İDDİALI RENKLER SOFT BİR SUNUMLA HAZIR ** FLORMAR YENİ DELUXE SHINE STYLO RUJ ***

9/13/2012 01:00:00 ÖS


Nicedir makyaj ürünleri, örnek makyaj uygulamaları hatta hemen hemen neredeyse kozmetik yazıyordum, bu boşluğu Flormar yeni çıkardığı ismi size de çok tanıdık gelecek '' Deluxe Shine Stylo '' seriden kırmızı bir ile kapatalım... Serinin özelliği, iddialı renkleri soft bir parlaktıkla sunması. Misal kırmızı dersiniz ama varla yok arasında, çok hafif tonlu ve yumuşak kıvamda...





Vitamin E, Omega 6, Argan yağı, kakao butter yağı ile dudakları renklendirirken nemlendiriyor, yaşlanma karşıtı özel formülüyse mükemmel bakım sağlıyor. Sezon modası mercan rengi, vazgeçilmez pembe tonları, sıcak kahve ve bordo tonları ile çantalarınızdan ayıramayacağınız çok tatlı seriye mutlaka göz atın!
Üstelik fiyatı da 15 TL gibi bir rakam.

Flormar' ın online mağazasından alacaklar için BURADAN m34 numarayı sepete atmanız yeterli.  m31 ve m36 da fena derece gözüm var .)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. Bloğunuza bayıldım, headera bayıldım... Evlilik hazırlıklarına bayıldım.. Takipteyim:)

    YanıtlaSil
  2. 2 hafta kadar önce aldım bu ruju ve aldığımdan beri başka ruj sürmüyorum o kadar beğendim ki yumuşacık yapısı soft kırmızı rengi ile daha uzun bir süre kullanacak gibiyim:)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)