MISSHA SIGNATURE REAL COMPLETE B.B CREAM *** MISSHA TÜRKİYE'DE !!

5/25/2012 01:30:00 ÖS

Nicedir yazmak için fırsat beklediğim benim çok sevdiğim, yaz ayları için büyük kurtarıcım ve uzun süredir severek kullandığım Missha Signature Real Complete B.B Cream!!!

Kozmetik yasağı haberini duyunca ilk aklıma gelen şey '' eyvah nası Missha alacağım, yazın ne kullanacağım '' idi. Çünkü güneşe son derece hassas bir cildim var ve yazın fondöten kullanmak imkansız! :( 
yaz yaklaştıkça acaba nasıl alsam kimle getirsem diye karar kara düşünürken daha öncelerde size burada yazdığım gibi  gibi Missha Türkiye online shop açılmış, bende ilk alışverişimi bir buçuk ay kadar önce yapmıştım.
Ve artık sıra geldi Missha Signature Real Complete B.B Cream yazısı yazmaya ;)


Minicik ambalajı içinde uzun süreli kullanım için ideal. Biz kardeşimle kullanmamıza rağmen bu 20 ml ürün iki - iki buçuk ay gidiyor. Çünkü renkli nemlendirici olduğundan fazlası ciltte parlama ve yağlanma yapıyor. isteseniz de boca edemezsiniz hihi :))


Fondöten gibi maske etkisi yaratmıyor, sürdükten 15 dk sonra cilt tonuyla uyum sağlayıp ve cilde bir şey sürülmemiş gibi gayet doğal görünüm kazandırıyor. yazın zaten ihtiyacımız olan kızarıklık gibi durumlarda renk dengelemek.
Kıvamı biraz sulu buda geniş alanlara küçük miktarların yeterli olması demek.
Amaaan aman büyük kapatıcılığı yok zaten BB Cream, renkli nemlendiricilerden bunu beklemek hata olur.

Yanağımda yan yana yeni pörtleyen sıkıntı sivilcelerimde özellikle uyguladım ki mesela sivilce sorunu olanlar kendilerine uygun mu değil mi görsün istedim ;)


 Birebir kamuflaj durumu yok ama büyük oranda renk dengeleme ve sivilce görüntüsünü hafifletiyor. üstelik içeriğindeki madde sivilce ve lekelere tedavi amaçla kullanılan bir madde imiş...
Zaten yazın başka ürünler kullanıp cildi yormayın, o sıcakta çok yazık!

21 ve 23 numaraları var. bendeki 21 numara olan. Beyaz ve buğday tenli iseniz mutlaka 21 alın, orta koyu ve koyu ciltler içinse 23 ideal .
Fiyatı ise 39 TL.
BURADAN missha shop güvencesiyle alabilirsiniz. verdiğiniz siparişler en kısa sürede kapınızda oluyor. Alışverişimde hiç bir sıkıntı yaşamadım 2 iş günü içinde bende idi.



İçinizde Missha Signature Real Complete B.B Cream yada her hangi başka markaya ait BB Cream kullanan var mı?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

26 YORUM

  1. tamda ben böyle bir ürün ararken :))) yalnız alerjik ciltler için sıkıntı olur mu ki?

    YanıtlaSil
  2. Benim de var bu kremden. Çok seviyorum ama keşke 21 numarasını isteseymişim diyorum.. Beyaz tenliyim ama neden 23 getirttim onu da anlayamıyorum şimdi :))
    Çok koyu değil bende duruşu ama yine de daha aydınlık görüntü vermesini isterdim. Bittiğinde mutlaka 21 numarasını alacağım..

    Bloğumda bu postla tanıtmıştım.
    http://kybeleninrenkleriyle.blogspot.com/2011/12/missha-signature-real-complete-bb-cream.html

    YanıtlaSil
  3. ben garnier almıştım hatta blogda da yazdım http://discotopu.blogspot.com/2012/05/bb-kremin-sultanym-arkadas.html ama hiç bişiy Missha kadar olmuyor olamıyor :(

    YanıtlaSil
  4. Valla' güzel konu oldu ben de soracaktım sana çok beyaz tenli olduğun için senin seçimin ne diye...
    Cilt hassasiyetim yüksek,yanaklarımda tahriş ve kızarıklık kronik bir durum olduğu için normalde kurtarıcım ve tek geçeceğim Avène ürünlerini kullandığımdan -en az 50 faktörlük bir güneş koruyucusu kullanma zorunluluğumu göz önüne alırsak- Avène'in hafif renkli güneş koruyucusu Creme Teintee SPF 50 zaten tek başına yeterli oluyor.
    Hassasiyet nedeniyle genelde yeni çıkan ürünlere denek gibi hemen rağbet etmezken Garnier'in açık ton'unu sırf meraktan gittim aldım.
    Portakal kokusu ve ilk sürüşte ferahlatıcı etkisini yadsıyamam ya da acil durumlarda nemlendirme ve cilt rengini dengeleme konusundaki başarısını;
    fakat hafiften yanma,batma ve kuruluk yaptığından çok sık kullanmamaya dikkat ediyorum.
    Bir de Watsons'ın Pure Beauty BB Cream SPF 30 ürünü ile malum Balm'ın Shelter'ı var.Onları da meraktan ediyorum ama renkli nemlendirici konusunda çok açılmasam iyi olur cebime yazık :)
    Şimdi bunu yazmışsın iyi oldu onu da öğrenmiş oldum.

    NOT : Bu arada bahsini açmışken şaka maka Yves Rocher manyağıydım - sen de sağol zaten hep sevdiğim markaları tanıtıyorsun ondan da ayrı seviniyorum,zevkine güveniyorum- Yves Rocher'in kızarıklık önleyici kremi hakikaten müthiş bir şey sabah akşam sürüyorum hem kızarıklığı şok etkisiyle durduruyor hem de cildimi besliyor.Şimdi reklamına baktım da güldüm.Kremin bulunduğu seride anta baklası var ama sadece bu kremde basur otu varmış.Yüzdeki kılcal damarlar için basur kremi işe yarıyor diyorlardı onunla alakası var mı acaba :)))
    Bu arada işine yarayanlar için yorumunu mahfetmek gibi olmazsa biliyiorum
    Günlük olarak : AVÈNE COLD CREAM PAIN SURGRAS
    Aylık olarak :The Body Shop'ın hassas ciltler için yosun özlü serisinden hafif peelingiyle temizlemeyi öneririm
    İrrite olmuş ve incelmiş cilt için ancak cilt yenilendiğinde düzene girebileğinden
    Avene Cicafalte'la güçlendirip yenileyip Top Shop gözenek düzenleyiciyle yenilenme esnasında üreyen yeni hücreyle genişleyen gözenekleri kontrol altına alıyorum.Üstüne bir de bu Yves Rocher kızarıklık önleyiciyi-nemlendiriciyi sürüyorum süper hissediyorum.Çok ciddiyim bugüne kadar kullandığım kremler içinde en iyisi.Avene'in Anti Rougerus jour ve Diroseal'ından bile bu kadar verim almadım.
    Bu kürle ancak kıştan beri düzene girdi cildim.Bunların hepsini de uzuuun uzuuun krem araştırmalarım sonucunda bir araya topladım tabi herkesin cilt yapısı farklıdır ama benzer sorunları olanlara buradan önermiş olayım istedim.
    Çok uzadı kusura bakma ama dipnot olsun. :)

    YanıtlaSil
  5. Taksit yapıyolar mı Nimocan??
    Misshaya bağlardık herşeyi, tüm Misshalar mest etti çünküm beni resmen..

    YanıtlaSil
  6. 39 lira olması şu an beni nasıl mesut etti antalamam Sevgili Nimo =)

    YanıtlaSil
  7. Ben garnier'ninkini kullanıyorum ve cok beğendim. Herkes mishanin cok daha iyi oldugunu söylüyor, merak ediyorum. Garnier bitince hemen deniycem

    YanıtlaSil
  8. Merhaba:)Ben Missha'nın bb kremini alacağım ama renk konusuunda tereddütlüyüm.Buğday tenli olmama rağmen sarı alt tonlu fondötenler bende çok kötü duruyor.Pembe alt tonlular daha güzel gidiyor.Fakat Misshashopta 23 numara var ve yanında Natural Yellow Beige yazıyor biraz önce alacaktım ama kararsız kaldım,21 numarasını mı almalıyım yoksa 23'ü mü?Bana yardımcı olursan çok sevinirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 21 çok açık tonlu eğer beyaza yakınsan bunu al derim çünkü ,çinde güneş koruma ürünü olduğundan zaten artık bir beyazlık verecektir. Bende ki 21 sarı tonlu değil pembemsi yani nasıl, gri pembe gibi içindek, koruyucdan dolayı grilik var. istersen misshashop iletişimden yardım alabilirsin yine de tatlım çünkü 23 ü hiç kullanmadım yıllardır 21 :(

      Sil
  9. Canım biraz önce 23 numarasını sipariş ettim:)Bakalım nasıl olacak?!Deneyimlerimi sana iletirim çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  10. merhabalar..bende bugun o siteden aldım fakat arastırdıgımda diğer sitelerde pompalı ama benimki sizinki gibi sıkmalı sahte değildir umarım..korktum:)

    YanıtlaSil
  11. Kargo ücreti veya kapıda ödemeli aldıysanız bunlara dair bi ücret ödediniz mi? Bende sipariş verdim fakat direk ürünlerin fiyatı ödeyeceğim tutar olarak gözüküyor sanırım ekstra bi ücret yok size de danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar canım ben paypal hesabımla almıştım fakat alışveriş yaptım ve alışveriş tutarım yüksek idi belki opndan bilmiyorum ama bende ödemedim :) Yinede iletişim kısmından bence ulaşarak daha sağşıklı bilgi elde edebilirsin :)

      Sil
    2. Teşekkür ederim tatlım:) Eğer yarın pat diye kargom gelmezse arayıp bilgi alıcam:) çünkü siparişi verdikten 1 saat sonra kargoya verilmiş olarak gözüküyordu neyse çok kafa şişirmiş olabilirim tahammülünüz için ayrıca teşekkürler:D

      Sil
  12. kızlar bu signature serisi mi yoksa perfect cover olan mı daha iyi missha da?hangisinin kapatıcılığı daha yüksek.şimdiden cvp'larınız için tşklr

    YanıtlaSil
  13. Beyaz tenliym alt tonumu blmyrm ama sarı benızlym hangi noyu almalym ck beyaz olmayı sevmyrm yıqmıuc koyu gelrmı nlr cvp yaz tskkrler smdiden kuru cildm ck.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz tenli olmayı sevmiyorsan 23 denemelisin canım :)

      Sil
  14. Cevap yazdign icn cook tesekkur ederm ck sevndim ablamla birlikte alcaz o bugday tenli onunki belli ama baktmda 23koyu gbi yuzmle boynum arasnda fark olmasn sonra cok az gunes lekelrm varda ama heryerm bembeyaz guneslennce ble bronzlasmyrm aslnda butn yazılarni okudm ama hala karar veremedm napmalym sence ztn kuruym dye sıgnature almyı dusnyrm ayın onbesnde spars vercezde napsak blemedm yoqumlarnı ck onemsyrm

    YanıtlaSil
  15. missha krem23 nosu sari alt tonlumu

    YanıtlaSil
  16. canım ben misshanın bb kremini almak istiyorum ama hangisi bana uygun karar veremiyorum yüzüm sivilceye meyilli ve yağlı solgun ve bembeyaz bir yüzüm var sence hangisini almalıyım vita matte mı yoksa signature mı

    YanıtlaSil
  17. benim tenim beyaz ama sarı alt tonuyum boynum senin yüzün gibi beyaz ama missha 21 ile çok mu grileşirim bilemedim.

    YanıtlaSil
  18. Sivilce tedavisi görüyorum acaba sivilce yaparmı ?

    YanıtlaSil
  19. Sivilce tedavisi görüyorum acaba sivilce yaparmı ?

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)