NUMUNE GÖNDERİ ECZANEMİZDE.COM AÇIKLAMA***

8/16/2012 11:02:00 ÖÖ


Biliyorsunuz ki benim için online dermokozmetik ve eczane bazlı ürün alışverişi gözüm kapalı eczanemizde.com 'dur ve her zaman size de hiç şüphe duymadın alın diye öneririm.
Normalde şehir içinde her hangi bir eczaneden numune istersewniz herhalde zorlanırsınız, ki evrensel markaların mağazalarından numune yada tester alma çilesi var.

eczanemizde.com ise siz istediğiniz zaman istediğiniz ürünün numunesini siparişle birlikte sizlere sunmakta. Bu konuda sıkıntı olacak konu ile ilgili yetkililerin size ulaştırmamı istedikleri minik bir mesaj var. Okursanız, çok daha sağlıklı alışverişlere imza atmış oluruz hanımlar/beyler...



Son günlerde tarafımıza çokça sorulan bir konuda kafa karışıklığını gidermek adına bir kamuoyu açıklaması yapmak zorundayız.
Konumuz numune (tester,testir…) gönderimi:
Eczanemizde.com olarak sadece talep eden müşterilerimize numune  gönderimi yapıyoruz. Lütfen sipariş notunuzda numune talebinizi (hangi marka, hangi cilt tipi... ) gibi özellikleri le belirtiniz. Talep yaparken lütfen çok dar çerçeve de talepte bulunmayınız. Xx ürününün numunesi istiyorum yerine, y markasının kuru ciltler için ürünlerini istiyorum. Veya kuru ciltliyim numunelerinizden talep ediyorum….)

Neden sadece talep eden müşterilerimize numune  gönderiyoruz?
Öncelikle firmalar düzenli olarak ve her ürünün numunesini  tarafımıza düzenli olarak göndermiyor.
İkinci olarak da her gün binlerce kargoya numuneleri  bir düzen dahilinde tam da sizin istediğiniz şekilde eklememiz mümkün değil. (bir dönem bu şekilde yaptığımız gönderilerden sonra- bu kremde  ne, bu ne işe yarıyor, ama benim cildim kuru.... türünden çok fazla şikayet telefonu aldık. Takdir edersiniz ki paketleme biriminde çalışan arkadaşlarımızın her ürünümüz hakkında bilgi sahibi olup her müşteriye uygun numuneyi göndermesi mümkün olmamaktadır.) Bu sebeple aldığınız denemek istediğiniz ürünlerin numunesi lütfen talep ediniz.

Peki her talep ettiğimim numune tarafıma gönderilecek mi?
Ne yazıkki bu konuda size söz veremiyoruz. Bu konuda elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz fakat tam olarak numune talebinizi karılayamayabiliriz.

Sadece numune talep etsem sonra alışveriş yapsam?
Sadece numune taleplerini ne yazık ki karşılamamız mümkün değil. Çünkü eczanemizde.com olarak bu ürünlerin üreticisi veya distrübütörü değiliz. Sadece siparişlerinizin yanında numune gönderimi yapabilmekteyiz.

Numune talep etmek için ne kadarlık alışveriş yapmam gerekli? 
İstediğiniz herhangi bir alışverişte numune talebinde bulunabilirsiniz. Sadece size doğru gelen bir eczanemizde.com paketi olması yeterlidir.

Yine yukarıda belirttiğimiz sebeplerden dolayı numune talebinizi birebir karşılayacağımız ile ilgili bir taahhüt altına girmiş bulunmamaktayız. Numune gönderimi sadece stoklar dahilinde yapılmaktadır.
Saygılarımızla
www.eczanemizde.com
444 3 110RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. İyi ki varsın da bizi aydınlatıyorsun :) muahhh karadutum :)

    YanıtlaSil
  2. super aydınlatıcı bebegım saol :D

    YanıtlaSil
  3. Adamlar açık açık belirtmiş "iste kardeşim" diye :D Helal olsun :)
    İletin için de sağol Nimo'm!

    YanıtlaSil
  4. Ben de genel olarak Eczanemizde.com'dan memnun kaldım ama bi konu memnuniyet derecemi düşürüyor; Numune istediğim halde hiçbir şey gönderilmedi. İsteğim de spesifik olmamasına rağmen ,"Kuru-karma ciltliyim numunelerinizden talep ediyorum " gibi geniş bir istek alanında uyacak herhangi bir numune yok muydu ?
    Saygılarımla.. -Özge-

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)