MISSHA VITA BB CREAM 50 ML *** YAĞLI CİLTLER İÇİN MAT BB CREAM ÖNERİSİ **

8/17/2012 01:00:00 ÖS

BB Cream furyası aldı başını gidiyor. En beklemediğim markalarda bile çıktı ya sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum. Marka takıntım yoktur, ne giyimde ne ayakkabı da. Bir tek kozmetik içeriği çok önemli benim için. Kore markası olan Missha ile başladım ben bu BB Cream işine, yaz aylarında daha çok kullanıyorum, kışın hafif kalıyor yüzümde...
Elimden düşürmediğim versiyonu Signature Real Complete olanı BURADA yazmıştım. Nicedir denemek istediğim fakat  Türkiye e-satış noktası olan misshashop.net stoklarda yoktu. bekledim girsin diye sonunda bingo!!!



M Vita BB Cream (Matte) SPF 20 ağzımın suyu akarak bakmamım ve tüm merakımın sebebi mat oluşu idi. Uzun süredir kullandığımdan vazgeçemek, tek renk oluşundan ötürü risk almak zorundaydım. Şükür ki tek tonu beyaz, kumral tene olabilecek biraz gri biraz pembe alt tonlu, üzerine ince bir pudra ile çok rahat dengelenebilecek şekilde çıktı.



Diğer BB Cream fiyatlarına göre daha uygun ve diğerlerine göre kapatıcılığı daha az renk dengeleme özelliği daha fazla. Kıvam olarak içeriğinde yağlar ve yumuşatıcı içerikler olmadığından çok daha yoğun bu nedenle sanıyorum diğer 50 ml olanlara göre daha uzun süre gidecek bana. Bir bezelyecik tanesi yetiyor tek yanağa..
Biraz görümtü kirliliği olacak biraz sonra ki fotograf ama nasıl olduğunu siz görün istiyorum...


Renk olarak kıvam olarak, uzun süre ciltte kalması açısından çok beğendim. Hele ki sizde '' aman bu BB kremler cildim zaten yağlı iyice sivilcelendim, daha da yağlandı '' diyorsanız bunu seveceksiniz.

Bu arada unutmadan misshashop.net artık global missha sitesinde türkiye olarak yer alıyor. yani aman sahte mi, disbritör mü diye soru işaretleri de kafadan kalmışken birde üzerine site içinde ücretsiz kargo kapıda ödeme avantajları varken sizde MISSHA VITA BB CREAM MATTE şans verin!!!

Hatta videolu anlatım örneği ve uygulama önce/sonrası olanı buldum,

İçinizde kullanan varsa yorum beklerim ;)
RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

12 YORUM

  1. Nimocum bu BB krem ile ilgili sorularım olacak sana. Matlık konusunda başarılı mı, ne kadar süre matlık sağlıyor? Bir de rengi konusunda tereddüte düştüm, çok mu beyaz tenliler için? Missha'nın diğer BB kremleri gibi cilt tonuyla uyum sağlıyor mu? Cevaplarsan çoook sevinirim, öpüldün canım (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aybencim aslındabana sorduğun pek çok şey önce ki ve şu yazımda var ama tek tek cevaplayayım,
      Matlık konusunda tüm bb kremlere göre, evet başarılı.. Amacı matlık sağlamak değil ve bununla ilgili net bir rakam kimse veremez herkes cildinin yağlanma süresiyle alakalı. Sadece diğer bb kremler içeriğiyle daha yağlı kıvamda oluyorla, Bu daha yoğun ve yağlı değil...
      Rengini gösterdiğim yukarda tek renk bu ürün,hemen her tene uyum sağlıyor amacı zaten cildi renklendirmekten ziyae renk eşitliğini sağlamak.

      Öptüüm :)

      Sil
  2. Elinde cok koyu duruyo ama yuzunde pek guzel olmus cuk diye oturmus resmen. Hele ki senin gibi akca pakca kizcede bile boyleyse ohoooo, super yani tek soz yok:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çünkü şıııp diye cildimlşe bütünleşti. Sanıyorum özelliği bu tek renk üretilmesinde bir sebe vardır deyip hiiç görmeden aldım ürünü ama mikemmel oldu <3

      Sil
  3. Ayyy aman hemen alınmalı , Garnier kurbanı olmuşken bu çok uygun olabilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaayy o garnier bizim gibilere göre değil canım, arkadaşımın cildi sivilce içinde kaldı 1 haftada. zaten kıvamı bile parıl parıl :/

      Sil
  4. Benimde en beğendiğim Missha BB'lerden biri oldu bu ^^ Diğer Missha'lardan daha mat kesinliklee ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım kesinlikle öyle, Sanırım en vazgeçilmezim Vita matte olacak :) Sanıyorum bu bitince yine bunu alırım :) Kışında belki üzerine hafif mineral bir pudra geçerim :)

      Sil
  5. Once bu Missha ya cok temkinli yaklassamda yavas yavas ruhumu ele geciriyor:) elimdek the balm bitince ilk isim Laura Mercier'a verdigim sozu tutmayip. Bir tane missha bb almak olacak. Ayrica renkli nem. kullaniyorsan LMyi gozum kapali tavsiye ederim.

    boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. ben sipariş verdim sadece tel şehir ve ilçe adı aldı siparişiniz alınmıştır dedi sonuç ne olcak yardım ederseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  7. mrb acaba hangi siteden sipariş verdiniz gümrükte sorun olmuyor mu?

    YanıtlaSil
  8. Birşey sorucaktım sizin m vitanın arkasındaki bankot siyah mı beyaz mı?Bende aldım da arkasındaki bankot siyahsa fake olma ihtimali varmış.Gerçi ben misshashop.net ten aldım.

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)