YENİ KEŞİF *** KUAYBE GİDER / TEK TİP GİYİME KARŞI ŞEHİRLİ KADIN ***

9/07/2012 03:30:00 ÖS

 Aslında benim yeni bir keşif değil ama size ilk kez anlatacağım için bu başlıkta sunmayı daha uygun buldum!
Kuaybe Gider kim mi?

Bazı insanlar yetenekli doğar bazılarına da para saçsan en baba eğitimleri versen yoksa yoktur. tasarlama yada bence daha makul adıyla üretmek zordur. Ortaya çıkan sonuç bir kenara atölye tozu yutmak, koşturmak zaman zaman oturup tek tek teyel atıp tek tek tela yapıştırmak, düğme dikmek ilik açmak sabır ister, meslek aşkı ister! İste Kuaybe Gider böyle bir meslek aşkıyla başladı üretmeye, tasarlamaya...!

Manisa doğumlu olan Kuaybe ilk ve ortaöğrenimini Turgut Özal ve Betül Kolejlerinde tamamladıktan sonra rakamların büyülü dünyasına kapılarak lisans öğrenimini matematik üzerine aldı. Lisans öğreniminin ardandan tutkuyla bağlı olduğu moda ve tasarım dünyasına adımı İTKO-ARGE MODA OKULU'nda Moda Tasarımı eğitimi alarak matematiği estetikle buluşturdu. 2011 yılında kendi atölyesini kurup KUAYBE GİDER markasıyla ilk koleksiyonunu hazırladı. Daha sonrasında ilk olarak sitesini ( TIIK TIIIK! ) şimdi ise online alışveriş yapabileceğiniz sitesini ( TIIK TIIIK!! ) açtı.

​İşte bu koleksiyon hazır olduğunda beni heyecanlandıran tüm parçaların yanı sıra bir gömlek vardı ki '' nasıl bir hayal dünyası bu, aman allahım ben niye düşünemedim '' demiş, hayranlıkla renklerini incelemiştim. ve çok şükür kavuştuk :)



Pelerinli gömleğin iki rengi var, siyah yerine modeli daha belirgin hale getirdiği içi ben soğan kabuğu olanı seçtim. Gömleğin işliğini, kumaşın güzeliğini anlamanız için kesinlikle elinizde görmeniz, dokunmanız lazım. Kuaybe, her bir parçayı tek tek kontrol edip, ince eleyip sık dokuyor sahiden. Düğmesine varana kadar!



Mevsim sonbahara dönerken sanıyorum gardırobumun çıkarıp çıkarıp sevip okşayacağım parçalarından olacak. Öyle güzel düşünülmüş ki hem geceye hem gündüze kombinlenebilir. Pelerin detayı bir anda herkesin size odaklanma sebebi oluyor, test edildi, onaylandı :)




Kuaybe Gider markasının en güzel yanı ise herkese, ciddi anlamda herkese hitap etmesi. hem kapalı hem açık hem retro hem şık, hem gece hem gündüz kullanılabilir parçalar mevcut. Beden olayı ise 36 dan 42 ye kadar uçsuz bucaksız! Bir tasarım atölyesinden çıkmaları ise, kalıpların hangi bedenseniz siz cuk diye oturmasını sağlıyor. hazır giyimden sonra o güzel işçiliğin kıymetini anlıyorsunuz. Kuaybe Gider tasarımlarının, tek tip giyime inat özgün ve şık olmayı hedefleyen, kendine guvenen ve şehirli kadının beğenerek taşımak isteyeceği bir tarzı var...Bu nedenle kesinlikle bir parça dolabınızda olmalı!!!

Beni çok fazla topuklularla göremezsiniz ama Sertaç Delibaş' ın özel bir yeri vardır. Az ama öz topuklularım hep ondandır! Kesinlikle çok rahat ve kullanışlı olması çok önemli kendi adıma, bu nedenle Sertaç Delibaş kalitesi ve çizgisinden şaşmayanlardanım! Kuaybe Gider pelerinli göleğin hakkını en iyi bu ayakkabılarım vereceği için birlikte kullandım. hazır hava artık soğumaya başladığından da hafif hafif vedalaşma zamanı :(



Kuaybe Gider imzalı bu eşsiz gömleği almak için hızlı olmalısınız çünkü tüm parçalar öyle özel ve sınırlı sayıdaki, farkını paketiniz size ulaşınca anlayacaksınız! İncelemek ve satın almak için BURAYA TIK TIIK!


Şimdi söyleyin bakalım, mucize gömlek diye boşuna mı diyorum. 
Sizce de harika dimiii? :)



Gömlek : Kuaybe Gider
Pantolon : İpekyol
Ayakkabı : Sertaç Delibaş
Yüzükler / Küpeler : gimora.com


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

24 YORUM

  1. Nimo, senin bazı fotoğrafların var (mesela bu posttaki ilk foto) böyle güleceksin de kendini tutuyormuşsun gibi, hani sanki o pozdan hemen sonra patlayıp kahkahalar atıp gülmüşsün gibi görünüyor. bence çok sevimli bir görüntü.

    söylemesem içimde kalırdı :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 senelik blog hayatımda aldığım en en en sevimli yorumlardandı bu! :)O ne güzel yorum bu!

      Aslında bazen öyle durumlar oluyor evet belki onlar denk geliyor .)

      Sil
  2. güzelim benim o kadar güzel olmuşki bu kombin. Daha sık topuklu giymelisiin! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol tatlım çok sevindim. nadir durumlardan biri evet, topuk insanı değilim ben ya çok emanet duruyor :) Ama Sertaç delibaş' a hayır diyemiyorum :)

      Sil
  3. topuklularda kaldı benim gözüm :D

    YanıtlaSil
  4. GOMLEK HARIKA CANIM AMA SANA DA COK YAKISMIS BAK HALA REJIM YAPICIIM DIYORSUN AMA FISTIK GIBI OLMUSSSUNNN! BENIM TATLI GELINCIGIM :) OPUYORUM!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah be kuzum sen güzel bakısın o yoksa gayet tontik bir insanım :)
      Nazik arkadaşım benim mucks :)

      Sil
  5. Gercekten guzelmis. Ayakkabilarda oyle gule gule kullan canim. Topuzunda cok uymus bu hafif vintage gorunume.

    boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok güzel! Donut topuz candır :)

      Sil
  6. canım yuzundekı sadelıken sık olan o :D

    YanıtlaSil
  7. Herşey güzelde kusura bakma ama kaşların fena halde durumu bozuyor. Bu konuda hiç yönlendirme aldın mı bilmiyorum ama kesinlikle ortasını biraz açmalısın. Göz pınarı hizzası (ideali budur) veya yakını sende şart. Kaş yapının uzunluğu sebebiyle ortasının da yakınlığı hepten tek tip kaş görünümü veriyor. Arayı açsan ifadeni yumuşatıcak ve kesinlikle daha iyi duracak. Umarım dikkate alır ve uygularsın.

    Selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba sevgili Öz. kaşlarımın bu halini çok severek bilinçli olarak kullanıyorum :) Arası açık kaş yapısını sevmiyorum uyarın için teşekkür ederim , sevgiler :)

      Sil
  8. rengi formu herşeyi muhteşemmiş nimocum bu parça şahane:) sayende bir tasarımcı tanımış oldum ne güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim evet kesinlikle keşfetmeye değer :) öperiiiiim çok :)

      Sil
  9. Aaah kesinlikle ba-yıl-dım! Sitedeki bu gömleğin kombini de mükemmel! İnsan kendini Downton Abbey de hissediyor :) Almak lazım!
    http://craftanddecorate.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah işte o o, wetern flimleri gibi dimii? ben biraz daha vintage kullandım beğenmene sevindim holeey :)

      Sil
  10. Nimocum fotolarına bayıldım, yine her zamanki gibi güzel...

    YanıtlaSil
  11. Tesettür giyimi böyle övüp reklamını yapman pek hoş olmamış bence ... O insanlara para kazandırmaya çalışmak yanlış . Bu da benim fikrim kusura bakma ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uaybe hiç bir zaman '' tesettür '' altında işini iletletmeyecek kadar modern. Birebir tanımanın yanı sıra zaten sitesine baktığında hiç bir ürünü bu şekilde pazarlamaz tek tip giyime karşıdır, modern parçalar üretir.. hemde o insanlar nasıl insanlar oluyor anlamadım, ben emek veren zamanını harcayan herkese yardımım olursa aksine çok çok çok sevinirim...Keskin olmama gerek ucunda emek olunca...

      Sil
  12. gömlek çokk güzelll bayıldım sanada çok yakışmışş

    http://secretjanjan.blogspot.com/

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)