NİMO EVLİLİK TELAŞINDA ** ÇEYİZDE NELER VAR? '' BAMBUM ÜRÜNLERİYLE SAĞLIKLI SEBZE VE MEYVELER '' ***

8/10/2012 03:00:00 ÖS


Çeyiz yazılarımı bu ara ardarda yazmam gerektiğini aslında elimde sizinle tanıştırmak, size de önermek adına ne çok ürün olduğunu fark ettim.
Mesela bunlardan biri yazmasam çatlayacağım BAMBUM ürünleri!

Dünyanın en hızlı yetişen bitkilerinden birinin bambu olduğunu biliyor muydunuz? Bende bilmiyordum dert değil :D

Kendisiyle kısa süre önce karşılaşıp, okudukça araştırdıkça mutlaka her eve girmesi gereken, sağlıklı ürünler olduğunu gördüm. Yapı itibari ile antibakteriyel olan bambu bitkisi bakteri barındırmıyor, üstelik meyve ve sebzelerin kendi mevcut vitaminlerini de öldürmüyormuş. Çok ilginç bir iddiaları var oda şöyle 2 domates alın birini bambum bıçakla diğerini çelik bıçakla kesip dolaba atıp 48 saat bekletin. Çıktığında çelik bıçakla kesilenin büzüldüğünü, karardığını ve damarlarının kaybolmaya başladığını ancak bambu bıçakla kesilenin sanki yeni kesilip de konmuş gibi taze ve leziz kaldığını görecekmişiz. Bu da videosu TIIK TIK!

Gelelim ben Bambum 'dan neler aldım...


Salata ve ekmek bıçağından oluşan standlı bıçak tercihim oldu çünkü tezgah üzeri hem çok şık olacağını düşündüm hemde 2 sini ayrı ayrı alsam daha pahalıya geliyordu. Bambu bıçak nasıl keser aklım almıyor demiştim sipariş verirken fakat gelince gördüm ki gayet keskinler :) Standlı bıçak setini online shop BURADAN daha ayrıntılı inceleyebilirsiniz.  
Sonrasındaaa,


Tasarımına bayıldım ekmek kesme tahtasını almasam olmazdı. Izgaralı kapağı sayesinde kesmiş olduğunuz ekmeğin kırıntıları alt taşıma tepsisine düşüyor ve kırıntı temizleme derdi oluşmuyor. Üstelik ben hangi kafayla aldıysam içinden hediye Ekmek bıçağı çıktığını bilmiyordum, gelince sürpriz oldu. Eee o da anneciğimin oldu, kime niyet kime kısmet. Siz hem bıçak alacak olursanız sebze bıçağı ve sadece bunu alabilirsiniz mesela. Ürün sadece ekmek kesme amaçlı değil üstelik tahtayı ters çevirdiğinizde ise herhangi bir şeyi kesmek için düz kesme tahtası olarak kullanabilirsiniz. BURADAN inceleyip satın alabilirsiniz.


Bambum kasemi ise musli / kahvaltılık gevrek yeme amaçlı aldım. Daha küçük bekliyordum ama umduğumdan, hayalimden büyük çıktı. Aynı kaselerin orta boyunun servis amaçlı kullanılabileceğini fark edip bir sonraki alışverişime ise takım orta ve 1 büyük kaseyi hedefledim mesela... BURADAN inceleyebilirsiniz!

Markanın satış noktaları varmış gerçi ama  bambumstore.com üzerinden ister kredi kartı ister kapıda ödeme keyfi ile satın alabiliyorsunuz, bende öyle yaptım vallahi :) Tek günde siparişim kargoya verildi üstelik!

Aranızda bambum ürünleri kullanan var mı yorumlarınızı merak ediyorum, nasıl buldunuz bu cicileri?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

17 YORUM

  1. Ekmek tahtasına bayıldımm.Nasıl pratik bir tasarım olmuş.Hemen bi bakıp anneciğimi mutlu edeyim bari:D

    http://cosmo-trend.net

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemde nasıl hemde nasıl kesinlikle anneciğinin bayılacağı bir hediye olacak kuzum :)

      Sil
  2. Hepsi de çok güzeller canım yaa, inanamadım o bıçaklara ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende inanamamıştım ama sahii öyle ve keskin :))

      Sil
  3. çok orjinaller yalnız! güle güle kullan kes biç yedir içir bebeişim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşünce anlamında kesinlikle öyle Handecim yani tam net olmamakla birlikte bir il! Herkesin çeyizinde evinde artık olması gereken ve pahaca yüksek olmayan parçalar..

      Sil
  4. Ayyy Nimom yaa cok guzel seyler almissin gule gule kullan insallah en mutlu gunlerde;)
    Bende bayiliyorum bambu setlere,valla dayanamicam alicam bende bu guzel seylerden.bak bicaklar kesio dimi kuzum:) ona gore aliim yaniiii:p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah deli :)) kesiyor kesiyor gözün kapalı al. İnan çok şaşıracaksın eline gelince keskinliğine :)

      Sil
  5. Nimocum böyle çeyiz hazırlıklarını gördükçe insanın evlenesi geliyor :)) Her aldığın birbirinden güzel :) Hepsini güle güle kullan canım :) www.ezgigulbagi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaay evleniver yahu prensini bulduysan hihi :)) Yavaştan böyle orjinal şeyleri eline para geçtikçe koy kenara şimdi ilgini çekmez ama işin işine girince rahat edersin ;) Benden söylemesi...

      Sil
  6. Bunu duymuştum gerçekten.Bıçakla kesilen sebze meyveler besin değerini kaybediyormuş.Mümkünse elinizle bölün diyorlardı.Tabi anca marulu falan :)) Çok güzelmiş bunlar bende alıp koymalıyım kenara :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet. Hatta koparın ile ilgili bir çok yazı bende okudum. Artık gerek kalmadı tabii normal bıçak yerine üzerine biraz konulup bambu olanlar alınabilir .)

      Sil
  7. hayırlı olsuunn çok güzel görünüyolarr :) artık sağlıklı sağlıklı yersin yemeklerini ceren abla :)

    YanıtlaSil
  8. bayıldım canım güle güle kullan. bende bu tahta görünümündeki her seyi çok seviyorum mutfakta:)

    YanıtlaSil
  9. Güle güle kullan tatlım çok güzeller :)

    YanıtlaSil
  10. harikalar nimocum bende bunlardan almak istiyorum bıçaklarının güzel olduğunu duymuştum bende. Güle gül kullan canım

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)