Bİ DAKİKA BAKAR MISIIIIIN ? :)

12/01/2011 07:16:00 ÖS


Akşam akşam hayrola diyeceksiniz dimii?:)
Bu saatlerde yazı girme alışkanlığım yok ama tamamen aklımdan çıkan bir hatırlatma yazısı yazacağım :)))


Blogun '' Sağ köşesinde '' ikamet eden sevimli BÖ!2011 oy ver kutucuğu nicedir orada.. Yarış başladığında yazdım sizlere, şimdi  birde biterken haber vereyim ^_^ Sonrasında '' vay efendim ben duymadım '' , '' aa yarışma mı vardı ben görmedim '' demeyelim , üzülmeyelim :)

Çok süslü laflar yerine , yarış ile ilgili hep kullandığım cümlemi yine kurup, linkimi verip bitireceğim yazıyı!


Bugün benim için bir şey yapmaya ne dersin ?
Ben her gün senin için araştırıp yazıyorum... Bana emeklerimin karşılığı olarak sadece 2 dk'lik bir işlemle, oy vererek teşekkür etmek istemez misiiiiin ? >'.'<

İsterseniz BURADAN siteye girip, kısa bir üyelik işlemi veya mevcut Facebook hesabınızla bağlanarak yada BU KISIMDAN direk NİMO STYLO profiline ulaşıp oy verebilirsiniz :)


13 Kasım' da başlayan süreç 2 Aralık’a, yani yarın son buluyor ! Sonrasında halkın belirlemiş olduğu kategorilerin ilk 10 blogu 5 Aralık’ta açıklanacak ve jüri değerlendirmesine sunulacak. 



RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)