FLORMAR WILD COLLECTION *** CW23 NUDE TONLU RUJ ***

10/29/2012 01:00:00 ÖS


Flormar 'ın Yves Rocher ile yaptığı ortaklık sonrası bomba gibi peşin sıra çıkardığı koleksiyonlar, yeni ürünler, kendini sürekli yeniliyor olması şahane! Belki bir kaç haftadır sizlerde diğer blogger arkadaşlarımdan duymuşsunuzdur, ee ben düğün telaşıyla epey geç kaldım, Wild Collection satışa çıktı. Vahşi doğanın renklerinin ilhamı kozmetikle buluşması sonucu 6 oje, 6 far, 5 ruj, 2 pudra, 3 allık ve 1 mascara ortaya çıkmış...

Eee pek güzel olmuş :)


Tüm seriye baktığınızda toprak ve doğada mevcut, yeşiller, maviler, griler, bordolar ağırlıkta olduğunu görüyorsunuz. Ben seriden size normal şartlarda dönüp bakmayacağım, belki de ilk kez sahip olduğum tonda ama bayıldığım kahve, nude tonlu CW23 'den bahsetmek istedim.





Bi kere yapısının mat, doğal oluşunu çok sevdim. Yok gibi olmasının yanı sıra soluk tonlu makyajlarda kullanılabilir, soğuk bir kahve gibi... Çok açık tenli olduğumdan ruj konusunda çok fazla kullanabileceğim renkler değil nude tonlar fakat CW23 ' e bayıldım, Bir haftadır çantamdan ayırmıyorum. Rujun yapısı ve kalıcılığı da çok iyi.



Far olarak yine aynı Wild Collection seçimim.. Ona da diğer postlarda yer vereceğim. 

Ben çok beğendim ya siz? :)



Bumerang blog ödüllerinde Nimo 'ya en çalışkan blog kategorisinde oy verdiniz mi? Hala oyunuzu kullanmadıysanız şimdi hemen BURADAN ışınlanıp, bana düğün hediyesi bir oy vermek ister misiniz? Unutmayın, ne kadar telefon o kadar oy hakkı ;)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. of çok beğendim ya teninde nasıl doğal durmuş.Ayrıca o gözlerdeki yeşil beni benden aldı fıstığım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeriiim! <3

      Çok sevindim o zaman beğendiğine :) Evet bende çok sevdim yakında onu da yazarım ki ;)

      Sil
  2. yeşil eyelinerın markasını ve numarasını öğrenebilirmiyim

    aybike

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)