DÜĞÜN TELAŞI BAŞLASIN !!! GELİNLİK SORUNSALI, PRENSESLER VE GELİNLİKLERİ ***

3/19/2012 03:30:00 ÖS


Uyyş !
zaman daraldıkça sanırım bu evlilik mevzuda bir çok yapılması, seçilmesi gereken şeyler önüme kondukça bende daralıyorum, evet!
:)
Ne kadar zor ve ne kadar kolay aslında seçim....
Pc ekranın bir çok düğün hazırlığı klasörü ile dolu, eyvah ki ne eyvah.
Ama zevkler, renkler, ortam her yerde insanın karşısına çıkıyor. Bu nedenle bir araştırma yaptım.

Dünyaca bilinen prensesler ve gelinlik seçimleri nasıldı diye. Karşıma net bir tarz çıktı.
Hepsi ama hepsi uzun kollu giymiş :/
Hal böyle olunca '' uzun kollu gelinlikler her zaman daha mı zarif '' yada '' uzun kollu gelinlikler her zaman daha mı rahat '' sorusu uyandırıyor aklımda ?


Bu arada konu gelmişken benzerliğe bakar mısınız?


Çok modern ve aynı oranda da romantik bulduğum '' bingo '' seçim diye nitelendirdiğim gelinliklerden biri bu,


Malum '' kasım '' gelini olacağım için aklımda uzun kollu olması daha makbul düşüncesi vardı,bu görselleri bulduktan sonra daha da netleşti sanırım.
Aslında ilk olarak, bir '' twilight '' manyağı olarak Bella gelinliği ile şimşekler çakmıştı.. Tamam dedim işte bu, böyle olmalı....


Siz ne düşünüyorsunuz uzun kollu gelinlikler hakkında peki merak ediyorum hadi bana yardımcı olun .
Sizce '' uzun kollu gelinlikler her zaman daha mı zarif '' yada '' uzun kollu gelinlikler her zaman daha mı rahat '' sorusunun cevabı nedir ?
Bana yakışır mı?
O_o

Bunlar da İlginizi Çekebilir

11 YORUM

  1. Açıkcası uzun kollu gelinlikle bir nikah geçirebilirsin, fakat düğünde rahat hareket edebileceğini düşünmüyorum.Dantel kollar olursa belki farklı olabilir.Yakışıp yakışmayacağı hususunda ise denemek en iyi yöntem derim.Durmadan git gelinlik dene.Ama kasım da deme :) 1,5 ay kaldı felan de, yoksa denetmezler bile:)) Öperim çok

    YanıtlaSil
  2. Uzun kollu gelinlikler her zaman çok güzel :) Dantel kollu olunca sana yakışacagına eminim . Bella'nın gelinliğininde arka detayı çok hoş :D Karar veremedim :( ama uzun kollu tercih süper ;D



    www.hergnyenikombin.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. zarifliği konusunda kesinlikle daha zarif duruyor. rahatlığa gelince dantel seçimi önemli bence lycralı danteller kullanılırsa çok yormaz diye düşünüyorum. ama denemekte fayda var tabiisi :)) fakat straplezden daha rahat olacağı kesin. :)

    YanıtlaSil
  4. yakın zamanda aynı telaşlardan geçmiş biri olarak evet uzun kollu gelinlikleri bende inanılmaz zarif ve romantik buluyorum ama arkadaşın yukarda yaptığı yoruma katılıyorum kapalı biyerde yapılacak hareketli bi düğünde bunaltıcı olabilir :)yani şöyle doya doya oynamak istiyorsan provalarda bolbol elini kolunu hareket ettirmeyi dene :) ayrıca pronovias ' ın modelleri sana hitap edebilir (nacizane tavsiye )

    YanıtlaSil
  5. Benim tercihim kesinlikle kollu Gelinlikten yana olacak, cogu arkadasim Dügün´ün ortasina dogru zorluklar cektiler, kollarinin alti cizildi, gelinligi ikidebir cekistirmeler, rahat oturamamalar, aman dekolte fazla acilmasin filanda filan :) Ben bunlari yasamak istemiyorum ve kollarimdan da okadar memnun olmadigim icin kesinlikle önce kollu Modellere bakacagim, bence istedigin Modelleri dene, yakin bir arkadasini da al yanina saatlerce bakin:)

    YanıtlaSil
  6. Bende gecen sene vu telaslardaydim ve en begendigim hatta bayildigim gelinlkk grace kelly nnkiydi dolayisyla uzun kollu gelinlik cok istiyodum ama yazin tam gobeginde evlendigm icin terlemekten cok korktum ve yaptiramadim..cok zarif durdugu bi gercek cok da romNtik tabi..

    YanıtlaSil
  7. zeyscim gibi yazın göbeğinde evlenenlerden biride benim :) gelinlik öyle birşey ki birden aklınızda olmayan bir modeli üstünüzde görüp onu en çok kendinize yakıştırdığınız oluyor.hatta birçok gelinden dahi bunu duydum.
    uzun kollu olayını seviyorum.kraliyet ailelerinin keskin kıyafet kuralları oluyor.bana göre bu sebeple uzun kollu kullanılıyor :) yani kilise kıyılan nikahlarda biraz kapalılık aranıyor.
    Düşesi straplez gelinlikle hayale edince biraz tuhafıma gitti :)

    YanıtlaSil
  8. Gelinlikler harika. Son görselde ki gelinlik büsbüyük harika ve sana bence çok yakışır. Uzun kol mevsuna gelince bence zariflik uzun koldan kısa koldan değil taşıyan kişide :) Ve bu sende oldukça mevcut. Blogunu uzun zamandır takip ediyorum hazır konu açılmışken söyleyeyim, çok tatlısın :)

    Sevgiler..

    http://lifebybambinos.blogspot.de/

    YanıtlaSil
  9. merhaba
    ben de yaz gelınıydım hem de ızmırde:=) buna ragmen uzun kollu tercıh ettım.Aslında straplez bır model begendım cunku uzun kollu gelınlıkler cok basıt olabılıyor ve ondan sonra keyfıme gore kol calıstırdım modaevının terzısıne.Begenmezsen problem degıl sureklı uzerınde duzenlemeler yenılemeler yapıorlar. hem ıyı bır terzısı olmalı hem de senın kafandakı kol modelın alcagın gelınlıkle sırıtmamalı. uzun kollu gelınlık kesınlıkle cok asil ve modası gecmıcek olan.Straplez gelınlık ıse sımdının havası sadece ve cok basıt gorunuyor bana gore. en azından bır askı olmalı dantelden falan..hele azcık yagı olanlar kacmalı straplezden sankı yaglarını sıkıstırmıslr gıbı gorunuyorlar.

    hulya

    YanıtlaSil
  10. cnm aslında vucüt sekline göre birşey secilebilir. eğer kollar kalınsa, bence uzun dantel kol tercih edilebilir. Yada omuzlardan gelen V yaka... Çok şık ve asil durur. Straplez giyeceksen eğer kollar ve kol altı çok zayıf olmali ki kesmesin. Hııı birde şu var kesinlikle straplez istemiyorum diyipte gelinlik seçmeye giden her arkadaşım "Ya seval gelinlikte straplez daha güzel oluyo deyip " karar değiştirdiler. Yani bu mevzu o kadar değişik birşey ki asla dediğin şey, hiç aklında olmayan bir model orada onu giydiğinde bir anda hayatının gelinliği olabiliyor. Bence en güzeli bütün modelleri yakıssın yakısmasın dene ve üzerinde gör ;) Benim düğüne var biraz daha ondan bu ara böle rahat atıp tutuyorum bakma, sıra bana bi gelsin başınızın etini yerim:D

    YanıtlaSil
  11. merhabaaa,benim gelinliğimde yarım kolluydu ve evet gerçekten rahattı hiçbir çekeleme falan yapmak zorunda kalmadım:)
    ayrıııca derler ki evlendiğinde her şey tam olmicakmiş,maşallah sen almışsıunda almışsın:)bir iki şey eksik bırak adet yerini bulsun:)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)