NİMO EVLİLİK TELAŞINDA ** ÇEYİZDE NELER VAR? '' ENGLİSH HOME CUPCAKE DESEN MUTFAK SETİ ''

7/23/2012 03:30:00 ÖS


Çeyiz yazılarına bir süredir ara vermek durumda kaldım kaldım çünkü insan hevesle aldığı şeylerden bile sıkılabiliyormuş. Evin her bir yanından portlemesinden sıkıldığımız için hepsini kolileme fikri şahane gibi gelse de gözümü hafta sonumuzu kitledi resmen. sadece o olsa yine iyi, bir de ev taşıma telaşı.
Amaaaan amann sormayın hiç ! :/

Buralarda English Home yok diye dizlerimi döverken ben yeni açılan alışveriş merkezimiz sayesinde tala etmeye başlamış durumdayım. Tabii ki ilk tercihim Cupcake seriden yana  ;)


Aslında mutfağımda kırmızı, siyah ve beyazlar ağırlıkta ve kesinlikle aklımda bu 3 renk dışında mutfak seti yoktu. Fakat işin içine cupcake desen girişince durum karıştı. Yine de bu seti olduğu gibi aldım ama mutlaka yedeklerim olacağından çokta '' aman ne saçma olur '' demedim. Yine yedek olarak daha uyumlu bir set arayışındayım..
Bakalım neler var neler...


Diz üstü tepsi çok gerekli mi değil mi tartışılır elbet ama çok amaçlı kullanıma açık bulduğum ve seti bozmamak amaçlı aldım. Fiyatı da çook yüksek olmayınca alıverdim. Kucağa kahvaltı ne kadar sevimli geliyor kulağa ama bakalım evlendikten sonra flimlerdeki gibi olacak mı her şey..
Neyse...


Fırın eldivenini sırf gösteriş amaçlı aldım diyebilirim yani takım tamamlansın eksik kalmasın diye :P 
Yani dirseğime kadar bir eldiveni ne kadar kullanabilirim açıkçası pek emin değilim. Aslında bu setin ikili, klasik ipli modeli vardı ama stokta olmadığından bunu almak durumda kaldım. 


Set içinde en ayıla bayıla aldığım şey masa örtüsü. Mutfak masasına bu örtüyü gerçekten çok yakıştırıyorum. Kumaş kalitesine söylenecek söz yok, gerçekten şahane. Bu nedenle fiyatı gayet makul buldum.


Sevimli, askılı ekmek torbası... Yine çok amaçlı bir ürün olduğunu ve kişinin kullanım açısına göre değişebileceğini düşünüyorum. Haa ekmek değil ama belki poşetlerimi atarım içine diye düşünerek aldım ne yalan söyleyeyim :)


Serinin minik, küçük damacana örtüsü. Bunu alırken elim pek zorlanmıştı. '' acaba gerekli mi kullanır mıyım '' böyle bıraktım, tekrar aldım, bıraktım sonra '' topu topu 9 TL be kızıııım, amaaan '' dedim ve mutlu son. iyi ki almışım nasıl sevimli duruyor değil mi? 
Deneme biiir kii =)


Vee aşçı şef Nimo hanım hazııır!


Mutlaka size yakın bir English Home ziyareti yapın benim gibi cupcake severler. Fiyatlar ve ürünler çok cici. çeyize eklemelik başka başka da harika desenler var ;)
İster tüm seti isterseniz sadece ihtiyacınız olan parçaları alabiliyorsunuz. Misal bu sete ait fincan ve mini kavanozlar vardır ben onları almadım. kadın milleti işte şimdi ise '' acaba almasa mıydım?'' diye surat deviriyorum :D

Şimdilik bu kadaaaaaar, ama her an yeni bir çeyizde ne var yazısı çıkabilir =)


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

19 YORUM

  1. ay bu cupcake 'lere karşı ayrı bi ilgim var :D çok şeker gözüküyolar, ceyiz olmasa bile benim bile alasım geldi :D

    YanıtlaSil
  2. Güle güle ağız tadıyla huzur içinde kullan tatlım... Çok isabetli bir seçim olmuş...

    YanıtlaSil
  3. Çok tatlılar,damacana örtüsü ve önlükten alıcam bendee:)

    YanıtlaSil
  4. hepsi çok güzel Nimocum, güle güle kullanırsın inş. güzel yemekler, kekler börekler yaparsın :)

    YanıtlaSil
  5. ama bu çok şirin bir sett <3

    YanıtlaSil
  6. Hepsi de çok güzel, güle güle mutlulukla sağlıkla kullan inşallah :)

    Çekilişimize bekleriz,

    http://guzelliknehri.blogspot.com/2012/07/cekilisssss.html

    YanıtlaSil
  7. ÇOOK GÜZELLER :) nimocum diğer yazılarıda bekliyoruz çeyizlerde neler var

    YanıtlaSil
  8. birde bu serinn sandalye minderleri var tamamlayıcı olabilir iyi günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  9. ayy çokk sevimliler ceren abla hayırlı olsun :)) bend eenglish home da cupcakeli bi çarşaf yasytık kılıfı flan takım gördüm para biriktirip alıcam kendimee :)

    YanıtlaSil
  10. cupcake delisi kız! ne kadar şirinlermiş.fiyatlarıda uygunmuş!

    YanıtlaSil
  11. ya hepsi çok yenilesi çok güzel güle güle kullan :)
    ama şu da bir gerçek ki senin yüzünden 20 yaşında çeyiz dizmeye başlıcaz çok güzel şeyler alıyorsun insan özeniyor :)

    YanıtlaSil
  12. Güle güle kullan hepsini canım;)

    YanıtlaSil
  13. Ay bunlar ne kadar güzelmiş, dilerim her birini güzel günlerde, güzel anılarla kullanırsın. Ağzınızın tadı hiç bozulmadan...

    YanıtlaSil
  14. ay çok tatlı bunlarrr =) insanın evlenesi geliyo =).Genelde anneme hediye diye bu tarz şeyler alıyorum.Ama evlenirken hepsini alıcam kendime =)

    YanıtlaSil
  15. bulabilmene sevindim. tavsiye ederken kesinlikle kafana takacağını biliyordum :))

    YanıtlaSil
  16. Gule gule kullan canim hepsi de pek cici, zaten acaba ihtiyac duyarmiyim buna yaa diyip aman olsun yine de alayom ben dedigimiz parcalar ceyozde mutlaka oluyor:-) keyifle kullan

    YanıtlaSil
  17. English home benimde gozdem bayılıyorum bu desene ortak noktamız çok seninle ;)

    YanıtlaSil
  18. bunları hatırlıyorum.çok güzeller .güle güle kullan..çok direnmiştim alayım almayayım diye.. ama almamıştım... çünkü renkleri biraz daha soft olsa demiştim (ben soft renkleri severim..)veeeee nihayet iki gün önce ankara arcadyum english home çalışanları beni aradaılar ve istediğiniz soft renkli cupcake mutfak seti geldi sizin için ayırdık buyrun bir göz atın dediler. inanamadım. o kadar güzeller ve renkleri o kadar güzel ki... hemen aldım.. sizin gibi cupcake hastasıyım çünkü.. size de bir english home mağazasına uğramanızı ve yeni cup cake desen ve renklerine göz atmanızı tavsiye ediyorum.. yanilerini d çok beğeneceksiniz buna inanıyorum... aldıklarınızı güzel günlerde kullanın. yüzünüze hep mutluluk versin..

    YanıtlaSil
  19. ilk baktığımda böyle bir set varmıydı ben mi kaçırdım dedim. ama sanırım sen cupcake desenli ne varsa topaldın ve böyle güzel bir görüntü ortaya çıktı :) bloğumda english home cupcake desenli önlük ve eldiven çekilişi başlatıım dün.buyur gel dicem ama ne varsa almışsın zaten :) ağız tadıyla kullan inşallah

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)