HER GÜNE BİR OJE *** GABRİNİ / PACIFIC 37 NUMARA ***

9/07/2012 10:30:00 ÖÖ


Haftanın son işi gününden, hayırlı Cumalar efenim :) Keyifleriniz nasıl? umarım her şey istediğiniz gibi, her şey yolundadır ;)

Bugün size rastgele bir tezgahta rastladığım Gabrini/ Pacific markanın pek güzel hemde bu güzelliğe rağmen 1 TL gibi pek ucuz 37 numarasını yazmak istedim. Türk markaları kullanmayı ve mutlaka onlara yer vermeyi çok seviyorum :)



Kıvam olarak biraz sulu olsa da 3 katta istediğiniz opaklığa getirebiliyorsunuz. 3 er saatlik arayla sürdüğünüzde kurumasında hiç bir sorun oluşmaz, oluşmadı. Rengi çok güzel, aslında makinanın algılayamadığı doreliklerde mevcut.



Gabrini ojelere ulaşmak biraz zor en beklemedik yerde insanın karşısına çıkıveriyor aradığında da olmuyor. Mutlaka kozmetik satan yerlerde arayın 37 numarayı çok seveceksiniz!


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 YORUM

  1. rengi çok güzelmiş. yalnız oje hakkındaki düşüncelerine şaşırdım çünkü tesadüfen rengine kanıp aldığım oje çok kötü çıktı(başka bir renk).üstü balon balon oldu her seferinde. yada bana bozuğu denk geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman zaman standlarda çalışanların ilgisizliğinden eski bozulmuş ojeler olabiliyor canım. muhtemelen senin ya öyle idi yada sürerken kıvamını fırçada ayarlayamadın kabarcıklaroldu. Ama gördüğün gibi bu oje nefis hiç sorun olmadı :)

      Sil
  2. inanılmazmış bu renk gerçekten ama tırnakların da bir harika :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihi çok teşekkürler fıstık oje güzelde ondan, gerçekten tırnaklarımı muazzam gösterdi :)

      Sil
  3. Sevgili Nimo oynı ojeye ben de bir oje havuzunda görmüştüm ve hemen dikkatimi çekmişti bir sürü oje içerisinde. Çok güzel bir renk. Tırnaklarına da çok yakışmış tam yılbaşı yeşili bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah bu garibancıklar hep aynı havuzların içinde dimi canım :/ Bazen içlerinden sahiden ben burdayım diyenler oluyor. kesinlikel yapılacak konsept konad ile harika olurdu :)

      Sil
  4. Sende çok güzel durmuş :)
    Ben seviyorum bu markayı, fiyatı çok ucuz diye ilk önce şüphelerim vardı ama ön yargılı olmamak lazımmış ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Irmakcııım :) içerik olarak pek doğru sayılmaz kırk yılın başında sorun olmaz ama :D

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)