YÜKSEK BEL HİKAYESİ VE '' NE GİYDİM ? '' ***

9/06/2011 11:38:00 ÖÖ

Bayram öncesinden beri ihmal ettiğim ''Ne giydim?'' köşesi hadi yeniden canlansın ....

Yazın başlamasıyla berbaber, dolabımda ki tüm pantolonları göremeyeceğim bir köşeye yerleştirdim çünkü sıcaklarda kesinlikle pantolon giyemiyorum... Eylül ile beraber gelen , havanın sonbahar etkisi eh o bunaltıcı sıcağın az biraz uzaklaşması sonucu ile bu sefer özlediğim pantolonlara dönüş ....


Tatili sevgilimle beraber geçirdiğimi yazmıştım sizlere.... Bu pantolon onun bana hediyesi... uzun zamandır tarçın ile bakır tonları arasında kalan bu renk bir pantolonum olsun diyordum lakin bu kadar güzelini bulabileceğimi hiç düşünmemiştim :)






Benim için artık çok fazla ''düşük bel'' kavramı kalmadı! son yıllarda hayatımıza trend olarak giren '' yüksek bel '' benim artık vazgeçilmezim oldu, öyle ki neden bu güne kadar tercih etmedim diye dizlerimi dövüyorum... Hem ''düşük bel'' e göre çok daha rahat, hem bel kıvrımları daha net, bacak boyu daha uzun gösteriyor! hem senelerce giyilen '' düşük bel'' bel kısmında iz yapıyor, vücudun yapısı bozuyor !


Sadece pantolon değil bu söylediğim,şort,etek,tulum içinde geçerli... Artık piyasada çokça varken sizde '' düşük bel '' alışkanlığınızı bir kenara bırakın ... Bir kaç kez tercih ettiğinizde kopamayacaksınız zaten ;)

Hepinize kucak dolusu sevgilerr :)
Bu kadar bu kadaaaaarrr :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. balım yine harikasın bakıyorum :) pantolona bayıldım desem yeridir güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. rengi gerçekten muhteşem pantülüüün, sevgililer candır iyi ki almış:))sen de harikasın!!

    YanıtlaSil
  3. kombin çok şekermiş kızzz:)senin pozların da çok hoş..:)

    YanıtlaSil
  4. kombin çok şekermiş kızzz:)senin pozların da çok hoş..:)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)