ORNEK MAKYAJ UYGULAMASI

3/20/2012 01:00:00 ÖS


Ne zamandır makyaj uygulama örnekleri yazısı girmediğimi farkedip, bugün benimde bayıldığım, muhakkak hafta sonu denemek için can attığım bir uygulama göstereceğim.

Yakın zamanda benimde video çekmem gerekiyor artık biliyorum ama hiç vakit bulamıyorum, geniş geniş gönül rahatlığı ile anlatayım :(

KRYOLAN yapmış olduğu bir uygulama bu yapan kişi ise http://pedzlem-malowane.blogspot.com/2012/03/makijaz-z-fioletowa-poswiata.html imiş bende yeni görüdüm haber verdiler :)

Kryolan ürünlerini bende çok severek kullanıyorum, 2 adet vazgeçemediğim ürünü mevcut bende. Gerçekten çok iyi işlere imza atan bir marka.
Gelelim hangi makyaj uygulamasını öğreneceğiz?


Daha önce 3 lü far uygulamalarını öğrenmiştik fakat bu çok daha farklı , Fırça kullanımının çok önemli olduğu bir makyaj. Altın sarı, gül kurusu pembesi, mor ve hafif kahvenin birlikteliği ile yapılmış bu makyaja ben bayıldım.
Peki nasıl yapacağız. İlk olarak göze alt baz uygulayarak başlanmış,


Daha sonra sırayla göz bebeğimizin orta hızasına kadar gül kurusu renk far , en uç noktaya mor, göz kemiğinin üstüne hafif kahve farı dağıtarak uygulanmış. Görselimize adımlar oldukça açık :)


Son olarak göz kalemi ve rimel ile tamamlanıyor. Uygulaması basit , renk seçimleri çok doğru olan bir makyaj kesinlikle denemeli.


Ben çok ama çok kolay buldum. Ve inanılmaz beğendim.
Siz nasıl buldunuz?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. o kaşa o göze çamur sürsen yakışır be!

    YanıtlaSil
  3. ben genelde 2 renk kullanıyorum ama 3 ton da çok güzel durmuş, ama makyaj güncem e katılıyorum göz güzel çamur da sürsen yakışacak :)

    YanıtlaSil
  4. ben far kullanamıyorum göz kapaklarımda toplanıveriyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cemre göz bazı kullanırsan toplanmaz almak istemiyosan evde kendin de yapabilirsin

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)