YAZ GELİYOR İNDİRİM İSTERİZ ! :) ECZANEMİZDE.COM FIRSATLAR BÜLTENİ ***

5/26/2012 10:30:00 ÖÖ


Biliyorsunuz ki online eczane alışverişi dediğinizde benim aklıma tek isim gelir, o da eczanemizde.com !
Yine harika kampanyalar yapılmış ve yeni ürünler gelmiş paylaşmak istiyorum.

Bi kere en sevindiğim, herkesin yaşadığı şehirde alışveriş merkezi yok. Bu nedenle ulaşamayanlar için harika bir haber ki artık üstelik %30' a varan indirimle GNC eczanemizde.com 'da!!!


Bunun dışında malumunuz ki yaz geliyor, sandalet terlikler giyilecek. O topuklar, ayaklar güzel olmalı değil mi? Tüm kış çoraplar içinde saklamış olanlar, kaçak dönem bitti :) Ayak deyince akla bir çok çeşit terapisiyle gelen tek isim olan Dr. Scholl ürünleri de artık eczanemizde.com 'da!!


Anne adaylarına yardımcı uzman Lansinoh markasının ürünleri de artık size tık kadar uzak. Hamilelik ve sonrası dönem koşuşturmacınız içinde bir de eczanelerde lansinoh ürünlerini arayarak yorulmayın diye hepsi tek bir çatı altında! cabası olan %50 varan indirimlerle.. Lansinoh ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz :)


Veee en güzel haber tabii ki en sona! ;)
Yıllardır sizinde böyle annelerden duyup çocuklarınıza aktardığınız markalar var değil mi? bence hepimiz için bu durum ''Sebamed'' için geçerli. 
harika cilt temizliği ve bakımı ürünleri yanı sıra yaz ve beraberinde başlayan zararlı güneş ışınlarını koruyacak güneş ürünlerini almak, stoklamak için şimdi tam zamanı! Çünkü tüm sebamed ürünlerinde %40 indirim var.. İndirim detaylarına BURADAN ulaşabilirsiniz!


Bir de artık ezberlediniz biliyorum ama tüm bu fırsat ve indirimlerin yanı sıra 89 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo, altı siparişlerde ise sadece 4 TL kargo ücreti cabası! :)
Hadiii ne duruyorsunuz hala burda hemen eczanemizde.com fırsatlarını yakalama zamanı!! :)

RENKLİ HAFTA SONLARI ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

  1. :))) tamam tamam madem bu kadar indirim yapacaklar hem de Nimom yayınlayacak hadi alalım madem :))) optum kocaman kuzumu!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın :)) heheh sevindim o zaman, ben dersem dorudur eczanemizde.com da candır ha! :)

      Sil
  2. Buraya yazmam çok saçma gelebilir ama şuan yazıcak başka yr bulamadım..
    Aslında farkında olmadan hayatımın bi parçası oldun.. gerçekten çok samimi iyi çok başka bi insansın.. Çevremde hiç snin gibi birine rastlamadım.. hatta senin için Manisada olmayı bile istemiyo değilim :) en zor zamanımda bile hiç farkında olmadan çok yardımcı oldun bana.. Ne zaman üzülsem blogun ve senin sayende herşey değişiyo.. Gerçekten çok kaliteli bi insnsn.. blogunndaaa öyleee :)) İyi ki varsınn Nimoo..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana ne desem ne söylesem ne cevap yazsam az. Profiline baktım bir mail adresi bulamadım özelden yazmak isterdim aslında.
      hayatımda egoma hiç yenik düşmedim ben. Biliyorum ki günün birinde hiç tanımadığım bir insanın yarasını saraken, onun kafasındaki soruya cevap bulabilirim.
      Biliyorum ki beni sevmeyen insanda bir gün sever kim bilir ki belki tanır daha iyi anlar diye hiç vazgeçmedim :)

      bu zor zamanımda yaralarıma merhem oldun ya rabbim senden razı olsun :)

      Sil
    2. Rabbim hepimizden razı olsun :)
      Egona yenik düşmediğin çookk açık :) Sen herşeyin en iyisini hakediyosun umarım sevdiğine sağ salim kavuşursun hayırlısıyla düğününüzü yaparsınızz :)
      İyi kiiii varsınn Nimo :)

      Sil
  3. bunlar gayet iyi hoş da bir de bioderma'lar indirime girse keşke :( ama paylaşımın çok güzel bir sürü kişi sayende haberdar oluyo :)

    bende bloguma bekleriim :)
    http://rosaygrismoda.blogspot.com/

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)