MAYBELLINE COLOR TATTOO DENEYİMİ VE TURQUOISE FOREVER İLE ÖRNEK MAKYAJ UYGULAMA ***

5/18/2012 12:30:00 ÖS


Uzun zamandır almak istediğim, anneler günü indirimlerinin bir çok şeye bahane olduğu gibi Maybelline Color Tattoo denemek amaçlı can evimden vuran Turquoise Forever aldım ^_^



Minik sevimli kavanoz içerisinde 24 saat kalıcılık vaad eden, aslında bir çok renk seçeneği de sunan, ıslak yada kuru kullanılabilen bir far. Yumuşak kıvamlı olduğu için hatta liner bile olabilir :)



Ben hem seriyi, kıvamını ve kalıcılığını merak ediyordum, indirim sebebiyle almaya niyetlenirken renge aşık oldum, şimdi hiiç ayrılamıyoruz.
Yaz için çok ideal bir renk bu bi kere.
Duygusal ilişkimiz dışında, kalıcılığı şahane, kıvamı da..
Ben çok beğendim, sahiden övüldüğü kadar var bu nedenle bir kaç rengini daha alacağım, özellikle beyaz ve siyahını almanızı tavsiye ediyorum ;)

Şimdi gelelim uygulamayaaaa.
Nasıl duruyor uygulanmış hal, sizin işinize yarar mı, far haliyle mi seversiniz yoksa liner mı yoksa hiç biri miiii? :)





Tek başına kullanmaktansa bu şekilde köprü makyaj uygulaması yaptım. L'Oreal Color Infallible Far  Sahara Treasure ile birlikte kullandım.

Yada isterseniz sadece liner olarak kullanabilirsiniz. biraz zor oluyor çekerken çünkü fazla yumuşak ama sonuç olarak oluyor ;)


Fiyatları sanıyorum 20 TL 'ye yakın. Ama uzun süreli bir ürün, bıraksanız bence ömürlük bu nedenle fiyat performans orantısı çok iyi.

Aranızda kullanan var mı? :)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

10 YORUM

  1. her seferinde mağazaya giriyorum ,elimi bu renge atıyorum,kasaya kadar geliyorum bazen vazgeçiyorum,bir uygulama görmek çok güzel oldu,teşekkürler canım :)
    sanırım artık kendisiyle kasayı atlatabileceğiz. :)
    ben en son sorduğumda 16 tl gibi birşeydi bu arada

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahah aynı ben. İşte anneler günü almama sebep oldu, şimdi deneyimledikten sonra bir kaç renigini almak gerekitiğini düşünüyor ve sana gazı yapıştırıyorum :) Hafi bi koşu artık kasaya girsinler .)
      Sevgiler!

      Sil
  2. Selam,
    Ben de siyahını liner olarak kullanıyorum :) Gerçekten kalıcılığı çok iyi ben de anneler günü indiriminden almıştım ve çok memnunum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Far olarak kalıcılığını çok sevdim ama liner olarak belki bunun renginden ötürü kullanmadım uygulayıp sildim. Siyah linerdan vazgeçemeyenler kulubu kurucam :P

      Sil
  3. çok dağılıo mu cnm bu? hani siyahını kullansak liner olarak bulaşır mı sağa sola sence?

    YanıtlaSil
  4. Ben de çok sevdim bu farları.http://beggummy.blogspot.com/search/label/maybelline%20color%20tattoo şurda bahsetmiştim.

    YanıtlaSil
  5. eyeliner olarak kullanılablmesi çok hoş jel eyeliner arayıp bulamayanlar için hoş bi alternatif

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Siyahla beyazını gören var mı acaba? Ben gelmedi diye biliyorum. Sordum hatta sadece 8 rengi gelmiş başka da gelmeyecekmiş .:/

    YanıtlaSil
  8. ovv süperrrr miş

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)