SÜPER ROMANTİK ELBİSEM *****

9/07/2011 12:10:00 ÖS

Gecen ay sonu trendyoldan aldığım,araya bayram girmesi sebebiyle haylii hayli gecikmeli elime geçen elbisem geldiğinde, aa bu ne ki dedim :)) Unuttum çünkü neredeyse 4 hafta 1 ay gibi bir zaman dilimde elime ulaştı :)


Bu tarz romantik kıyafetlere bayılıyorum, hele üzerinde ' kırlangıç' figürü olan her şeyi alabilirim :)

Elbise beklediğimden daha kısa çıktı ben bileklerime kadar gelir diye hesaplarken, hayır bileğiminde üstünde :( demek ki trendyolun kullandığı model benden daha kısa imiş :)



Elbisem penye... Fakir kol olduğu için baharda çok rahat giyebileceğim, hatta mini kazaklarla kışında giyebilirim diyorum .. ( fakir kol tabirini duyan herkes gülüyor yaaa, ben bunu uydurmuş olamam, miladini hatırlamıyorum lakin bu tabir var yaa :( Sizde gülmeyin - o ne be deyip :D )



Trendyol'dan bu sıra çok uygun parçalar kaptım :) Örneğin bu elbisenin fiyatı 19.90 TL diye tabir edilen bildiğimiz 20 TL ;) Pek sevdiğim online alışveriş sitesidir kendileri .. Haah , onlarda beni sevmiş olmalı ki BURADA beni '' Haftanın Bloğu'' ilan edip keyifli bir sohbet gerçekleştirmiştik ;)


Neticede ben bu elbiseye bayıldım, sanırım gardırobumun vazgeçilmez parçalarından biri olacak .....

Siz nasıl buldunuz ? ;)

ELBİSE : SOLVİTA
PORTFÖY . MANGO

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

  1. ya gerçekten çoooooook güzelmiş bu elbise desen renk vs herşeyi harika, fiyatı desen bedava galiba:D!! bence bu boyda olması iyi de olmuş, daha tarz duruyo. benim de var bi tane bu boy ama triko havalar serinlese de giysem diye bekliyorum:p

    YanıtlaSil
  2. Harika tek kelimeyle! Herkesin kolay kolay cesaret edemeyeceği bir tür. Açıkçası herkese de yakışmaz. Cesaretinden&güzel fiziğinden ötürü seni kutluyorum elbiseyi çok güzel taşıdığın için:) Ha bir de evet fakir kol kavramı var sanırım ben de olmadığından şüpheliydim ama sende de duyunca emin oldum :D

    YanıtlaSil
  3. Alışveriş sitelerinde en ucuzu Trendyol zaten..Bende en çok oradan alışveriş yaparım..Elbisenede bayıldım..Depgrade olması üzerindeki yazılar kırlangıç hepsimuhteşem..Böyle kollara ise fakir kol dışında truvakar kolda denir :)

    YanıtlaSil
  4. elbisen cok ciciymis hakkaten, güle güle kullan cicim ;)

    http://minikkus.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Ligeia :)
    - tatlim ben yere kadar, boyla tam fit elbiseleri seviyorum belkide ondan ! Tabii kotu degil :) hatta evet, dedigin gibi cok guzel :))
    Sevgili Justuntitled :)
    - Ne guzel sozler bunlar canim benim cok te$ekkur ederim :)
    Sevgili Sevgi Sevdalisi :)
    - Evet trendyol hem cok iyi marka ve urunler getiriyor hemde sezon sonunda sudan ucuzlar ;)
    Sevgili Minikku$ :)
    -Oyy benim minikku$um ;) Seni cok operiiiim :)

    YanıtlaSil
  6. elbise sana çok yakışmıss.şahsen bende pek sevmem böyle modelleri ama ben bile bayıldım bu elbiseye.

    http://wwwojelerim.blogspot.com/

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)