NİMO SEVENLER İÇİN BİR YAZI ***

12/22/2011 11:30:00 ÖÖ


 Herkese merhabalar ...
Nicedir, klavyemi kucağıma alıp şöyle sıkılacağınız uzuuuuun uzun cümlelerden oluşan yazılar yazmadığımı fark ettim !
Bence şimdi tam sırası .


Beni nasıl tanıdınız 2 senedir?
Sanırım aramızdaki bağ ( kurabildiklerim için konuşuyorum ) hep çok samimi oldu. Ben, bana mail atan kimseye '' hanım '' diye hitap etmedim, sizlerde bana. O sınırımız olmadı, rahat olduk kendi içimizde .

İşte benim için blog yazmak aynen bu!


 Geçenlerde bir blog ve blogger denk geldim, inanılmaz öfkeli, net, kapılarını yazılarında kapatmış bir kere... İzleyicisi olsam okumaya korkarım :)))
Bu anlamda bizler hep arkadaş gibi olduk dimi diye düşünmeye başladım... 
En sıkıştığım anda yardımıma yetişen, beni her gün keyifle okuyan, günaydın maillerini eksik etmeyen, hastalandığımda grip çayı reçeteleri hazırlayan, evde incim bitince hemen adresimi isteyen, benim için üşenmeden eminönüne giden, belki hiiç yüzünü görmediğim ama '' İstanbul a geliyorum '' dediğimde heyecanlanan sayamadığım insan var ...
Birde o kadar ses vermeyenler :)


Yazıyorum ...
Kahvaltımı yapmadan, dün gece hazırladığım yazımın saatini kuruyorum ki zamanında yayınlansın...
Yazıyorum ...
Öğle arasında okuldan çıkıp koşa koşa eve gelip yorumları kontrol edip geri dönüyorum, yazıyorum hani yayınlanmadı denmesin diye ..
Yazıyorum ...
Yazdıkça çoğalıyorum, bildiklerimi, tecrübe edindiklerimi paylaştıkça dallanıyorum ...
Yazıyorum ...
Günün birinde tek bir cümlenin, bilmediğim birinin kalbini tamir edebileceğini umuyorum ...


Bir anda bloga girdiğimde beni okuyan birilerinin olduğunu görmek, yazılarıma yorum gelmesi her şeye bedel !!!O etkinlik senin bu parti benim gezmişim ve yazmışım ! Pehh ! Hepsi boş inanın bana ve hepsi bir yere kadar :)


2. seneme çok az kaldı ...
2 senedir blog yazan ben, '' Nimo, Cero, Ceronimo, Nimocan, Ceyco '' her bir kalıba girdi :)) Şimdi düşünüyorumda düşsem beni kaldıracak ne çok insan olacak, direk geleceğe yatırım ;)

Buralarda olduğum sürece yazacağım ...
Sağlığım yerinde olduğu sürece bildiklerimi, duyduklarımı paylaşmaya devam edeceğim ...


İyi ki varsınız bee ! :)



Diyorum ki şimdi ...
Bunca zaman sonra İstanbul'da olup beni sevenlerle bir buluşma düzenlesek ...
Ben taaa buralardan kalkıp oralara gelsem ...
Kimler +1 ' ler ???
Kimler bende varım der ???

Bunlar da İlginizi Çekebilir

14 YORUM

  1. kuşum ne yalan söyliyim oje moje olunca yazasım gelmiyo ilgimi çekmedigi icin. ama şu son fotografın yok mu, o şirin suratın. yazmadan çıksam aklım kalırdı burda! çok durusun, çok güzelsin, çok samimi içten ve güleryüzlüsün(en sevdigim insan modeli).
    BÖ için istanbula gidiyosun biliyorum, belki önden haber verirler ve olur da ben de dereceye girmiş olursam mutlaka gelicem tatlım. gelirsem de seni görmeden dönmem bilesin;)
    öptüm nanaklardan büssürüüüüü *.*

    YanıtlaSil
  2. ne kadar samimi ve icten anlatmissin. ben seni kisa bir suredir takip ediyorum ama sanki uzun bir suredir taniyor gibiyim. hep boyle Cupcake tadinda kal;)

    YanıtlaSil
  3. kızım sen varya tam bir şirinlik abidesisin şeytan tüyü üreticisi olsan bu kadar olur gel kız geeell koşa koşa gelirim yanına deli kız sen düştüğünde biz hep yanında olucaz çünkü iyi günde birlikte güldüğümüz gibi kötü gündede birlikte ayaklanıcaz tamammı güzellik :) ayrıca benim sana hitabım olan ''nimocan'ı unutmadığın için teşekkürler :) öperiiimm

    YanıtlaSil
  4. o kadar samimi yazmışsın ki nimo okuduğum bir kaç blogger sadece yazıyor bazen bakıyorum yorum yazıyorum ya yorumum yayında yok ya da cevap dahi verilmiyor.Bazen insanlar neden bu kadar kibirli diye düşünüyorum.Ben bazı insanlar gibi olmam diyorum kendime.Şu işte paylaşmak için varız netice de.
    Samimi olduğunu düşünüyorum tatlım senin de samimiyetine inanıyourum.
    BU yazın çok hoştu gerçekten canım.
    Bana da uğra dediğim de hemen gelmiş ve mutlu etmiştin beni...
    Ankaradayım buraya gelirsen görüşmek isterim öpüldün:)

    YanıtlaSil
  5. canım...belki bu zamana kadar hıc yorum bırakmadım ama hep takipteydim.su yazını okudum,içindeki sıcaklıgı hıssettım.cok guzel yazmıssın.ellerıne saglık.hep yaz sen boyle :) olurda yolun izmire ve kusadasına düşerse bilki burdada senı heyecanla bekleyecek bırılerı var :) operım cok :*

    YanıtlaSil
  6. sende iyiki varsin..hep yaz olur mu?
    hep yazalim...buradaki dünya bambaskaymis bende daha yeni anliyorum bunu...
    hic kimsenin kimseden en ufak menfaat beklemeden birbirini sevdigi cok sirin bi dünya burasi..hic bir yere gitme emi:)

    YanıtlaSil
  7. Cerenim, ne güzel yazmışsın valla :) Ben de hep samimi yazarım yazılarımı,yorumlara cevaplarımı . Karşındaki insan anlıyor zaten senin cümlelerinden,sözlerinden nasıl biri olduğunu az çok :)) Gerçi blogumu ilk açtığım zamanlar ciddi mi yazsam daha mı rahat yazsam bilemiyordum,o zamanlar biraz daha oturaklı yazıyordum :D Ama sonra sonra nasılsan öyle yaz dedim kendime,öyle de devam ediyorum .. Yorum yazmayıp da beni takip eden çok insan olduğunu da biliyorum aynen senin dediğin gibi. Çooook öpüyorum canımcım !! :-*

    YanıtlaSil
  8. sevgili Minikkuş :)
    - TATLIM BEN SADECE OJE Mİ YAZIYORUM AŞKOLSUN :) sENDE BENİM İÇİN AYNISIN, DÜRÜST, SAMİMİ, AZ ÇATLAK ! öNDEN HABER VERİLECEK DİYE DUYDUM AMA AMA.. ( CAPS LOCK TUŞU AÇIK KALAN NİMO )

    SEVGİLİ GONCHA :)
    -yeni eski ne farkeder , önemli olan bendeki vermeye çalıştığım şeyleri tutup çıkarabilmen :) Muck!

    SEVGİLİ KÜÇÜKBİRKIZINDÜNYASI :)
    - Ah meltemim benim, unuturmuyuum.. Dün hatırlattın ya ;) Hep beraber, kimse düşmeden nice güzel anılar paylaşalım :)

    SEVGİLİ SS :)
    -Bazen blogların neden varolduğunu unutuyor insaoğluyuz sonuçta .. Biraz yapımızda var. Bu nedenle samimiyet içerigi benim için çooook önemli, her daim ! Ah bir arada Ankara buluşması yapmak lazım vallahi, ne çok isteyen var ;)

    SEVGİLİ LATİFENİN KAZANI :)
    -ne güzelde yazmış nimosunaa ya, çok yakınız bak senle ... Bir İzmir bloggerlar günü yapamadık zaten sorma, hep içimde.. Bundan sonra hep yaz bana olur mu ?=)

    SEVGİLİ ZELİŞ :)
    -Fikirler, paylaşılacak şeyler tükenmediği, sağlığım yerinde olduğu sürece paylaşmaya devam ! Hepimiz iyi ki varız ;)

    SEVGİLİ İYİMBENİM :)
    -Yaşasıııın !

    SEVGİLİ JUNKHEAD :)
    -tabi kızım, bizi biz yapan farklı kılan bu ki ... Dioyrum ya ben böyle olduğum sürece, benim gibi olanlar sevecek beni.. Benim gibi olmayan kapı duvarları da biz sevmeyeceğiz.. Ben seni çok seviyorum misal, aynen devam ;)

    YanıtlaSil
  9. "Günün birinde tek bir cümlenin, bilmediğim birinin kalbini tamir edebileceğini umuyorum ..."

    (: onu çoktan bende yaptın, kimbilir kaç kişiye daha yapmışsınıdr canım.. hep diyorum blogger olmaktan önce insani değerler önde geliyor benim için.. oğlak üstü ikizler nobranlığım, tanımadığım numaralardan arayan insanlara çemkirme özelliğim, kimseyle kolay samimiyet kuramamak gibi sıkıntılarımı nedense sende hiç yaşamadım..30 yaşımda olupta kaydırıgubbak bir etek dikip çocuklar gibi şenlenmemi, heyecanlanmamı sağlayan, içten, çıkarsız, sanki yılların getirdiği yaşanmışlıklarımız varmış gibi rahat iletişim sağladığım öyle az insan var ki, cidden çok mutlu oluyorum (: blogger değilim ama bende görüşmek isterim ki ((:

    YanıtlaSil
  10. Hani ses vermeyenler demişsin ya onlardan biri de benim sanırım (: Ama her yazdığın yazıda oley Nimo yazmış hemen okuyayım diyorum (: İstanbul'a gelirsen tanışma fırsatımız olursa çok sevinirim (:

    YanıtlaSil
  11. Bursa'ya gelirsen de bana haber vermeyi unutmuyorsun sakın =) hatta bir kahve sonrası bir çekim ayarlıyoruz inşallah =)

    YanıtlaSil
  12. bende varıııııııımmm :) ilk buluşmamızı hatırlıyorumda ikincisi için koşa koşa gelirim :) seni seçtim pikaçu demen hala kulaklarımda :D

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)