SÖNÜK SAÇLAR İÇİN YENİ KEŞİF YVES ROCHER RADIANCE ŞAMPUAN ***

6/14/2012 12:30:00 ÖS


Öyle ayda bir şampuan değiştirme gibi bir araştırmacı ruhum yoktur. Ancak ve ancak bir şampuanı 5 aydan fazla süre kullanmam çünkü bu süreden sonra etkisinin geçtiğine inanırım. Aslında daha 5 aylık süre dolmadan daha önce BURADA yazdığım Yves Rocher hediye paketimden çıkan Radiance Şampuanı denemek için elimdekinin bitmesini bekledim. Sıra ona geldiğini '' aaahh niye bekledim kii '' diye dizlerimi dövdüm !



Artık benim büyük saç problemlerim yok. Eskiden merak ederdim '' yahu bu normal saçlar için olan saç ürünlerini kullanan var mı acaba? '' diye... Gerçi bende şu şampuana kadar hala hiç normal saçlar için olan bir ürün kullanmadım açıkçası :)
Ürünü eğer saçınızda kırık yoksa deri sorunlarınız yoksa çok seveceksiniz. Bi kere inanılmaz bir ışıltı verdi saçlarıma.  Jelimsi yapıda bu şampuanın içeriğinde organik sefa çiçeği özleri varmış ve bu bitki yumuşatıcı özelliği ile biliniyormuş...

Sonuna kadar zevkle kullandım hatta dün BURADAN tekrar sipariş verdim uzun süre bununla devam etmek istiyorum. İçinde silikon ve paraben olmayışıyla, yarattığı uzun süreli parlaklık ve ağırlaştırma yapmadığı için çok sevdim! Fiyatı ise bence gayet makul 200 ml 11.90 TL 'ye eğer yaşadığınız şehirde bir Yves Rocher yoksa online olarak buradan da sahip olmak mümkün ;)

Aranızda bu şampuanı kullanan var mı?

Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 YORUM

  1. Ayy nimo sen böyle söyleyince çok merak ettim hemen alınıp denenmeli diyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaay! <3
      ne güzel saç gurusu oldum sanırım herkes bu konuda bişeyler kapmaya çalışıyor :) ben çok sevdim saçlarım canlandı parıl parıl şimdi ;)

      Sil
  2. Ben de geçen gün indirimden aldım bu şampuanı. 11 lira indirimli fiyatı normalde daha pahalı sanıyorum. İndirimde görünce denemek istedim. Benim de saçlarım normal ama ben bir etkisini görmedim hatta sevmedim bu şampuanı desem yeridir. Hatta aynı serinin bakım maskesini de kullanıyrm üstüne. 3-4 defa daha kullanayım, tam bir karar vereyim ben de yazacağım.
    modamasallari.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tam şişeyi bitirmeden yorumlamadım. şişenin dibini görmeden bir etkisini görmessin canım :) benim saçlarımda sönüklük vardı sadece ekstra yumuşak ve parlak oldular başka beklentim yoktu belki de beklenti de çok önemli...

      Sil
  3. Canım bende indirimde bu serinin maskesini almıstım. valla gayet basarılı. tabi uww saclarım süper oldu diyemem, çünkü benim saclar oldukça işlemli, ama yine de beğendim ben, koku ve yapı itibariyle hoş bir maske. İşlemsiz doğal saclarda gercekten yararlı olacagını düşünüyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin kuru saçlar serisini kullanman gerek canım. İşte bu hatalar saçları yoruyor hep... Sende etki vermemesi çok normal, saçlarının problemi baştan büyük :)

      Sil
  4. Enee alırım ki ben bunu :D
    Hem hayvanlar üzerinde deney de yapmıyo, mis gibin marka :)
    Öperim NimoCan :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım Yves Rocher candır, bitkiseldir, kansere sebebiyet verecek içeriği yoktur, hayvanlar üzerinde test yapmaz dediğin gibi :))

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)