YENİ ETİKETLERİM VE ETİKETLERİM İLE İLGİLİ SORULARA CEVAP ***

4/26/2012 03:30:00 ÖS


Dün elime geçen, salak saçma gülücükler saçmama sebep sevimli etiketlerim ve etiketçi arkadaşımdan bahsetmek istedim size. Beni sosyal medyadan takip edenler artık her bir şeyimi bildiği için bunları da gördüler, fakat ayrıntıya girmemiştim.
 2 senedir etiketci' m hiç değişmedi, canım Tuğbam hep sınırlarını zorladı benim için. gelin görün ki bu sene tam hayalimde ki yapabildik etiketlerimizi. Çok uğraştı sağ olsun, koşturdu ama sonuç deydi be ! :)

 
 Geçtiğimiz yıllarda logomu kullanmadan sadece 1,5 cm' lik etiketler yaptık. Sadece bi fiyonk ekleyerek yanına. Amam şimdi renk renk, çeşit çeşit, logolu etiket yapabiliyor Tuğba :)
Bazı zamanlar '' etiket nerede yaptırılır'' yada '' sen nerede yaptırıyorsun? '' diyenler oluyor böylece tüm sorulara cevap vermişte olayım ;)
Tek tek anlatmak gerekirse efenim,


Bunlar ütü ile yapışan, dilerseniz sizin aynı boyutta dikilebilir olarak da yaptırabileceğiniz etiketler. malum benim logom renkli fakat baskıda tek renk alabildiğimiz için eşik olması ve tek renk olması şart. Ama örneklerde gördüğünüz gibi alt zemini veya üst zemini istediğiniz renkte yaptırabilirsiniz :)


Bunlar ise daha büyük parçalara iki yandan dikmek için yaptırdığım etiketlerim. tabii siz isterseniz alttan ve üstten dikilen, katlanır dikilende yaptırabilirsiniz. Ben clutch içinde kullanacağım için bu şekilde tercih ettim. Yine bunun da alt ve üst renk değişikliğine gidebilirsiniz.

Etiketleri sadece satışta benimde kullandığım ürünlerde denedim, yıkamada renk atımı yapmıyor, bozulmuyor.
illa bir markanız olması da şart değil, kişisel eşyalarınız, çocukların okulda eşyaları karışmasın diye, nişan düğün özel gün hediyeler için de yaptırabilirsiniz.
Aklınıza konu ile ilgili takılan varsa bana yorum olarak sorabilir ve tüm detayları BURADAN öğrenebilirsiniz :)

Şimdi gelelim esas konuyaaaa, ee yeni etiketlerimi beğendiniz mi? :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

9 YORUM

  1. bundan daha iyisi olamaz canım :)

    YanıtlaSil
  2. Yavruuum süpper olmuşlar valla güle güle dik kullaaan :D Öperiiim :-*

    YanıtlaSil
  3. bayıldım gerçektenn :) ben de clutch işini geliştirdikten sonra düşünüyorum şu etiket işini :)

    YanıtlaSil
  4. siyahlar çok hoş :)

    YanıtlaSil
  5. cok guzel olmusler,renk renk olmasida ayri guzel.

    http://aandtheoscargoesto.tumblr.com/

    YanıtlaSil
  6. öncelikle bu güzel yüreğin için sonrada bu özel cümlelerin için çok ama çok teşekkür ediyorum:..) iyiki varsın nimo..

    YanıtlaSil
  7. bilgilendirdiğiniz için çok teşekkeürler

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)