KAYRA RESTORAN HAFTASI WINE FASHION TASTE ETKİNLİĞİ ***

5/01/2012 03:30:00 ÖS


Çok ama çok geç kalmış bir yazı bu :)
20 Nisan Cuma Günü  Kayra Restoran Haftası sebebi ile, harika etkinlik zincirlerinden birini Bostanlı The Good Restorana yönlendirmiş ve biz İzmirli blog yazarlarını bir araya toplamıştı.
Çok nadirdir güzel İzmirimize değer verip, etkinlik için bütçe, zaman ayıran firmalar. Oysa ki ne kötü, ne ayıp değil mi?



Sevgili Beymen Business, Dogo Store,Diva Magazin ve Leona Blush sponsorluğunda kurulduk masalarımıza bir yandan şaraplarımızı tattık diğer yandan enfes bir kadını dinledik can kulağı ile. Malumunuz etkiliğimiz adından da anlaşılacağı üzere '' Fashion Atölyesi ''nde ''Etcetura '' markasının tasarımcısı, Ezra Çetin bizimle idi. Taaa İstanbullardan kalkıp, değer ve önem vererek İzmir'e gelip bizlerle sohbet etmiş, bilgi birikimlerini aktarmıştı.


Göründüğü üzere hiiç azımsanacak sayıda değiliz. üstelik, hafta içi olduğundan çoğu kişide katılamadı.
Birlikte kombinler yaptık, 2013 modasından bahsettik, sosyal medyanın Türkiyede hala ciddiye alınmadığından yakınırken kendisinden İtalyan bloggerlar tarafından seslerini duyurma hikayelerini dinledik. Günün sonunda Ezra çetin beni hafızamda kazılı kalacak, şahane bilgiler ile evime döndürdü. Gerçekten başarıyı hak eden, inanılmaz bir kadın!
Tanıdığım için nasıl şanslıyım, şanslıyız :)



The Good nasıl güzel bir ev sahibi idi anlatamam! Bizi öyle güzel ağırladı, ikramlarını eksik etmedi. Üstelik günün sonunda kırmızı şarabı koltuklarına dökmeme rağmen (!) seslerini çıkarmadılar biliyor musunuz. Evet, evet kırmızı şarap !!! O_o

Ve bir çok yeni insan tanıdım:)

Fotoğraf çekmeye çalışırken sevgili  Özgenin yakaladığı fazla şımarık bir kare ile bitireyim :)


Bu güzel etkinlik için Bahar Akıncı 'ya, engin bilgilerini bizimle paylaşan Ezra Çetine 'e, bize ev sahipliği yapan The Good ekibine, sonrasında en önemlisi mikemmel çantalarıyla bizi mest eden Dogo 'ya ve vesile olan Kayra Restoran'a sonsuz teşekkürler .)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. Ceren sormaaa çok kıskandım siziii izmire gelesim geldii ne gzl eglenmişsiniz! maşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen İstanbulda eventlerde gezerken biz de çatlıyoruz anacım, otur oturduğun yerde :P

      Sil
  2. waww.harika.bütün kızlar toplanmış.yorumun için tesekkürler tatlım.önerilerini göz önünde tutacagım.tesekkürler :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)