ECZANEMİZDE.COM SİPARİŞİM ***

2/21/2012 11:00:00 ÖÖ


Heey !
İlk yazı için geç kaldım, çünkü beklediğim paketim elime geçer geçmez sizinle paylaşmak aynı zamanda eczanemizde.com u bir kez daha anlatmak, kaçıranlar varsa tanıtmak istedim. Çünkü bazı firmalar yaptıkları işin iyi olmasını hak ediyor. Onlara müşterilerine  değer ve önem verenlere bizlerinde yer vermesi gerekiyor diye düşünüyorum.

Yeni tanımıyorum ben onları, hatta size ilk olarak 7 ay önce BURADA Miracle Cure anlatırken tanıştırmıştım. Evinizde , iş yerinizde zamanınız dar, eczane kültünü sevmenize rağmen vakit bulamıyorsanız , her aradığınızı bir  seferde ''şıııp!'' diye bulmak , yorulmadan almak istiyorsanız, gözünüz kapalı girin eczanemizde.com alışveriş yapın.
Online müşteri hizmetleri, ürün hakkında online yardım, sipariş takibi, hızlı teslimat ile benim tek tercihim. Sürekli kullandığım ürünler bitince ilk oraya bakıyorum çünkü çoğu indirimli oluyor :)

Neyse çok uzattım.
Sosyal mecralarda beni takip edenler bilir, bu ay ki siparişimi biraz kaçırdığımı lakin genel olarak ihtiyacım olan şeyleri aldığımı söylemiştim. Paketim geldi.



İçinde neler var neler yok şöyleee bir göz ucuyla bakın istedim. Çünkü her biri ince ince , özenle size anlatacağım, mutlaka bilemeniz ve kullanmanız gereken ürünler.


Ama yazılarımı yazmadan önce kaçırın istemiyorum , sol köşede gördüğünüz bioderma yüz yıkama jeli kısa süreli ''' 1 alana 1 hediye '' !! Fiyatı mükemmel ve ömürlük kocamanlar. Mutlaka cildiniz yağlı veya karma ise kaçırmayın vallahi.

BURADAN girip ayrıntılı inceleyebilirsiniz :)
Ben sonra uzun uzun anlatamadan önce siz bakın :)
RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 YORUM

  1. Ben kullanıyorum o temizleyiciyi, çoook memnunum. Güle güle kullan hepsini.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel, güle güle kullan , biodermanın temizleme şeysinden istiyorum ben de inş yakında:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka al mutlaka. Kocaman 2 şişe için bioderma kalitesinde hiç bişiii fiyatı ...

      Sil
  3. Ben de bioderma kullaniyorum canim cok memnunum:) sen de gule gule kullan optumm

    YanıtlaSil
  4. biodermalarsan bende alsam iyi olur evdekiler bitmek üzere

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi oldu hatırlattığım o zaman, aferim bana ;)

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)