırım... Gün gelir, o butikler size gelir...Ekmeğiniz bol olsun;)

    YanıtlaSil
  4. sen en doğrusunu yapıyorsun bebek, merak etme cennetle cehennem bu dünyada, kimsenin yaptığı yanına kalmaz ;) bu çaban yaptıkların yabana atılacak şeyler değil.. engellesinler istedikleri kadar, senin nerelerde olduğunu görünce ne yapacaklar acaba? o zaman kendileri o butiklerde büyüüüükkk bi yere sahip olacak ama sen zirvede! öperim sıkma canını, salla gitsin!

    YanıtlaSil
  5. Selam,yazınız ilgimi çekti okudum.Sizin adınıza üzüldüm. bildiğim ve çok sevdiğim bir cümle var!!! "Hiç bir başarı saklı kalamaz" Siz en iyisini yapmaya çalışın hep;İnsanlar siz gizlenseniz bile sizi bulup çıkarırlar.Üstelik kimse kimseye mani olamaz;Başarı denize atılan taşlar gibi halka halka büyür.Haa bu arada unutmadan kadınlar çok kıskançtır;sizi kıskananlarda olmuştur elbet.Onlar sadece üretemeyen kopyacılardır Ve onlardan birşey olmaz....:)Benim kedimde her bloğu dolaşıyor..hehe.

    YanıtlaSil
  6. bence sen temiz saf halini hep koru nimo :) herkes seni böyle sevdi ve seviyor :)

    YanıtlaSil
  7. Güçlü ol,olmak zorundasın çünkü hep oldun!Benim de önümü kesmeye çalıştı aynı kişiler butiklerde !Sonra ne oldu? O butikler şimdi bana ulaşıyorlar,çalışmak istiyorlar!Kendine inancını yitirme!İnsanlar sahip olamadıkları yetenek ile copy-paste iş yapıyorlar.Bu kişilere destek olan ama konu copy-paste'ye geldiğinde de en önde savaşanlar olarak gösteriyorlar kendilerini! Yazık, üzülüyorum bu insanlara, hırsları için,para için, 2 marka ayakkabı,çanta sahibi olmak için yapıyorlar bunu!Üzüldüğüne değmez arkadaşım! Herkes kendi başarısından yada utancından sorumludur.Sen başarın ile öğün onlar utanmazlıklarıyla!

    YanıtlaSil
  8. Zaman zaman büyük heyecanlarla blog açıp sonra dönen tezgahları görüp kapatan biri olarak yazdıklarında sonuna kadar haklısın.
    En basitinden bütün gün oturup blogları izlemeye alırlar,sn gider saygıdan onu izlersin hoop bakarsın nasıl olsa sen onu izledin diye kendi izlemeyi kaldırır.
    İnsanlar gerçekten çok basit düşünen varlıklar oluyorlar bazen.
    **
    Yaptıklarını o kadar zevkle izliyorum ki.Yaptıkların,tasarımların..
    Başarılı olmaman mümkün değil buna inan.
    **
    Ekmeğinle oynayanlar eminim en yakın zamanda hakettiklerini göreceklerdir.
    Sen hep iyi düşünmeye,insanlara iyi davranmaya devam et.
    Gönlünce olsun herşey..

    YanıtlaSil
  9. Hazımsız,kıskanç insanlar her yerde var ve hep olacak maalesef:(
    hayat bize onları halimize şükretmemiz için yoluyor olabilir.Kalbin temiz ve dürüstlüğünle olduğun sürece öyleleri elbet yok olup gidicekler.O tatlı canını sıkma lütfen...

    YanıtlaSil
  10. Canımm en iyisi bu gergin ortamlardan, tartışmalardan ve saçma insanlardan uzak durmak ve onlar hiç yokmuş gibi davranmak sanırım.

    Sen zaten farklı çizgin, azmin, isteğin ve haklı yükselişinle ne olduğunu kanıtlıyorsun.Senin gibi şeker mi şeker bir arkadaşı tanıdığım için çok mutluyum, sevgiyle kal. Öptüm kocamann :)

    YanıtlaSil
  11. en doğrusunu yapıyorsun yolundan dönme. Zaten bu tür insanların bütün blog dünyası tanıyor. nasıl bir insan olduklarını herkes biliyor. Üzülme sıkma canını sen işini yapmaya devam et cnm.

    YanıtlaSil
  12. Çok üzüldüm...Bloğuna en baştan beri takip ediyorum.Geçmişte bana hediye göndermişliğinde var.Yazdıkların beni çok etkiledi.Ne olur üzülme eminim eden bulur.Sen o kadar ün saldın ki bu şekilde engel olamazlar sana.Bilen biliyor seni.Zor olsada takmamaya çalış ve yılma.İyiki varsın Ceren...

    YanıtlaSil
  13. Kızım ben seni hem Face'den hem de buradan sessizce izliyorum.Genç işi giysiler yaptığın için, onlarda benim yorumumu pek gerektiren şeyler olmadığı için karışmadım hiç. Ancak şimdi bir ablan olarak yazıyorum. Sakın moralini bozma.Sen çok çalışan, çok çaba gösteren bir kızsın. Geceni gündüzüne kattığının farkındayım. Geçen gün haksızlığa uğradığını hisseden bir bloggera da yazmıştım, sana da yazıyorum. ''it ürür, kervan yürür'' diye bir söz vardır. Sen ileriye bak, gerisini boş ver. İtler ürüyedursun. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  14. Ben seni yaptıklarını uzun zamandır takip etsemde seni yeni tanıdım aslında. Bazen deriz ya bi insanı hemen nasıl tanıyabilirsin onunla birşeyler paylaşman biraz zaman geçirmen gerekir işte bunu bir kere yapabilsekte o yetti bana kendi adıma :) içinin güzelliği yüzüne yansımış insanlardansın sen :) seni bukadar takip edip tebrik eden yanında olan insanlar varken asla korkma üzülme sen! iyilik eden iyilik bulur daha öncede demiştim ya gösterdiğin bu yakınlık samimiyet her daim yolunu açık etsin senin aynen böyle düşün ve o kötü insanları düşünme kendi kinlerinde boğulmaya başlıcaklardır :/

    YanıtlaSil
  15. 1) manisaya komşucuk bi ilin ilçesinden olduğum için biliyorum sanırım ''blog mu oda ne ?'' cok sıradan bi cümle artık kimseye anlatmaya uğraşmıyorum cok yorucu dimi?
    2)ben deli olurum once benden yardım isteyecek ben yemeyeceğim içmeyeceğim sırf birazcık yardımım dokunsun diye uğraşacağım sonra gelicek bana cuvaldızı geçirivericek neden ? 3 kuruş para için!!! üzme kendini... değermi? değmez!

    YanıtlaSil
  16. sessiz seyircilerinden biri olarak çok üzüldüm, fazla yorum bırakamasamda takipteyim...

    demek insanlar sanal dünyada da birbirini yemeye çalışıyor, yıpratıcı birşey tabiki ama yine de takmamaya çalışın, üretmeyen insan başkasından aldıkları bitince ortada kalır zaten o zaman eğri doğru çıkar ortaya...

    sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  17. bebegimmmmmmmmmmmm kıyamammmmm sanaaaaaaaaa bennnnnnnnnnn :Dkuzum salaaaaaaa yaa takmaaaaaa bennn ilk blogları takibe başladıgımdan beriii senii takip ediorum hep arika şeyler çıkardın kimsenin üzmesine izin vermee seniii sen harikasınn ve benim minnoşumsunn....kedi ulaşamayacagı cigere mırnav dermiş:D

    YanıtlaSil
  18. Yazını okuduğumda çok üzüldüm ama sen kendini üzme boşver ben kendi halinde bi blog yazıyorum ne tasarımını yaptığım bişey ne de belki takipçim olur diye yorum bıraktığım kimse var yazıyı bile okumadan o da benim bloguma girsin diye yorum bırakmaktansa yazıyı okuyup söyliyecek birşeyim yoksa yorum yazmamayı seçerim.Kimse kimsenin ekmeğiyle oynayamaz derler yanlıştır bence insanlar başkasının rızkına mani olabilir ama o mani oldukları rızıktan sonra kendi rızıklarını nasıl yiyebileceklerdir burası bilinmez..Sen canını sıkma ve yolunda yürü gerçekten yaratıcı biri olduğunu düşünmesem sana bunları demezdim.Yardımsever olmak hayatta insana her zaman fayda getirmese de iç dünyanda fayda getirir.Sevgiler

    YanıtlaSil
  19. iyilik yap iyilik bul demişler malesef hayat bu kadar saf değil insanlar hırs ve paranın esiri olmuşlar.Bence sen bu yaşadıkların karşısında yılma yoluna devam et kötüler herzaman sahte dünyalarında yalnız kalmaya mahkümlardır. bende blog dünyasında yeniyim ve sizi takip etmekteyim çokk başarılısınız başarınız daim olsun inşallah sevgiyle kalın:)))

    YanıtlaSil
  20. Ne pislik ne sahte insanlar var ,Allah cezalarını versin diyorum sadece canım benim . Böylelerine böyle konuşacaksın . Her zaman derim işte bana dokunmaya yılan 1000 yıl yaşasın diye . O da buraya çıkıyor .. Ulan git kendi hayatına bak,etrafındakilerin niye önünü kapıyor niye onlarla uğraşıyorsun ki . Kıskanç çekemeyen tipler bunlar işte. Cerencim sen ve seni tanıyanlar yeteneğini iyi niyetini zaten bilir ,sen gerisini salla gitsin . Öpüyorum çok çok ! Takma kafanı :(

    YanıtlaSil
  21. Cerencim seni öyle iyi anlıyorum ki.. Ben de küçük bir sehirde yasıyorum ve malzeme bulmak çok çok zor. Uğraşıyorum, yapıyorum ve bir bakıyorum aynısı yapılmış. O butik, bu butik satılıyor.
    Çok üzülüyordum eskiden.. Yapıyorum, farkedilmiyor diye.. Şimdi üzülmüyorum.. hobi olarak başladığım ve çok sevdiğim bir işi kine, hırsa kurban edemem. Kendi çapımdaki satışlarım iyi.. Çalanlarında burgun ayağına dolanır.. Bu dünyada olmasa öbür dünyada..
    Sen de öyle duşun. Bugün ayağını kaydiranin, yarın ayağı kayar.

    YanıtlaSil
  22. Aslında sadece blog dünyasını değil, yaşadığımız dünyayı anlatmışsın. Ne yazık ki o kadar gerçek ki yazdıkların...Üzülmek bile kar etmiyor....
    Ama merak etme herkes hak ettiğini bulur, sen yoluna devam et, kimseninde seni alıkoymasına izin verme...Hiçbir şeyide takma, hayat üzülmeye değmiyor...

    YanıtlaSil
  23. Şimdi girdim eve telefonda sesin çok kötüydü hemen pc açtım linki görünce okudum ama sen delisin kızım ben sana bunu diyorum.

    İlk günden beri Edi dersin bana güvenirsin değil mi?
    O zaman beni dinle...

    Saçma sapan şeylere üzülme hayatım. Ne bok yerse yesinler. Herkesin hakkını yaradan verir ablacım.

    Sor Sibel'e Sesiber'e yıllardır tanırız birbirimizi O da Edi haklı der. Bırak kızım kim ne yaparsa yapsın. Sen taa oralarda rüştünü ispat etmişsin.

    Her şeyi ve o kişilerin kim olduğunu az evvel öğrendim ama yeniden diyorum ÜZÜLME!

    Herkesin rıskı kendine. Misal ben yaka kolye yaptım, sen dahil herkes yaptı. Bir gün olsun birinize kızdım mı? Kızmam çünkü herkesin ekmeği kendine hayatım.

    Yolun açık olsun. Sen üzülme önüne bak kimseye bulaşma ve haklıyken haksız yere düşeceğin bir adım atma.

    En büyük erdem TINLAMAMAK!

    YanıtlaSil
  24. Ben de sessiz izleyicilerinden biriyim. Sinirlenmekte haklısın ama ne çok sevenin varmış gördün işte. Sen haklı olduktan sonra desteğin eksik olmaz merak etme.

    YanıtlaSil
  25. Sevgili Nimo,
    Seni sürekli takip edenlerden biri de benim.Sık sık bloguna bakarım, twitterda görürüm.Her ne kadar yorum bırakmasam da seni hep izlerim.Kendine göre gayet başarılısın ve dediğin gibi Manisa gibi küçük bir yere göre bu kadar büyük işler başaran nadide insansın.Maalesef bu böyle gelmi böyle gider, meyve veren ağaç taişlanır.Bu hayatta hep iyiler kaybeder:-(( Sen bundan sonra akıllandım, bir daha mı böyle davranmak aman aman desen de sen kötü olamazsın, kötülük yapamazsın, aman yardım etmeyeyim diyemezsin bu senin hamurunda var, genlerinde var.Böyle yetiştirilmişsin.Sakın kendini üzme, Allah çok büyük senin yolun ataş koyanın o taşlar mutlaka hayatın bir evresinde karşılarına çıkacaktır.Şunu unutma Nimocum "İYİLİK YAP, DENİZE AT BALIK BİLMEZSE HALİK BİLİR". Sen gönlünü temiz tut.İçindeki paylaşman, buraya dökmen çok iyi olmuş. Allah herkesin gönlüne göre verecektir.Hiiççç o tatlı canını üzme!!! Sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  26. Güzelim sen yattıgında huzurla uyuyomusun kimseye zararın dokunmadıgı için , için rahatmı gerisi boş senin kadasr iyi bi insanın kimseye zararı dokunmıcanı herkes bilir. o yüzden herkes kendi yaptıgının bedelini gene bu dünyada öder hiç merak etme. sende görürsün zaman içinde hak yiyenlern ne durumda oldugunu. o nedenle hiç canını skma bizler varız yanında:) öpüorm bebişim:)))

    YanıtlaSil
  27. Canım boş ver üzülme..sen duruşunu hiç bozma..her zaman yorum yazamasam da pasaja ilk ürün yüklediğin günden beri kızımla seni takipteyim..
    çok güzel işler başarıyorsun ve geçen seneye nazaran çok yol katettin..
    birkaç kendini bilmez yüzünden bu yolda tökezleme..kendine iyi bak sevgiyle kal tatlım..Yola devam:)

    YanıtlaSil
  28. Ah cerenim ahhh, kalleşlik diz boyu ona kesinlikle katılıyorum, içini dökmen iyi olmuş utansınlar eğer utanmaları varsa elbette:( Sen ne takarsın böyle ucube insanları kafaya, birde bana akıl veriyosun gülüm ya, boşver allah herkesin ekmeğini veriyor, hainlerede ilk önce veriyor sonra öyle güzel kat kat geri alıyorki kendileri bile şaşıyorlar. Sana üzülmek yakışmıyor sıkma canını lütfen :( biz seni çok seviyoruz, seni üzenleride eshefle kınıyoruz gülüm :( xxx

    YanıtlaSil
  29. Sinirlenmekte çok haklısın, seni çok iyi anlıyorum ama n'olur değişme, sen de onlar gibi olma (zaten istesen de olamazsın bence) Bildiğin yolda yürümeye devam et, onlar küçücük dünyalarında, senin arkandan ağızları açık bakakalırlar bir zaman sonra, merak etme.

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  30. canım benim şu anda post'unu okurken sanki hayatımı okumuşcasına derinden resmen yüreğime işledi o kadar haklısın ki şu yazdıklarında maalesef iyilik yapayım derken kendini kocaman bi derin kuyuya attığımızın çoğu zaman farkına varamıyoruz ve sonuç hep aynı %90 kaybedebiliyoruz ama biliyomusun biz her zaman asıl olan yerde yani ALLAH katında kazanıyoruz sende onlardansın canım senin için yazdığım post'u hatırlarsan başlığı azmin meyvesini yemek'ti bunu sakın unutma sen her zaman azminin doğallığının ve dürüstlüğünün meyvesini yiyorsun gerisi boş sakın üzülme inan rabbim o kadar büyükki o kişiliksizler her kimse onlar dönüp dolaşıp er yada geç ayağına gelecekler ama ben seni bilirim sen yine kıyamazsın o güzel yüreğinle belki bu dünyada yine kaybedersin ama emin ol yine yeniden kazanan sen olacaksın seni seviyorum arkadaşım

    YanıtlaSil
  31. ben çok yeniyim bu ortamda aslında ve sadece keyif için blog yazıyorum, insanlarla bişeyler paylaşmak hoşuma gidiyor. ama anladım ki, hakikaten işin içine para girince insanlar kaplan kesiliyor burada da, birçok kişi düşündüklerimle aynı şeyleri yazmış ama ben de ek olarak "kendin ol, ilahi adalet herşeyi görür ve bugün sefa süren insanlar yarın ne olur bilinmez" diyebiliyorum. Her kötülük er geç karşılık bulacaktır, buna inan, sen yoluna devam et!

    zumrutstyle

    zumrutstyle.blogspot.com

    YanıtlaSil
  32. herkesin çizgisi belli oluyor sen neden kendini üzüyorsun.O kadar güzel şeyler yazmışsın ki o kadar kulağa küpe olacak sözler.Herkes seni çok iyi biliyor herkesten önce sen kendini biliyorsun.

    Lütfen canını sıkma edi ne güzel yazmış tınma boşver canım.

    YanıtlaSil
  33. hiç üzme canını nasıl olsa bir sebebi vardır. Belkide bu durum sana başka kapılar açar . BEN de izmir'li blooger'ım ama daha çok yeni. iş hayatımda başıma gelenlerden sonra blooger olmaya karar verdim. Nımo ŞUNU UNUTMA herşeyin bir sebebi var. SEN İYİ BİR İNSAN SAN ( Ki öylesin) Seni bekleyen başak bri şeyin başlangıcıdır.

    https://eatcinemashoppingbypg.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  34. merhaba Ceren.. ürün vermene nasıl engel olunabilir anlamadım. kim bunlar, mafya filan mı yoksa :D :) gerçeten anlamadım butik sahiplerine nazı hecen kişiler mi oaly nedir:) bu arada başarılar devam eder,böyle şeyler engel olamaz.. selamlar..

    YanıtlaSil
  35. Canim benim cok icten, cok tatli ve gercekten GERCEKSIN :) Sen herzaman her insana yardim elini uzatan Insanlardansin, bundan yaklasik bir sene önce, Blog´umu actigimda, seker yorumlarinla, verdigin Yardimlarla beni cok mutlu etmisdin.
    Türkiyeye geldigimde gercekten tanismak istedigim Blogger Fistiklari arasindasin ki takilarina zaten bayiliyorum. Kim kötülük yapmaya calisirsa daha beterini zamani geldiginde bulur! Sen yolunda ilerlemeye devam et, herseyde vardir bir hayir. O Insanlarin ne mal oldugunuda ögrenmis oldun bak :) Seni sen oldugun icin seviyorum, senin basarin beni okadar mutlu ediyorki, yolundan vazgecme lütfen canim benim :) Almanyadan kucak dolusu Öpücükler...

    YanıtlaSil
  36. kim olduklarını bilmiyorum ama dünde konuştuk seninle ve söyledim sen sadece önüne bak yürüdüğün yolda devam et daha iyi daha farklı ne yapabilirim diye düşün..ne yazık ki bu dünyada hepimizin başına geliyor bu tarz şeyler bunlarla yıkılacağına,daha da güçlenmeye bak her biri deneyim,öyle düşün...sen iyi ve diğerlerinden farklı iş çıkardığın sürece onlar bir taraflarınıda yırtsalar,türlü türlü yollara başda vursalar, önüne kimse taş koyamaz bunuda böyle bil.. eda nın da dediği gibi "En büyük erdem TINLAMAMAK!"

    YanıtlaSil
  37. Tatlim paranin ve hirsin oldugu her ortamda oldugu gibi bu ortamda da kendini bilmezler hirslarina kurban oluyorlar iste.. Bugun onlar seni engellemis gibi gorunseler dahi yarin kimin ne yapacagini, nerede olacagini kimse bilemez. Ki onlarin seni engellemeye calismalari senin yapacaklarindan korkmalari, kiskanmalaridir bence. Sen hiiiic takma onlari canim, biliyorum bu tur durumlarda insan isyan etmek, haykirmak, cekip gitmek istiyor ama asla yapma bunlari. O kotu niyetli insanlar kendilerini elbet belli edecekler bir gun, sense o gun geldiginde basin dimdik basarilariyla ovunen biri olucaksin, emin ol.
    Benden senin guzel yuregine kucak dolusu sevgiler tatlim... ;))

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)