HER GÜNE BİR OJE *** COLOR CLUB BEYOND THE MISTLETOE / HOLOGRAFIC IŞILTILI MAVİ ***

8/22/2012 10:30:00 ÖÖ


Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar, yeni güne ise koskocaman günaydın =)

Tatiliniz, keyfiniz nasıldı bilmiyorum ama geriye bakmadan tam gaz ileri bakmak gerekli. geri kalan güzelde olsa anı oluyor, dünü konuşmak vakit kaybı hep diye düşünüyorum ben aslında. Yarın için hayaller kurmak, hedefler belirlemek daha eğlenceli ve gerçekçi sanki ;)
Bugün nasılsınız diye sormak sanki daha doğru, sizce?


Konu çoook sapmadan ara verdiğimiz '' her güne bir oje'' köşesine geri dönelim. Bir kaç gün kadar günün ojesi olmadı ama bunu çok sevdiğim Color Club Beyond The Mistletoe ile telafi edelim bugün :)



Turkuaz holografic tabanlı ışıltılı bir oje. İçinde ara ara yeşiller var. Tek başına yada oje üzerine kullanılabilecek bir oje fakat ben daha önce size BURADA yazdığım Golden Lady 445 bebek mavisi üzerinde kullandım. Yüzük parmağımda 2 yoğun kat diğerlerinde ise tek ince kat var.





Işıltılı oje severlerin çok seveceğini düşünüyorum Color Club Beyond The Mistletoe. Bu ojenin ismi de 2011 yılında çıkan koleksiyonla aynı, yine tahmin edeceğiniz gibi koleksiyonun tamamı simli. Bu kesinlikle benim favorim! Birde nedense yaz aylarında mavi ve mavi tonlu tüm ojelere inanılamaz sempatim oluyor .





Yine bir açık artırmada çok uygun fiyata düşürdüğüm bu güzelliğin annesi, artık hepinizin biz bloggerlardan duyduğu DBMS KOZMETIK/ Derya :) Çok beğenen kapısını çalabilir..

Bu güzellikle kışın çok güzel manikür planlarım var, bana kar efekti için çok lazım olacak ;)

Söyleyin bakalım nasıl buldunuz günün ojesini?


Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. Ne demek nasıl buldunuz harika olmuş tam bir görsel şölen olmuş yavrucuk bayıldımmmmmmm, ellerine ve yüreğine sağlık hayatım :)

    YanıtlaSil
  2. Canım nimo ;-) günaydın ben pek oje kullanamam ellerimi begenmem tırnaklarımida ama allaha sukur ellerim var ;)) zaten iki yada üç ojem var .;) ama sana çok yakismis ;) sevgiler

    YanıtlaSil
  3. zupeerrr :D çook sevdim çook :)

    YanıtlaSil
  4. bu süpermiş canım bayıldım :) benim de artık DBMS Kozmetik Derya Hanımla tanışma vaktim diye düşünüyorum :)
    seviler..

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)