YENİ KEŞİF *** GİMORA.COM DOLU DOLU TASARIM AKSESUAR ALIŞVERİŞİM ***

8/24/2012 01:00:00 ÖS

Aksesuarın olmazsa olmaz olduğu, her kola 8-10 bilekliğin doldurulduğu, parmaklara en az 3 yüzüğün aynı anda takıldığı, nerede en gösterişli kolye varsa üçer beşer takıldığı dönemde bir çok aksesuar sitesi görmek mümkün. içlerinde bir kaçı var ki mutlaka girilmeli, keşfedilmeli. İşte bunlardan biri, muhakkak her gün girip karıştırdığım, nish parçalarla dolu gimora.com 'u keşfetme zamanı geldi de geçiyordu!
Ve ne yaptıııım bilin bakalım ;)



Bayram öncesi ev taşıma yoğunluğumda olunca alışveriş için kafama zaten nicedir koyduğum parçaları bayramlık niyetine bi cesaret sepete attım. Cesaret diyorum çünkü her biri ayrı tasarımcının ürünlerini alıyorsanız mutlaka tedarik sorunu olur, paketler ayrı ayrı gelir... kimi gelir kimi gelmez, yarım kalan gönderim iade edilmez, edilse uğraştırır vs..!
Fakat gelin görün ki hiç beklemediğim anda ki bu an 1 hafta 10 gün gibi bir süreç, kapım çaldı, diiinkk dooonk!!!
Kargo!
Huhuuuuwww!

Nicedir Didem' le konuştuğumuz, zaman zaman sinirlenince birilerine, böyle gözlerine gözlerine sokasım geliyor dediğim fakat bir türlü alamadığım, aklımda olan '' Beni Sevmeyen Ölsün..!'' kolye listenin başında idi sepetin. mesj içerikli kolyeleri nasıl seviyoruuum nasıl! hayatta açık ve net olmak gerekli, aynen böyle işte!



Bu kolyeyi mutlaka alın çünkü insan yeni tanıdığı birine birine bile açık ve net oluyor böylelikle. benim bu ara en sevdiklerimden! Didem' in izi ürünlerine ve bu kolyeye ulaşmak için BURADAN TIIIK TIKK!

Daha sonra elbet army party çılgınlığıma bir cici daha ekledim. pileksi bileklikleri kullanmak çok rahat, denize, banyoya gir çık, miis gibi hiç bozulma olmadan kalıyor ;)



Bugga 'nın tasarımlarına bu sevimli balıkçığa ulaşmak için ise BURADAN TIIIIK TIIKK!!!


Ve yüzüklerim.
Yıllardır benim için için yüzük demek büyük, gösterişli olanlar demekti. taa ki bu seneye kadar. Geçmişin aksine bu sene aldığım yüzüklerin neredeyse tamamı ince olanlar. Yine gimora.com görüp dayanamadığım sevimli iki yüzük kaptım ;)



mirenda jewellery pek sevimli yüzüğü ve şuan için sitede tükenen besign tasarımı minik kalp yüzük !




Hatırlar mısınız size daha önce BURADA yazdığım midi yüzük trend' i için nereden nasıl bulunur diye sormuştunuz. Ben bu işe parmak ölçümden 2 numara küçük alarak çözüm buluyorum. Ve bayıla bayıla bu iki yüzüğümü takıyorum !


Başta da söylediğim gibi zaman online satış, online alışveriş zamanı fakat milyonlarca site arasında seçim yapmak zor! Çok zor! Karşılıklı deneyimlersek en iyilerini buluruz diye düşünüyorum. gimora.com kesinlikle bunlardan biri. Üstelik sitede gözüm kapalı alışveriş yapma fikrimi tetikleyen sebeplerden biri de kolay değiştirme prosedürleri idi!
Site içine girince bana kızacak, köpürecek olabilirsiniz bu nedenle şimdiden çok özür dilerim :)

Pekiiiiii yeni cicilerimden sizin favoriniz hangisi oldu?




Siteye aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz ;)


Bunlar da İlginizi Çekebilir

7 YORUM

  1. yüzüklere öldüm bittim resmenm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah! Bende bu tepkiyi verdim ilk ! Daha gözüme kestirdiklerim var ohooo :)

      Sil
  2. midi yüzük şahanee nimocuk :) bayıldım tatlım resmen güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Midi yüzük aslında normal bir yüzük. çevremdeki eş dost tüketti siteden size kalmadı :))

      Sil
  3. yüzükler çookk güzel ceren ablaa aşık olduumm <3 hele kolyee :D ben de almak istiyorum, en yakın zamanda almalıyımm :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim zevklerimiz uyuştu yine desene :)

      Sil
  4. Merhaba
    Blogunuzu yeni kesfettim ve hemen izlemeye aldim
    Super bir blog cok renkli:))))
    Sizide benimkine beklerim.
    http://komirra.blogspot.com/

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)