HER GÜNE BİR OJE *** BARIELLE - ELLE 'S SPELL / SAĞLIKLI OJE ***

4/13/2012 10:30:00 ÖÖ


Herkese günaydınlar :)
Çok ara verdiğim bu bölümü artık devam ettirme zamanı.. Kabuğa gömülmekte neymiş, aksine kendimi oyalamazsam daha da da sinirlerimin bozulacağını biliyorum.

Bugün ki ojemiz, şahane, içinde flakes olan bir kırmızı. Normalde kırmızı oje sürmeyi hatırlayan biri değilim :D Bırakın gideyim alayım, evde mevcut kırmızlara da çok dokunmam, var mı var :)) Ama Barielle '' ELLE 'S SPELL '' bambaşka bir şey, içindeki turuncu sarı yansımalar, adeta bir ateş topu !


Flakie ojeler genelde jölemsi kıvamlı oluyorlar, bu da aynı şekilde bir jöle bir jel kıvamında, ince bir oje. Bu nedenle tüm katlar tamamen kurumadan üst üste uygulama yapmak bozulmalara, yastık yorgan izlerine neden olacaktır.


Tırnaklarımda 3 kat var. Şükür ki çok kolay kuruyor. Bu nedenle 2 katını gün içerisinde sürüp yatıp kalkıp ertesi gün 3. katı uyguladım ki parkalığı devam etsin diye. 
Daha önce BURADA yazdığım gibi Barielle ojeler insan vücuduna ve çevreye son derece sağlıklı. Hatta ve hatta hamile hanımların kullanabileceği tek oje. İçinde Dibutyl Phytalate, Formaldehit ve Tolüen barındırmaması gönül rahatlığı ile kullanmanız için büyük etken olmalı.

Benim için öyle ..


Sizde böyle ilginç, içindeki ışık oyunlarıyla mutlu olmak istediğiniz, renk kartelası geniş ve en önemlisi sağlıklı ojeler kullanmak istiyorsanız Barielle tüm ojeler lilakutu.com 'da satışta. 

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

15 YORUM

  1. bu ojeye bayılıyorum ya çok güzel durmuş :)

    YanıtlaSil
  2. balım sondan 4. fotoda ışıktan bozulmuş gibi görünüyor bende diyorum bu kız böyle yayınlamaz nasıl olmuş bu böle diye :)) gerçekten rengi çok güzel iddialı bayanların tercihi olmalı.. Senin mesela ;)
    Gerçi sen ben güzelim diye bir iddia da bulunmuyorsun ama güzelsin kabul et :D
    herkes yakıştırmaz belki ama ben gelinlikle bu tırnak cilasının çok yakışacağını düşünüyorum :)

    ps.:tatlım ya taşırmadan nasıl sürüyorsun?? şu kenarlardan tırnağı uzun göstermek için bırakılan boşluk payı falan?? ben beceremiyorum bi türlü bu yüzden tırnaklarımdaki cilayı geç çok zor çıkarmışımdır :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allahım ne tatlısın beni şımartıın :))

      vallahi Sedacım inan özel uğraşmıyorum ben, zamanla insan alışıyor duruma. yani el alışkanlığı mevzu. bazen bende taşırsam bile hemen kulak pamuğuna aseton damlatıp ya düzeltiyorum ya amaaaan ya diyorum :)

      Sil
  3. çok güzel ve ben bunu bir ojeye çok benzettim ama neye aklıma adı gelmediii :)) outletteki bir oje vardı bunun gibi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nfu-oh benziyorsun. Flakies tarzı her ikisde aynı tonda kırmızı. Bu nedenle nfu-oh o kadar para vermek gereksiz ;)

      Sil
    2. EVETTT AYNEN :)) OUTLETTE BİLE 30 TL İDİ BU AYNI EFEKTİ VERMİŞŞ

      Sil
  4. Anamm son resim nasıl güzel şişede tupturuncu oolmuş ellerinde kırmızııı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oje güzel anacım , yapıcak bişii yok :))

      Sil
  5. Ama çok şık bu yaa :) Yakışır Nimo^ma ;))

    YanıtlaSil
  6. bayıldım kesinlikle süper1 <3

    YanıtlaSil
  7. gerçekten çok güzelmiş hem sağlıklı hem de çok hoş bir pırıltısı var :D
    bana da beklerim bu arada
    http://coralsfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)