BENİ SEVMEYEN DEFOLSUN GİTSİN YAZISI ***

8/07/2012 02:00:00 ÖS


3 senedir yazıyorum ve sanırım bu 3 senedir burda depresif yazılar hiç yazmadım. Hep sabahları zıpladım, işe yarar ne varsa onları anlattım.

Şimdi nedense klavyeme parmaklarım kendiliğinden vuruyor.
Hala arada kaçıranlar varsa tekrarlamış olayım, babamın tayini nedeniyle Ordu' ya yerleştik. Hiç görmediğim, bilmediğim yer değil, memleketimiz. Eee zaten kalıcı da değil şimdilik baba evimde misafirim.
Yer değişikliği denir mi bilmiyorum ama buraya geldiğim günden beri hayatım flim şeridi gibi gözlerimin önünden gelip geçiyor. İnsan bazı şeylerden uzaklaştıkça, kendini dinlemeye vakit buldukça algılıyor..

Hayatım boyunca hep kendinden çokça ödün veren, başkaları için koşturan bi tip oldum. Üniversiteden sonra hızla bu huyumdan kurtulup, '' sadece ben'' demeye başladım. Uzun süre bu bencillikle devam ettim sanırım 2 sene kadar. Sonra yine içimdeki o paylaşımcı kişiliğe karşı koyamadım ve bir baktım ki yine Ceren eski Ceren olmuş. Almadan vermeye başlamış, etrafında kim varsa bol keseden dağıtmış, kararlarından ödün vermeye ve herkesi kendiyle bir tutmaya başlamış.
Af edersiniz ama daha dün ki boklar tepeme çıkınca anladım bunu!!!
Artık iyi niyet zamanı bitmiştir.
Beni sadece bu blogta yazanlardan tanıyorsan ve sende sadece paylaşımlarımı okuyorsan, beni sevdiğin için kal burda. daha fazlasını bekleme, hırslanma, kurulma! Eğer bu kadar ciddiye alıp armudun sapı üzümün çöpü derdindeysen yürü git! Yoksa hasedinden girip bakan arkadaşım bak en yukarda kırmızı X var gördün mü onu? Heh işte bas ona ve defol! 

Bundan sonra öyle, bitti iyi zamanlarım... İnsana dar, zor gününde bir Allah kolaylık versin demeyen insan benim çevremde varsın olmasın zaten.
Bugün banaaaaa yarın sana ciğerim!
Artık aman herkes iyi olsun, aman kimse üzülmesin, kırılmasın demekten yorulmuşum bunu farkettim. beni ben kadar önemsemeyen insanlarla işim ne ayol! Seven kalsın yanımda sevmeyen hemen uzasın...!
hemen...
 
Ahanda bakın ne güzel demişler,


Umarım bu defa herkes iyice anladı beni!

Bunlar da İlginizi Çekebilir

41 YORUM

  1. oohh ağzına sağlık, ben de fesatlara çok sinir oluyorum madem hazetmiyorsun takip etme bakma o zaman di mi!?

    YanıtlaSil
  2. kızdırmışlar Nimomu, bazen gerekiyor böyle yazılar, hem rahatlıyorsun, hem de temizliyorsun çevreni pisliklerden. Canım ya, işe yaramaz biliyorum ama kızmaya bile değmezler, üzme kendini. öperümm :*

    YanıtlaSil
  3. Bazen gerçekten insan ne kadar ödünverdiğini bir kazık yediği zaman anlıyor..

    İnşallah aklımız başımıza gelirde herkese hak ettiği kadar değer veririz.

    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Unutma canım insanlara verdiğin değer kadar insanlar seni üzer ..Ne kadar çok değer verirsen o kadar çok üzülürsün ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim teyzemin kızı blog da açmış benden sonra ama bana hiç haber vermemiş bile.. İyi bari :) Daha toysun canım bu konuda.. Nimo'yu iyi tanımıyorsun tanısaydın bunu söylemezdin.. Çünkü Bu kızın içinde zerre kadan kötülük bulunmaz..

      Sil
  5. Okurken ne olduğunu anlayamadım. Uzun zamandır seni takip ederim. İlk kez böyle bir yazı görüyorum. İnsanın sabrını taşırma dedikleri böyle birşey heralde :) Sabrı taşmış bir nimo ile karşı karşıyayız :)
    İşallah mesajın ulaşması gereken bireylere ulaşmıştır canım :)

    YanıtlaSil
  6. Ah canim Nimocum benim ya. Kiskananlar catlayadursun bosver sen:) sen seni sevenlerle mutlu olmaya bak. Kiz senin dugunun var diye sevinen heycanlanan insanlar var burda yahu. Bir iki curuk elme icin sinir olmaya deger mi:)

    Haydi deriiin bir nefes al. Seni seviyoruz kiziiim!!:) :*

    YanıtlaSil
  7. kıyamam ki ben sana...ben neler yaşadım ya da başkaları neler yaşadı bir bilsen...dert etme canım bu kadar...dua et..üzüldükçe bizler de üzülürüz unutma

    YanıtlaSil
  8. Kızdırmışlar cerenimomu :/ Yer değişikliğindendir annem bunlar :) Severim seni ;)

    YanıtlaSil
  9. anammm.. seni delirtmişler... İyi olmuş ama içindekileri dökmen. Hem merakından çatlayan hem de bıdı bıdı edenler akıllanır belki azıcık.

    Sen üzülme yeter.. Gerisi boş...

    Öptüm..

    YanıtlaSil
  10. dağılın laaann diye bağırmak geldi içimden ehehehe :D

    YanıtlaSil
  11. Ben Ordu'luyum :) Umarım Ordu size iyi gelir ;)

    YanıtlaSil
  12. sakin ol yavrum ya,kıyamam yapma böyle.sen üzülünce biz de üzülüyoruz.Seni sevenleri düşün...

    YanıtlaSil
  13. uuuu! yazdın rahatladın gerisi boş! o mesajı almıştır kuzu, seni bilen biliyor,seven yorum yapıyor ;)

    YanıtlaSil
  14. Öncelikle Karadeniz candır (: Bende kendimden çok ödün veririm. birileri çok sıkmış canınızı. Atın çöpe gitsin onları! (:

    YanıtlaSil
  15. şu en sıkıntılı günlerimde, en özel sırrımı gözüm kapalı paylaşabildiğim bir elin beş parmağını hatta 3 parmağını geçmeyen insanlardan birisin benim için; üstelik bunu yaparken ne göz göze bakmamız, ne oturup kahve eşliğinde konuşmamız ne de aynı şehirde olmamız gerekti, sen samimiyetini, ismi "sanal" olan dünyadan bana o denli "gerçek" aktardın ki 31 yaşımda her şeye rağmen, tüm çirkinliklere rağmen, hayatta güzel insanlarında olabileceğine dair umudumu öyle güzel tazeledin ki, düşünme bırak, itele, tepikle gereksiz insanları sana gölge etmesinler de ışığın hep parıldasın (: bu gibi durumlarda kendi kendime tekrarladığım Özdemir Asaf'ın şu sözünü de yazayım da tam olsun *.*

    "kendi bahçesinde dal olamayanın biri
    girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor"

    (:

    YanıtlaSil
  16. şoklardayım... seni uzun zamandır takip ediyorum.içten içe kanım da kaynamıyor değil :) hiç beklemezdim senden böyle bir yazı. artık nasıl kızdırdıysalar sen bile patladın. sen bile diyorum çünkü takip ettiğim kadarı ile sakin ve uysal biri olarak düşünüyorum seni. ama en güzelini yapmışsın.içini döküp rahatlamışsın. herkes yerini bilsin. sen de üzme tatlı canını.

    YanıtlaSil
  17. Nımocum biliyorsun seninle tanışmam,senden hediye kazanmamla oldu ve çok sıkça yazamasam da buralara ,iyi ve tatlı bir kız olarak hafızamdasın.Sen ve bu tarz blog yazarları(kendini deşifre eden ve olduğu gibi paylaşan)aslında çok büyük cesaret ve özgüven örneği sergiliyorsunuz.Tabi bu işin zor kısımları da muhakkak vardır.Bahsettiğini hepimiz az çok yaşıyoruz.Özellikle Anonim adı altında yorum yazıp kaçmak,sonra da bak gördün mü ne yazdım şu bilmem kaç izleyici olup blog yazan kıza gör işte diye sinsi sinsi sevinenlere şaşırıyorum.Hayır yani sanki püsküllü,kurdeleli davetiyeyle zorla çağırdık :))Başıma henüz yalnızca bir kere geldi bu durum ve güldüm geçtim :)Hatta ilk başta yayınladım ki sevinsin.Sonra baktım nemalanacak sildim yorumunu :))Sen şu an evini,yeniden düzen kuracağın yeri düşün,kim ne derse desin ;)Yorum yazamasam da sıkça,buralardayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amanın kuzum da ne guzel yazmıs. diline sağlık bebeim..

      Sil
    2. Canımm benim,hepimiz yaşıyoruz bu tip olayları <3

      Sil
  18. blog dünyasında yeniyim, enteresan birşey ya hasetlikten ötürü bir blogu takip etmek. sevdiğimiz, fikir alabileceğimiz blogları takip ediyoruz belki zaman zaman imreniyoruz ama hasetlik yakışmıyor. hep iyi niyetli insanlarla karşılaşmak dileğiyle...:)

    YanıtlaSil
  19. balımm, 1 seneden fazladır seni tanıyorum, gerçekten karşılıksız sevgi veren bir kızsın.. Ama artık sadece hakedene vermelisin.. İyi niyetin çok suistimal edildi, bunun farkındayım.. Ama onların istediği gibi biri olamayacağının da farkındayım.. Nimo hep sevgi kelebeği oldu benim gözümde.. Şimdi ki tek fark; artık hakedene ;)

    YanıtlaSil
  20. bence kimlere sesleniyorsan blogunda böyle bir yazıyla seslenişin bile onları umursadığın ve değer vermen anlamına geliyor. Hiç umurunda olmamalı seni üzenler, boşver yazı yazmaya bile değmez bence burada bu şekilde. sen kendi yolunda git kmseye aldırma.

    YanıtlaSil
  21. can cağızım seni kıskanıyorlar... bırak şunları adam yerine bile koyma.. ÇÜNKÜ KIZACAĞIN İNSANLAR BİLE DEĞERLİ OLMALI... BUNLARIN KAÇ ÇARPARSAN ÇARP BÖL TOPLA ÇIAKR SONUÇ HEP SIFIR....

    YanıtlaSil
  22. bayağıdır takipteyim blogunu , gerçekten ilk defa sinirli okudum seni , ama haklısın seni kıskanıp çekemeyenler çok . blogundan tanıdığım kadarıyla gerçekten çokk iyi birisin ve herkese değer veriyorsun :) seni daha bir kere bile görmeme rağmen seni sevdiğimi biliyorum çünkü hissettiriyorsun . o yüzden üzme kendini , seni çok seviyorum :) <3

    YanıtlaSil
  23. tebrikler nimo benim bir felsefem vardır kimse senden önemli değil.çünkü sen olmasan ne ailen ne arkadaşın .ne sevgilin ne eşin olur sen yoksan hepsi yok olur.sen varsan ve onlarında olmasını istiyorsan var olurlar.hayat başkaları için yaşayacak kadar uzun değil.kendin için iyi yaşa gerisi gelir boş ver kalanı nimo

    YanıtlaSil
  24. seni sevmeyen ölsünnn nimomm
    Seni paylaşımlarını göremeyen şeytandır net!!!!
    hiiiiiiiiiççç sıkma o tatlı canını senn :*

    YanıtlaSil
  25. nimonun sinirini bozabilen insan konusunda yorum bile yapamıyorum ciddiyim, bu kadar pozitif bi kızı bu duygulara sokmak. insanlar bencil cerenimom üzme kendini çok seviliyosun çooooooooook

    YanıtlaSil
  26. nimom atar yapmışş yakışmışta ;) her halin tatlı senin kızım ya bu arada ev taşıyorum fln die yazdığında bnde yavaş yavaş kendi evlenceğin eve fln geçiosun sanmıştım tain olayını bilmiodum yeni hayatın hayrlı olsun bebeim her insanı sevende vardır sevmeyende ama bazı insanları sevmemek çok zor mesela sen onlardan birisin...

    YanıtlaSil
  27. amanınnn Nimom benim canım Nimom! Diline kurban ne guzel yazmıssın canım benım! Ama bu hisleri bizlere hissettiren hadsizlere çok kızıyorum ya kimsiniz nan siz! Nedir derdiniz! Çıkar ilişkisi de nereye kadar!
    Yetti ya, haklısın valla NİMOM, Seven çoğunluk yeter bebeim, optum kocccaman!

    YanıtlaSil
  28. aynı duyguları ben de yaşıyorum zaman zaman.yalnız değilsin.
    gaddar olmak gerek ama bişey diyim mi yazmışsın ya bundan sonra yok iyilik die; yapamazsın ,insanın içinde insanlık olunca şeytanlar senin o iyiliğini yine çıkarırlar yine kullanırlar da iş işten geçince fark edersin. Çark malesef böyle iyiler her zaman ölür.

    YanıtlaSil
  29. hmm anladık anladık...

    YanıtlaSil
  30. Ups, baya kızdırmışlar seni :S Ben de uzun süredir takibindeyim ve bu kadar öfke dolu bir yazını ilk defa okuyorum... Takma boşver Nimo...

    YanıtlaSil
  31. Çoğu zaman hepimizin yaşadığı hislere tercüman olmuşsun canım...
    Esas olan işte senin yaptığın gibi çarpıyı gösterebilmekte.Ama biz yanlışı ne kadar anlatsak da göstersek de yanlış hep olacak.Sen kendini yanlışlardan kötü niyetli insanlardan uzak tut.İzmir'den sevgiler...


    www.ayseguldonmez.blogspot.com

    www.ayseguldonmezesgin.blogspot.com

    Bloglovin/Aysegul's Daily Fashion Tips

    Bloglovin/Aysegul's Daily Cooking Tips

    YanıtlaSil
  32. Bu yazını okurken hafifçe gülümsedim..
    Önceki yorumumda yazmıştım işte bizimde koli telaşı var falan diye..
    Bunun sebebi bizimde 1 yıl önce başka bir yere gelmemiz ve şimdi tekrar taşınıyor olmamızdı.. Bende aynı senin gibi hissetmiştim.. Garip olmuştum. İlk hatırladığım andan itibaren anılarım canlanmıştı kendi kişiliğimi sorgulamıştım..
    Bende çok 'ben'cildim bir zamanlar. Hayatımı ve çevremdekileri tamamen kendi isteklerim doğrultusunda yönetmeye çalışıyordum.. Ama şimdi daha çok düşünür, sorgular oldum.
    Blogunu yeni okumaya başladım ve yeni izleyicin oldum ama hemen ısındım sana Nimo..
    Kaderlerimiz çok benziyor :P
    Eski bulunduğumuz yere dönüyoruz.. Bakalım orda da yine film şeridi durumunu yaşayacak mıyım..

    Sevgiler :))
    patilidunyam.blogspot.com

    YanıtlaSil
  33. Heyyyttttt, bu bir baş kaldırış.Seni, üzen ,sıkan, daraltan her şeye.Birine verilecek en güzel tepki, onu '' yok '' saymaktır.Oldukça uzun zamandır takip ediyorum.Meyva veren ağaç taşlanır.Doğru bildiğin yolda ilerlemene devam et.Sabır ve dua zamanı.Sevgiler.Herşey için kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  34. İyi yapmışsın canım bu yazıyı yazmakla, sevmeyen de dediğin gibi çeksin gitsin anlaması gerekeni anlamıştır bu yazıyla artık, biz seni izleyenler hep burdayız yanındayız canım başarılarına hep beraber şapka çıkartıcaz sevgiler =)

    YanıtlaSil
  35. Okuyunca anladım ki bir tane daha varmış benden buralarda. Ama bende akıllandım bir iki aydır. Beni ben olduğum için sevsinler, harici hisler içinde olanlar yürüyüp yoluna gitsinler... Sıkma canını, kimse senden önemli değil ;)

    YanıtlaSil
  36. İyiler hep kazanır nimocum,sıkma canını :) biz senin yazılarını keyifle okuyoruz,sen bildiğin yoldan devam et...;):)

    YanıtlaSil
  37. SEVİYORUM SENİİ :)) TOZ BEZİDE LAZIM HAYATTA BOŞVER ...

    YanıtlaSil
  38. Canım nimoM Günlerdir bloga giremiyorum yazıyı şimdi gördüm kızım varya senle anlaşamayan kimseyle anlaşamaz hiç takma kafana seni seviyorum canım üzülme degmez

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)