RENGARENK BİR AKSESUAR KOLEKSİYONU ***

4/24/2012 01:00:00 ÖS

Öyle bir an geliyor ki basic bir bluz, pantolon ve hırka üçlemesinde öyle bir aksesuar kullanılıyor ki, bakmaya doyamıyorsun. Haa ne var bir aksesuar takmış altı üstü olmuyor...
Ayrıntılar detaylarda gizli denir ya.

2012 yazının trendlerinden  olan '' tak- takıştır '' olayını daha önce burada yazmıştım. Bu yaz tüm aksesuarlarınızı ne kadar üst üste ne kadar yoğun kullanırsanız o kadar iyi.

Aksesuar kullanmaya bayılan, nerde kocaman, garip bir aksesuar varsa hepsi benim olsun arzusu istediğinde olan biriyim ben. 2012 yazı için aksesuar kraliçemiz pelinaksesuar yeni zincir ana malzeme olmak üzere rengarenk kolyeler bilekler hazırlamış. Doğal taşlar, kurdele ve zincirlerle hazırladığı bu rengarenk koleksiyona bayılmamak elde mi?
Hemen herkes görsün istedim..
Yapmanız gereken renginizi seçmeniz yada hepsini kucaklayıp gitmeniz :)


Eyvah! Bileklikleri unutuyorduk!!!


Pelinin yeni koleksiyonu ve diğer tüm ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz...
Yerli malı yurdun malı , bırakın asos masos, bizim pelin Aksesuarımız var yani diyorum.
Ben hepsine ayrı ayrı bayıldım doğrusu, yaz için rengarenk cıvıl cıvıl, sahil yürüyüşlerinde, yanık tene ne yakışır değil mi? :)

SİZ NASIL BULDUNUZ?

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)