HER GÜNE BİR OJE *** ALIX AVIEN 272 MAVİ / 231 FOLYO - ANLAMSIZ MANİKÜR ***

5/14/2012 10:30:00 ÖÖ


Günaydınlar musmutlu haftalar sizeee :)
Bugün benim mavi deyince aklıma gelen tek oje olan Alix Avien 272 ile tanıştıracağım sizi :) Ondan ziyade birde üzerine yaptığım anlamsız desenler çalışmam var tabi, kehhkhe .D


Bazı ojeler tek şişelik olur bazıları ise bittikçe kurudukça yinelenir ya bu yinelenlerden. Emin olun bu maviyi tanıyınca sizinde vazgeçilmeziniz olacak, numarası hep hafızanızda kalacak :) Yoğun enfes bir mavi tonu 272!
ben yazısını hazırlamak için geç saatte sürünce sabah kalktığımda bir kaç yerinde yastık izleri olmuştu :))) üzerine bir kat daha sürsem kapanırdı fakat farklı bir şey yapmak istedim! 


Alix Avien in şu meşhuuur 231 folyo ojesiyle sünger tekniği uygulayarak sanki çatlamış oje görüntüsü oldu :) Yani aslında amaç tamamen yorgan yastık izlerini yok etmek olduğundan bu manikür çok manasız ve bir o kadarda şekilsiz :))
Mavi ve gümüş uyumunu kombinlerde hep sevmişimdir, tırnaklar içinde fena değilmiş, bu sayede görmüş olduk :)))


Alix Avien ojeler fazlasıyla opak hatta bazı renkler fiyatına göre şaşırtıcı opaklığa tek kat tutunmaya sahip! Misal bu 2 renk bu anlamda en sevdiklerimden :)

Pazartesi ellerimde maviler, gümüşler baktıkça içim açılıyor :)

Sizde hangi renk var ? Hadi paylaşın kızlar :)

Bu arada Sally Hansen Prabal Gurung özel koleksiyonu daha satışa çıkmadan kazanmak istiyorsanız ve hala katılmadıysanız son hafta !!!Hadi hemen  tıık tık!!

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. Çok sevdim ne kadarda şık durmuşşş hiçte manasız değil.gümüş yerine yoğun kıvamlı bir neon ojeylede harika bir kobin yapılabilir hatta.kocaman öptüm!

    YanıtlaSil
  2. Çok olmuş bence Nimom ;)

    YanıtlaSil
  3. çok da güzel olmuş bu maviyi ben de çok seviyorum :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)