HER GÜNE BİR OJE *** GOLDEN LADY 2012 YAZ OJE KOLEKSİYONU TÜM RENKLER ***

7/02/2012 10:30:00 ÖÖ


Günaydın millet! 
Musmutlu bir haftaya başladık, keyifleriniz nasıl?
Hafta sonu dinlenme şansı bulanlar çok şanslı lakin benim gibi atölye-çeyiz işleri arasında koşuşturmacası olanlar varsa anlayacaktır ki maymun gibi bir mesaiye başladım. Kafamı zor taşıyorum :D

Haftanın ilk gününde sizi yeni bir koleksiyon ile tanışyırmak istiyorum.Hafta içi ilk olarak GOLDEN LADY facebook sayfasında görücüye çıkan 2012 yaz oje koleksiyonunu bir kaç blog yazarında da görmüşsünüzdür elbet. Bende Cumartesi günü kemeraltında eksik çeyiz avında, neye niyet neye kısmet olup tüm seriyi kaptım :)



Tanıtım görsellerinde cıvıl cıvıl idi evet ama insan eline alınca sahiden bu renklerle yaz geldiğini anlıyor. Birde seçimler öyle güzel ki sahiden 2012 yazının en moda renklerini içeriyor!







Gördüğünüz gibi numaralar 442 'den başlayıp 451 ' e kadar devam ediyor... 
Renkleri tanıtım görsellerinden çok ama çok daha güzelmiş! İçinde '' şunu almasam da olur'' diyebileceğim bir renk olmadı hepsini topladım geldim. Zaten Golden Lady ojeleri hep çok sevmişimdir, şişe tasarımları tık tık puzzle parçaları gibi birbirine oturur ve yer kaplamaz. Onun yanı sıra fiyatları performanslarına göre çokta uygundur!

Şimdi gelelim yapıları ve duruşlarına...





Seri içinde genelde kremsi ojeler hakim, mat ve yarı ışıltılı olanlar var da mevcut. Bu anlmada tek tip olmayışlarını sevdim ama keşke bir kaç rengi de yoğun simli yapsalardı :/ Kıvamları güzel hepsi 2 katta rengini buluyor, hızlıca kuruyor.
Sırayla '' Her Güne Bir Oje '' köşemde olacaklar fakat ilk olarak hangisini merak ettiniz, hangisinden başlayalım? ;)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

10 YORUM

  1. en bastakı yesıl ojeye bayıldım en basta ondan baslayalım bence :)

    YanıtlaSil
  2. sarı olana bittim bu arada çeyiz alışverişlerini de eklemyi unutma yeni neler aldın bakalım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaah hiç atlar mıyım yahu aşkolsun :)

      Sil
  3. 442 vee 451 ee bayıldıımm :)) onlardan başla ceren abla :)

    YanıtlaSil
  4. doymadın bea piyasadaki ojeleri topladın yetmedi :) buarada cicilerini getirdim ;)

    YanıtlaSil
  5. hepside birbirinden güzel hepsini almak lazım :)
    http://dygndesign.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Ben gerçekten senin blogunu severek takip ediyordum ama bu yazını görünce çok şaşırdım . Çünkü firmanın ojeleri tanıtmak için gönderdiğini ve blog sahipleri saldırmasın diye sizden satın aldığınızı söylemenizi istediğini biliyorum . Gerçekten seni objektif bulurdum bu yazını görmeden önce . Keşke bütün bloggerlar için izleyiciler bedava üründen daha kıymetli olsa .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar. Severek takip ediyor olman beni mutlu etti. Ama benim için izleyici amacıyla yapılan hiç bir iş olamaz zaten yeternce mevcut bu satten sonra blogun patronu benim, paylaşmak istediğim sürece paylaşım yaparım. Amacım ürün tanıtmak tanesi 1 tl'den 10 tl verip oje alamayacak kadar değilim ki her gün yazdığım ojelerin %80 i tanesi 20den aşağı değil.
      İlgin için teşekkürler

      Sil
    2. Sanırım yanlış anlaşılmışım . İzleyici amacıyla yapıyorsun demedim . Ben senin ürünler hakkında ki yorumlarını hep objektif bulurum yani beğenmiyorsan beğenmiyorum dersin bunu bilirim . Sadece firma tarafından gönderilen bir ürüne ''hepsini topladım geldim '' demen beni şaşırttı . Firma gönderdi tanıtıyorum demen daha doğru bana göre . Senin tabirinle blogun patronu sensin evet ne yazmak istersen onu yazarsın ama izleyiciler içinde doğru yorumlar önemli . Umarım yanlış anlaşılmamışımdır . İyi geceler .

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)